1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Nie podoba mi siÄ, poczÄ tek fajnie siÄ zapowiadaĹ, a Ĺrodeczek, jak kick Ĺmiga na dóŠjakoĹ to wszystko dziwnie brzmi. Brakuje mi powera, energii Ale raz wychodzÄ lepsze, raz gorsze tracki Ĺrodek dla mnie psuje nute
Co chwila jakieĹ produkcje. WidzÄ Ĺźe stawiacie na iloĹÄ nie na jakoĹÄ w swoich kawaĹkach. Ale takie coĹ to droga donikÄ d. PisaĹem juĹź o wtĂłrnoĹci a to jest kopia kopii. A schematycznoĹÄ aĹź powala. Schiz daj odetchnÄ Ä Termalowi bo go zatrzesz jak silnik. A jak by ktoĹ pytaĹ to track nie podoba mi siÄ
ADEN, nie wywieram na termalu zadnej presji on sam chce duzo robic i robi. To nie jest tez tak ze cos jest robione na odpierdol. Obecnie mamy cale dnie wolne wiec mozemy sie zajmowac muzyka w tym czasie czy jesli chodzi o sety czy produkcje. Nie jest to zajecie dodatkowe godzinka czy dwie po szkole/pracy Ĺwietnym przykĹadem jest tutaj Coone ktĂłry w miesiac zrobil caĹy album, a my w kilka miesiecy mamy kilka trackĂłw, szczegĂłlnie ze sa w tym 2 remiksy czyli cos na bazie czegos.
Pytanie teĹź, kiedy cos jest schematycznoscia a kiedy wlasnym stylem? Kazdy to odbiera na swĂłj sposĂłb.
Track nie jest skonczony! ZagraĹem go wczoraj w Wiatraku dlatego, ze w najblizszym czasie nie bedzie lepszego miejsca na sprawdzenie go, duzo rzeczy jest do poprawy a mimo to juz zbiera sporo dobrych opinii, bedzie skonczony, bedzie jeszcze lepiej.
PietraZ, UbeX, nie chcemy sie ograniczac na 100% raw, bo wtedy tracimy potencjalnych sluchaczy/fanĂłw/kupcĂłw/supporterĂłw.. zwaĹ jak zwaĹ chodzi o to ze chcemy dotrzec do szerszego grona odbiorcĂłw niĹź jakbysmy mieli robic tylko same napierdalacze
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 19-06-2011, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Po prostu przyzwyczailiĹcie mnie z Termalem Ĺźe wasze prodakszyns sÄ bardziej raw niĹź euforic hah Ale tak jak mĂłwisz trzeba robiÄ coĹ dla szerszego grona bo to i lepsze dla was niĹź trzymaÄ siÄ tylko napierdalaczy W kaĹźdym razie waĹźne Ĺźe nie stoicie w miejscu i jesteĹcie otwarci na krytykÄ <shacun>
to z jednej strony mowisz o stylu a z drugiej o roznorodnosci hmm ?
co do walka - screeche prawie takie same jak w kazdym poprzednim walku tylko lekko zmienione, bassdrum tez bardzo podobny... rozumiem ze do kazdej produkcji nie robi sie nowych elementow, ale wlasnie tak zaczyna wiac "nuda" - bo co remix / utwor to slychac te same dzwieki tylko inaczej ulozone...
a co do poronywania do Coona to coz... nie ta liga ;-) pozatym tam bylo duzo co-opow
PietraZ, UbeX, nie chcemy sie ograniczac na 100% raw, bo wtedy tracimy potencjalnych sluchaczy/fanĂłw/kupcĂłw/supporterĂłw.. zwaĹ jak zwaĹ chodzi o to ze chcemy dotrzec do szerszego grona odbiorcĂłw niĹź jakbysmy mieli robic tylko same napierdalacze
Mi tam nawet wesoĹe melodyjki wejdÄ tylko w tej nucie jakoĹ dziwnie mi chodzi ten bass gĂłra dóŠJakby nie pasowaĹ do reszty No dĹşwiÄki te same, co w poprzednich waĹkach... i delikatnie zmieniona barwa, jak dla mnie na gorzej Ale w jakiĹ sposĂłb trzeba sobie styl wyrobiÄ, no a stosowanie podobnych dĹşwiÄkĂłw jest chyba jedynÄ opcjÄ ... Ten utwĂłr nie przypadĹ mi do gustu, ale podobno macie duĹźo czasu to tam proszÄ ĹadnÄ kose jakÄ Ĺ wytargaÄ na poczÄ tek wakacji
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)