| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzień) Piwa: 172 Skąd: North  | Wysłany: 21-01-2011, 22:18 Base Alert @ Masters Of Hardcore 2001 | #1
|
| Tracklist:
| 1. Endymion - It's All Music 2. Armageddon Project - Spawn Of Misanthropy 3. Base Alert - Ojeeoink 4. ID 5. Promo - Vicious Circle 6. Promo & Trickstyle - What U Want 7. Meagashira - End Of Line 8. Max E-Crew - Dance Of Death (Deadly Mix) 9. Korsakoff - Separated World 10. Nosferatu - Fuck The Prejudice 11. The Viper - X-Terminate (T-1000 Mix) 12. Ebe Company - Sub Seven (Catscan Remix) 13. Endymion - The Core 14. DJ Outblast - Master's Symphony 15. Placid K - Survivor 16. Catscan - Finishing Profiles 17. Promo & Catscan - Virgin Territory 18. Bass-D & King Matthew - The Masterplan (Outblast & Dr. Z-Vago Remix) 19. Armageddon Project - Phase 2 |
Link:
Base Alert = Outblast + Catscan | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzień) Piwa: 70 Skąd: Feynoord  | Wysłany: 01-02-2011, 14:18 | #2
|
| set hujowej jakosci ale to wynagradza swietnymi walkami nie to co teraz badziewie....... | _________________ Industrial Strength Fuckers!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
Podziękowali: | ZieloneQ |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzień) Piwa: 172 Skąd: North  | Wysłany: 01-02-2011, 17:11 | #3
|
| | GABBERHEAD napisał/a: | | nie to co teraz badziewie....... |
Wiadomo. Wtedy stawiali na 'experymenty' - dzisiaj na melodyjki i vocal'iki | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Skąd: Strefa Zieleni  | Wysłany: 01-02-2011, 18:01 | #4
|
| | ZieloneQ napisał/a: | | GABBERHEAD napisał/a: | | nie to co teraz badziewie....... |
Wiadomo. Wtedy stawiali na 'experymenty' - dzisiaj na melodyjki i vocal'iki |
to nie jest kwestia czy teraz czy wtedy... nikt mi nie wmĂłwi, Ĺźe wszystko co stare byĹo super a wszystko co nowe jest lipne albo na odwrĂłt. Zawsze wychodziĹy i wychodziÄ bÄdÄ
zarĂłwno zajebiste tracki/sety jak i hujowe. | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzień) Piwa: 172 Skąd: North  | Wysłany: 01-02-2011, 18:10 | #5
|
| | -M- napisał/a: | | to nie jest kwestia czy teraz czy wtedy... nikt mi nie wmĂłwi, Ĺźe wszystko co stare byĹo super a wszystko co nowe jest lipne albo na odwrĂłt. Zawsze wychodziĹy i wychodziÄ bÄdÄ
zarĂłwno zajebiste tracki/sety jak i hujowe. |
-M- przyjacielu, nie odbieraj mojej wypowiedzi jako "hate" Nigdy tak nie twierdziĹem. Za duĹźo haterĂłw mam w domu, w bloku i w moim ogĂłlnym otoczeniu Ĺźeby mieÄ takie "wÄ
skie" podejĹcie ;] A GABBERHEAD dostaĹ pivko za to Ĺźe pobraĹ i przesĹuchaĹ set'a, nie koniecznie za wypowiedĹş - kaĹźdy ma wĹasne "ĹwiÄte" zdanie | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez ZieloneQ 01-02-2011, 18:11, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Skąd: Strefa Zieleni  | Wysłany: 01-02-2011, 18:18 | #6
|
| | ZieloneQ napisał/a: | | -M- napisał/a: | | to nie jest kwestia czy teraz czy wtedy... nikt mi nie wmĂłwi, Ĺźe wszystko co stare byĹo super a wszystko co nowe jest lipne albo na odwrĂłt. Zawsze wychodziĹy i wychodziÄ bÄdÄ
zarĂłwno zajebiste tracki/sety jak i hujowe. |
-M- przyjacielu, nie odbieraj mojej wypowiedzi jako "hate" Nigdy tak nie twierdziĹem. Za duĹźo haterĂłw mam w domu, w bloku i w moim ogĂłlnym otoczeniu Ĺźeby mieÄ takie "wÄ
skie" podejĹcie ;] A GABBERHEAD dostaĹ pivko za to Ĺźe pobraĹ i przesĹuchaĹ set'a, nie koniecznie za wypowiedĹş - kaĹźdy ma wĹasne "ĹwiÄte" zdanie |
nie no ja tego wcale jako hejtowanie w tym wypadku nie odebraĹem ale stwierdziĹem, Ĺźe wrzucÄ swoje 3 grosze, wyraĹźÄ wĹasne zdanie na ten temat i git | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzień) Piwa: 172 Skąd: North  | Wysłany: 01-02-2011, 18:26 | #7
|
| | -M- napisał/a: | nie no ja tego wcale jako hejtowanie w tym wypadku nie odebraĹem ale stwierdziĹem, Ĺźe wrzucÄ swoje 3 grosze, wyraĹźÄ wĹasne zdanie na ten temat i git |
vice-versa & pjona! | _________________
 | |
| |
 | |
| |