Przesunięty przez: ROoZi 05-07-2009, 22:26 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzień) Piwa: 119 Skąd: Opole  | Wysłany: 06-07-2009, 21:03 | #1411
|
| | vulcan napisał/a: | | Put some grace |
Put Some Greace nie jest takie zle Vulcan | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice  | Wysłany: 06-07-2009, 21:05 | #1412
|
| | asik napisał/a: | | ja pier*** ile mozna gadac o rzucaniu sie angerow w tlum |
a ile moĹźna byĹo gadaÄ o tym Ĺźe bÄdzie zj*bana pogoda na imprezie, Ĺźe bÄdzie pizgaĹo, Ĺźe siÄ wczeĹnie robi jasno i Ĺźe siÄ wszystkim odechciaĹo imprezy... Niech sobie gadajÄ
, ja w tym nie widzÄ Ĺźadnego problemu a najlepiej to moĹźe odrazu temat zamknÄ
Ä, bo o tylko Angerach gadajÄ
? :lmao: | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 06-07-2009, 21:09 | #1413
|
| | vulcan napisał/a: | | Taa ale byĹo Next dimensional world i Put some grace | i A Kay A | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 06-07-2009, 21:13 | #1414
|
| | Dela, czy slusznie wyczuwam sarkazm w twojej wypowiedzi?;> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice  | Wysłany: 06-07-2009, 21:23 | #1415
|
| | asik napisał/a: | | Dela, czy slusznie wyczuwam sarkazm w twojej wypowiedzi?;> |
Po czÄĹci tak, ale wkoĹcu od tego jest forum Ĺźeby moĹźna siÄ byĹo wypowiedzieÄ... Tylko po co odrazu tak mocno denerwowaÄ siÄ z powodu opinii ludzi ktorym podobaĹo siÄ zachowanie ich ulubionych gwiazd
| _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 06-07-2009, 21:35 | #1416
|
| Ĺoooooooo najwiekszy spontan zycia.. i potwierdzil regule ze spontany zawsze sa najlepsze =] jedna z najlepszych imprez w zyciu, warto bylo targac ponad 1000km =D i duzo pobawione i towarzysko swietnie.. organizacja polskich eventow, co bardzo cieszy, poprawia sie z kazdym nastepnym.. w sumie poza wyrzucaniem gum do zucia przy wejsciu nie mam najmniejszych zastrzezen.. dodatkowo naglosnienie i swiatla na wysokim poziomie.. juz bylo naprawde blisko do zagranicznych eventow =) miejscowka swietna bo i duzo miejsca do tanczenia i pelno miejsc do siedzenia i bardzo klimatycznie.. muzycznie isaac kupa, chcialem sie pobawic przy jego secie, ale po 20 minutach tanczenia praktycznie na sile poszdlem na browara, zupelnie mnie jego granie nie nioslo do tanczenia luna vs. crypsis - spodziewalem sie wiecej, ale i tak calkiem dorbze zagrali, zreszta prawie caly set przetanczony =) na blackmailu udalem sie znowu na piwko i pogadac takze wogole nie wiem co gral.. no i teraz bardziej interesujaca mnie czesc imprezy czyli hc.. korsakoff zagrala lekko, ale na rozgrzewke zupelnie mi to nie przeszkadzalo.. szalu setem nie zrobila, ale tez nie narzekam specjalnie, angerfist live nie az tak dobry jak na army of hardcore ale i tak na wysokim poziomie, outblast tak jak sie spodziewalem, klasa sama dla siebie, najlepszy set jak dla mnie, choc pod koniec juz powoli zaczynalem odczuwac zmeczenie, resq&reszta zajebisteeee niektore nuty, ktorych wogole nie znam, caly set ogolnie tez bardzooooooo dobry, niestety braklo juz sil zeby przy calym sie bawic, ale na ile bylem w stanie to jeszcze powalczylem co do mkt to poszedlem obczaic i:gor'a i to jednak nie nuta dla mnie, nudne, monotonne, non stop przerywane, pobawilem sie jakies 15-20 minut i poszedlem stamtad.. za industrialem, terrorami, speedcorami roniez nie przepadam wiec nie pojawialem sie tam za bardzo =] jedynie obczaic 2 razy co sie dzieje.. zaluje tylko splattera bo akurat early lubie, no ale niestety dotarlem na impreze dopiero kolo 21.30-21.40 takze za pozno =/ pozdrowienia dla wszystkich i dozobaczenia niestety za.... jakies 3 miesiace =( | _________________ 27.08 Fucking Bastards | | Ostatnio zmieniony przez krakoff 06-07-2009, 21:36, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 06-07-2009, 21:38 | #1417
|
| | Dela napisał/a: | | asik napisał/a: | | ja pier*** ile mozna gadac o rzucaniu sie angerow w tlum |
a ile moĹźna byĹo gadaÄ o tym Ĺźe bÄdzie zj*bana pogoda na imprezie, Ĺźe bÄdzie pizgaĹo, Ĺźe siÄ wczeĹnie robi jasno i Ĺźe siÄ wszystkim odechciaĹo imprezy... Niech sobie gadajÄ
, ja w tym nie widzÄ Ĺźadnego problemu a najlepiej to moĹźe odrazu temat zamknÄ
Ä, bo o tylko Angerach gadajÄ
? :lmao: |
i o tym Ĺźe open air jest na powietrzu a nie na hali... ...
| Dela napisał/a: | asik napisaĹ/a: Dela, czy slusznie wyczuwam sarkazm w twojej wypowiedzi?;>
Po czÄĹci tak, ale wkoĹcu od tego jest forum Ĺźeby moĹźna siÄ byĹo wypowiedzieÄ... Tylko po co odrazu tak mocno denerwowaÄ siÄ z powodu opinii ludzi ktorym podobaĹo siÄ zachowanie ich ulubionych gwiazd |
dokĹÄ
dnie, jakby nie byĹo tematu pogody i narzekaĹ i tematu open air na hali i wystepie dj'i to po co w ogĂłle byĹby temat na forum? sĹuszne sposptrzeĹźenie Dela | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 06-07-2009, 21:40 | #1418
|
| | Dela napisał/a: | | asik napisał/a: | | Dela, czy slusznie wyczuwam sarkazm w twojej wypowiedzi?;> |
Po czÄĹci tak, ale wkoĹcu od tego jest forum Ĺźeby moĹźna siÄ byĹo wypowiedzieÄ... Tylko po co odrazu tak mocno denerwowaÄ siÄ z powodu opinii ludzi ktorym podobaĹo siÄ zachowanie ich ulubionych gwiazd
| Oj Dela Dela... to nie mialo zabrzmiec jakos bardzo ostro jesli poczules sie urazony to sorry | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 06-07-2009, 21:42 | #1419
|
| ej... dobra. ale kurde ilez mozna pisac o tym czy skoczyl/spadl/ile razy looolll... nie wazne. over and out | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sie 2008 Wiek: 37 Posty: 363 (0,06/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice  | Wysłany: 06-07-2009, 21:45 | #1420
|
| | asik napisał/a: | | jesli poczules sie urazony to sorry |
ja siÄ uraĹźony nie poczuĹem, bo ich live co prawda mi siÄ podobaĹ, ale wielkiego szaĹu nie byĹo
| asik napisał/a: | | Oj Dela Dela... to nie mialo zabrzmiec jakos bardzo ostro |
ale zabrzmiaĹo jak zabrzmiaĹo na forum ciÄĹźko pewne rzeczy wyczuÄ
| asik napisał/a: | ej... dobra. ale kurde ilez mozna pisac o tym czy skoczyl/spadl/ile razy looolll... nie wazne. over and out |
| _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Dela 06-07-2009, 21:46, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |