1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
22.01.2011 (sobota) RAVE TO THE CORE 9: 24/7 Hardcore! Soma, Łódź
Zawirowania w klubowym krajobrazie doprowadziły wprawdzie do sporej przerwy od ostatniej edycji Rave To The Core, ale mylili się ci którzy sądzili że jaskrawy UK hardcore'owy punkt zniknął z imprezowej mapy Łodzi. RTTC nie tylko ma się znakomicie - RTTC otwiera nowy hardcore'owy rok z co najmniej zdwojoną siłą, goszcząc kolejnego z gigantów brytyjskiej sceny HC. Tym razem, dzięki połączonym siłom HardcorePlanet.pl i klubu Soma, łódzkim parkietem wstrząśnie aktywny od połowy lat '90 reprezentant m.in. najbardziej znanej UK hardcore'owej wytwórni Raver Baby - Al Storm! Dodajmy doborowy polski support, niepodrabialną atmosferę, klimatyczne bonusy, topowy klub oraz mocne, czyste nagłośnienie - i mamy 24/7 Hardcore!
LukasH, no kurde nie moja wina ze mam sesje od 24tego dwa tygodnie;/ dupa i tyle , a wypad do Łodzi tani niejest ale nieucieknie nastepna edycja moze:)
Ostatnio zmieniony przez netya 16-12-2010, 23:53, w caoci zmieniany 1 raz
netya, jemu chodzilo o to, ze pod kazda impreza na ktorej cie nie bedzie piszesz ze cie nie bedzie. jak cie nie bedzie to trudno i sie ignoruje temat. jak sie bedzie albo choc planuje sie przyjechac to sie pisze. moze juz ogarniesz o co chodzilo z tym "spamem"?
asik, czaje czaje. ogarnialam ta impreze ale jednak nie dam rady wiec napisalam. bo pisalam gdzie indziej ze moze sie uda. (na spam itp mam wyjebane co juz pisalam gdzie indziej eot.)
Osoby chętne do udziału w rozdziewiczaniu nowego rave'owego lokalu proszone są o poważne rozważenie przybycia. Osoby (faceci też) z Łodzi i okolic które owego przybycia nie rozważą zostaną radośnie wychlastane mokrym wiosłem po pizdach. Dziękuję.
Osoby chętne do udziału w rozdziewiczaniu nowego rave'owego lokalu proszone są o poważne rozważenie przybycia. Osoby (faceci też) z Łodzi i okolic które owego przybycia nie rozważą zostaną radośnie wychlastane mokrym wiosłem po pizdach. Dziękuję.
Powiedz mi jak jest z selekcją - rocznikowo czy trzeba mieć skończone 18?