1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ja pierdole oni wyrastajÄ jak grzyby po deszczu waverider kto to jest kutwa syn propheta czy jak , a Ĺźaden nie ma swojego stylu, a waĹek straszna kupa, dajcie mi fl9 i teĹź takie coĹ ukulom, a i jeszcze ta pedalska buĹşka nie no nie mogÄ z czym do hardĂłw ja pierdole, wizerunek discopolowca, kurwa nie mogÄ na pewno ma biaĹe trampki
_________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S
Ostatnio zmieniony przez sycoman 01-11-2011, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
no wĹaĹnie pamiÄtam czasy Ĺźe hardstyle byĹ takÄ odskoczniÄ od hardcore-u dalej byĹo mocno ciÄĹźko ale trochÄ bardziej technicznie neophyte i panic jako beholder i balistic nie robili z siebie pajacĂłw luna czy pavo po prostu grali swoje Ĺwirami byli deepack-i ale w pozytywnym sĹowa znaczeniu, a tu po prostu koszmar nazwa Hard w przedrostku ma znaczyÄ coĹ mocnego ,a tu popatrz na tego waveridera no kurwa normalnie manieczki jak hoooj, juĹź pal szeĹÄ Ĺźe styl siÄ zmieniĹ ale czemu zaraz caĹa otoczka ''hardstyle-u'' juĹź nie jest mrocznie ,nie ma tego klimatu sorry ale juĹź to zaczyna siÄ przechylaÄ na stronÄ trance energy czy mayday, jest za cukierkowo, sĹodko i za duĹźo tu miĹoĹci? jak w trance-ie jak idÄ na HARD to nie chcÄ sĹodyczy chcÄ grozy mocy, nie idÄ siÄ miĹowaÄ tylko pĹacÄ za dobre rĹźniÄcie
_________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S
Ostatnio zmieniony przez sycoman 01-11-2011, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
dokĹadnie, ja zawsze byĹem zdania ze cukierki nie idÄ w parze z HSem koĹcĂłwka twojej wypowiedzi mnie rozjebaĹa Jest caĹkowitÄ racjÄ to co piszesz. Mi rĂłwniez przestaĹo przeszkadzaÄ, w jakimĹ tam stopniu to Ĺźe HS siÄ zmieniĹ. Ale to juĹź czyste przegiÄcie, ciepĹe kluchy jak nic. W momencie jak bym trafiĹ na imprezÄ z takim HSem ... wyszedĹ bym, nie ma uja
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)