1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Słuchałem... i powiem tak - dno. Nie wiem co jest powodem takiego działania, czy Q-Dance chce się dać pokazać młodym producentom, czy co, w każdym razie akurat takiego doboru tracków nie rozumiem, tak jak ResQ wspomniał - dla tak znanej imprezy.
1. G-Luv - Hardstyle Wasteland - super wejscie z reversem weszedl wszystko do siebie pasuje,troche przejscia do bani i straaaasznie dlugi build up ale nie mam nic do dodania w tym tracku.
2.Lynx DJ - We are here to stay - wejscie mi troche nie siada tak samo jak build up widac po dzwiekach ze on napewno nie wygra konkursu aczkolwiek nawet spoko mello na mainie tylko chyba dal ten sam present co w buildzie i z tego co slysze punch jest na samplu !
3.Photonicz - Wasteland - strasznie mi siadl kick na buildzie na poczatku ale wstawka nie wiem co to jest (drum n bass ) czy jakis breakdance ale strasznie nie pasuje do calosci. Nic specjalnego napewno bym tego nie wybral na hymn
4.TeKnEeQzZ - Lunacy - żal po co OnI tAk piSzA te swoje nazwy ? przeca to badziew jest, kuuuurwa to jak jego wybrali do konkursu to ja swietym chyba zostane hardkick10 bez zadnego eq zaglusza wszystko i nie da sie dalej tego sluchac, ten defqon tylko psuje sobie opinie.
5.Tha Artistz - Here to stay - czy oni gdzies juz nie wydaja ? najpierw fajnie wchodzi bassline z filtrem a pozniej taka kapa
6.Electronic Vibes - Wasteland of Psychedelic - to co ResQ napisal,wyjebany reverse od fronta. moim zdaniem beznadziejny pociety wokal,taki maly szczegol
7.The Corporation - Colours - super wejscie uwielbiam taki ale czy znow oni nie zgapili pomyslu z tym reversem od Zanego jak robil hymn na defqona ?? http://www.youtube.com/wa...feature=related
8. Hardblow - Wasteland - Wieje nuda i tyle,straszny shit
9.Arzadous - Psychedelic Colours - co tu duzo pisac Af Af Afrika
10. AleXsiMuS - Lunacy - fajny reversik i tyle
Teraz posumowanie:
1. Jak oni tworza tak mierne kawalki ktore maja pojsc na hymn,ktore sa zrobione ze sampli czy juz z gotowych presentow albo wycietych reversow jak od fronta to czemu My sie nie wezmiemy jak bedzie konkurs za rok ?? mamy wyjebanych producentow to mozna walnac nawet wspolnymi silami ten walek. 2.Ostatecznie wybralem NR. 1
mamy wyjebanych producentow to mozna walnac nawet wspolnymi silami ten walek.
mielismy projekt na 2011 ale okazalo sie ze Q-dance NIE OPLACA LOTÓW.. a jednak do Australii jest drogo.. Dlatego prawdopodobnie sa to producenci z Australii, chociaz ciekawi mnie czy Delete i Vazard brali udział(nie musieli bo juz i tak graja).
Pewnie za dużo dostali dobrych kawałków a przecież nie może być tak, że jakiś nieznany producent zrobi lepszy kawałek od oficjalnego hymnu D1. Dlatego do top 10 dali takie gówna
Wsumie masz racjeSchizeQ z tymi artystami,pozatym chyba tak samo bylo z Profite ? zrobil fajne 2 tracki najpierw hymn a pozniej Legends i praktycznie wszystkie nie wiem dlaczego dzwieki kojarzyly mi sie z HHz
Dla mnie jedynie track nr 7 ma prawo być tam gdzie jest. Jedynie on prezentuje jakis wysoki poziom, jest pomysł, jest wykonanie i jest naprawdę dobrze. Pomijając mainpart który jest zrobiony tak a nie inaczej ( nie dla mnie wiadomka ) to traczek jest przyjemny. Dla temu ja juz nie biorę udziału w takich parodiach bo jak wiadomo i tak wygrają znajomości
Dla mnie jedynie track nr 7 ma prawo być tam gdzie jest. Jedynie on prezentuje jakis wysoki poziom, jest pomysł, jest wykonanie i jest naprawdę dobrze. Pomijając mainpart który jest zrobiony tak a nie inaczej ( nie dla mnie wiadomka ) to traczek jest przyjemny. Dla temu ja juz nie biorę udziału w takich parodiach bo jak wiadomo i tak wygrają znajomości