| |
| Autor | Wiadomo¶ć |
Informacje Doł±czył: 29 Lip 2011 Wiek: 33 Posty: 64 (0,01/dzień) Piwa: 25 Sk±d: Lidzbark  | |
| |
 | |
|
Informacje Doł±czył: 05 Lut 2011 Wiek: 36 Posty: 2179 (0,38/dzień) Piwa: 144 Sk±d: siemianowice ?l?skie  | Wysłany: 29-07-2011, 15:03 | #2
|
| | dobre nawet bardzo dobre | _________________ The darkest side of hardstyle is rawstyle! | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzień) Piwa: 616 Sk±d: ChrzanĂłw  | Wysłany: 29-07-2011, 17:22 | #3
|
| Według mnie brakuje niskich częstotliwości na bassdrumie. Na całym miksie za dużo jest tez wysokich albo tylko na samym leadzie bo jest przester. Zresztą sam miks kuleje. Jak wchodzi to melo to nieźle tłumi cały bassdrum. Ogólnie słabo dźwięki są rozłożone w panoramie. Kick brzmi jak by grał w mono.
Generalnie track mi się nie podoba. Melo sałabe, wstawka wokalna słaba. Sam bassdrum tez mi nie leży. Napisze co jest ok bo wyjdę na świnie Na duży plus jest zabawa kikiem, wyszło to całkiem dobrze, idziesz w dobrą stronę. Loop jest fajny ale mógł by grać głośniej. Brakuje mi też rida. Tak czy owak słyszę potencjał tylko potrzeba czasu aby nabrać umiejętności | |
| |
Podziękowali: | Knifeman |
Informacje Doł±czył: 28 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 516 (0,09/dzień) Piwa: 202 Sk±d: Ostrowiec  | |
| |
Informacje Doł±czył: 29 Lip 2011 Wiek: 33 Posty: 64 (0,01/dzień) Piwa: 25 Sk±d: Lidzbark  | Wysłany: 29-07-2011, 18:40 | #5
|
| Z miksem mam problem nie od dziś i nigdy nie wiem jak to ogarnąć Na początku wszystko gra dobrze ale po dodaniu większej ilości ścieżek jedno zagłusza drugie.
Na swoją obroną powiem że do produkcji nie mam żadnych słuchawek, odsłuchów... może dlatego nie tak z tonami.
Co do kicka to kręciłem go dosyć długo i mi się podoba Z pewnością nie jest zwyczajny | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 29 Sty 2011 Posty: 457 (0,08/dzień) Piwa: 100 Sk±d: z DolnoĹ›lÄ…skiego  | Wysłany: 01-08-2011, 12:20 | #6
|
| Bassdrum nie ma mocy, brakuje mi tego pancza, lead troche jakby przesterowany, na mainie tłumi bassdrum, chyba za duzo niskich, odetnij tak do 120hz. mogłeś się troche vocalem pobawić, pociąc go, bo wstawienie całego wava żeby była jakaś gadka to lipa
| Knifeman napisał/a: | Z miksem mam problem nie od dziĹ› i nigdy nie wiem jak to ogarnąć Na poczÄ…tku wszystko gra dobrze ale po dodaniu wiÄ™kszej iloĹ›ci Ĺ›cieĹĽek jedno zagĹ‚usza drugie. |
W pewnym momencie gryzą się częstotliwości z innych ścieżek, z czasem to ogarnieć
| Knifeman napisał/a: | Co do kicka to krÄ™ciĹ‚em go dosyć dĹ‚ugo i mi siÄ™ podoba |
To, że długo kreciłeś to nie znaczy że jest świetny Jeszcze musisz nad nim posiedzieć Raz wykrecić fajny sound szybko a raz musisz się meczyć i tez może nie wyjść
| Knifeman napisał/a: | | Na swojÄ… obronÄ… powiem ĹĽe do produkcji nie mam ĹĽadnych sĹ‚uchawek, odsĹ‚uchĂłw... moĹĽe dlatego nie tak z tonami. |
Powiem ci że robie tracki już od dwóch lat, a odsłuch mam na głośniczkach z monitora, więc nie mam dobrych wrunków, a miks jakoś wale coraz lepszy Jeszcze raz mówię że kiedyś to ogarniesz A jak bedziesz miał wprawę to i melodie z wyłaczonym głosem ułożysz | _________________ Soundcloud: https://soundcloud.com/datraxx
Youtube: http://www.youtube.com/user/dawdtrxx
Fan Page: http://www.facebook.com/DatraxxMusic | |
| |
| |