1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
No zdecydowanie najgorszy relejs od Geck-o. Wiadomo, Ĺźe od czasu do czasu zrobi takie produkcje typu Dancing Machine, ale jak tamte mi siÄ jeszcze podobaĹy, tak ten kawaĹek nie, bardziej podchodzi mi to pod Therabyte.
Gecko-o, ktĂłry zawĹadnÄ Ĺ playlistami wielu setĂłw z gatunku hard niedawnÄ pozycjÄ Geck-o - It's What We Are (Headhunterz Edit), tym razem pokusiĹ siÄ o kolejnÄ produkcjÄ ktĂłrÄ trudno podciÄ gnÄ Ä pod jakikolwiek muzyczny gatunek ze wzglÄdu na swoje brzmienie i uniwersalnÄ muzycznÄ wymowÄ. ProdukcjÄ prywatne klasyfikujÄ w katelorii: "Uniwersalne produkcje na kaĹźdÄ porÄ, miejsce i czas" ĹledzÄ c chociaĹźby playlisty róşnych wykonawcĂłw z odrÄbnych sobier kliamtĂłw na ktĂłrych siÄ pojawia.
Skoczna i wesoĹa z przyjemnym vocalem o typowej house'owej oprawie, z typowo wytĹumionym bassline, charakterystycznym dla nurtu hard'lift, a jednoczeĹnie nie pozbawiona energii i rozmachu, znajduje zastosowanie u wielu DJ's i obecnie jest top'owÄ pozycjÄ dla wielu wykonawcĂłw. Dodatkowo, fantastycznie wkomponowany electro-motyw, ktĂłry nadaje caĹoĹci polotu. Obok takich tegorocznych produkcji jak Defiant DJ's - Knaz, A*S*Y*S* - Bassturbation, Luca Antolini – Beautiful Placem, Bootek DJs - Bootek 50A / Riggsy & Dave The Elf - Ode To Stace - Geck-o - Dancing Machine klasyfikuje wysoko ze wzlÄdu na swojÄ uniwersalnoĹÄ i moĹźliwoĹÄ zastosowania w róşnorakich setach z uwagi na uniwersalne house'owe brzmienie.
Original Mix z lekka mocniejszy, ale nijak nie pozwalajÄ cy siÄ zakwalifikowaÄ pod standardy hard & hardstyle, a wrÄcz najbliĹźej mu do tech-trance'Ăłw. Prywatnie, bardzo lubiÄ wĹaĹnie takie pozycjÄ o wielorodnym zastosowaniu.
_________________ Main Best Top 3 in 2011: 1. Nomad - Crunch [IHDS] 2. Gary O’Connor - Can’t Stop The Feeling [Toolbox Recordings] 3. Robbie Muir & Phil Reedy - Saturday [Mojo Music]
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)