Przesunity przez: ROoZi 05-07-2009, 22:26 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 06-07-2009, 03:44 | #1381
|
| Nigdy bym się nie spodziewał, że będę miał najczęściej fotografowaną potylicę tej imprezy. :eek: :lmao: Na miejsce dotarliśmy ok 20:00 jak zaczynali Radialsi pamiętam jak leciało stampuhh Gładkie wejście chociaż mocne trzepanie. Na początku zwiedzanie terenu i muszę przyznać że to jest najbardziej klimatyczna miejscówka na open air zaraz Lubiążu bo tego chyba nic nie przebije. Wszystko zorganizowane super bez problemów z kiblami mimo, że ich było nie za wiele to 6-cio paki dały radę Początek spędzony w ogródku piwnym spędzony na rozmowach, a później już rozgrzewka najpierw na DKT, a potem na MKT. Długo nie mogliśmy się wkręcić szczególnie przy HS, ale w końcu pomógł Enigmato Burd też żadnych chyba nie było w kiblu był tylko gościu, któremu jucha z nosa leciała, ale podobno to samo z siebie mu się tak stało. Dałem mu chusteczkę bo już nie wiedział jak to ma zatamować. Swoją drogą może to był to ktoś z forum ? Przyznać się Całościowo impreza o wiele lepsza ciekawsza od zimowej edycji mimo ,że tym razem nam kondycja nie dopisała i dużą część przesiedzieliśmy.
Przegląd setów Radial Playerz - jakoś bardziej się nie wsłuchiwaliśmy poziom jak zawsze elegancki najbardziej w pamięć zapadło Noisecontrollers - Yellow minute
Splatter - Chociaż byliśmy tylko na chwilę to fajna rozgrzewka EHC
Enigmato - Set jak w zawsze w niepowtarzalnym klimacie, najlepsze to ten motyw z Nirvany i wałek Trip To Hardstyleland
Shogun - po Zimowej edycji byłem sceptyczny co do tego występu, ale nieźle się zdziwiłem bardzo ciekawy set numer 2 wśród HS
Isaac - Ten Pan poprostu przyjechał zagrać swoje i to zrobił miło było poraz kolejny jego znane wałki oraz Sound of underground.
Luna & Crypsis - set nr 1 imprezy jeśli chodzi o HS. Arise i inne znane wałki, które w większości są ponad czasowe. Mimo wszystko końcówka seta była nieciekawa.
I:Gor - Secik słyszany kawałek nigdy mi nie siadały Breakcory i tym razem też tak było ciekawe doświadczenie, ale to narazie nie dla mnie póki co.....
Blackmail - wiele osób się nim podnieca i w sumie występ zimowy był bez rewelacji bo robienie dobrego szoł to nie wszystko to teraz to już była kompletna lipa. Wygladało to jak odgrzewane kotlety dokładna powtórka z zimy w tym swoim szołmeńskim transie tyle, że dobór nutek beznadziejny, a już wogóle Next dimensional world WTF ?
KTS - był I:Gor ze Splatterem, ale czy był Bula to się nie przyjrzałem set nr 1 jeśli chodzi o MKT to totalna miazga. MY CHCEMY WIĘCEJ
Korsakoff - Po przesłuchanych jej setach traktowałem ten występ jako rozgrzewkę przed Angerfistami, jednak mimo wielu melodyjnych kawałków i to dobrze znanych jak dla mnie set nr 1 jeśli chodzi o HC głównie dzięki Never Surrender i remixie Hardcore Vibes. Coś pięknego. Jak dla mnie to jest taka Tatana od HC. Transowcy będą wiedzieli o czym mówię.
Angerfist - Super występ, chociaż wolałbym bym żeby zagrali normalnego seta bez takiego ciągłego gwałcenia mikrofonu. No i poleciało to na co czekałem m. in. Broken Chain czy dominator anthem 08
Outblast- zajebisty set najbardziej żałuję, że nie miałem na niego sił. Chyba się starzejemy Normalnie coś nie do opisania.
Resq - Tak jak MC H zapowiedział The Best hardcore dj in Poland. Tego seta wogóle nie potrzeba komentować wytrzymałem do Radiuma, a potem to już było tylko K. O. na ławce :lmao: do samego końca.
Po imprezie musieliśmy dać gazu na dworzec, żeby zdążyć na poc. 6:47 i nie czekać do 10:00 zwisając z żulami na dworcu . Nie nawidzę PKP Inter City za ten skład pociągu 3 piętrusy i wagon rowerowy rzeźnia. W domu i tak byliśmy dopiero ok 17:00 PS. Miło miło było poznać kolejnych nowych ludzi i pogadać z pozostałymi. Fotki i filmiki jutro. PS2. Specjalne podziękowania dla RESQ za przechowalnię i ściągnięcie Korsakoff | | Ostatnio zmieniony przez vulcan 06-07-2009, 03:47, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzie) Piwa: 20 Skd: Mysłowice  | Wysany: 06-07-2009, 08:13 | #1382
|
| Generalnie impreza mega w pyte doj**ana !!!!!! Dawno mi się tak na żadnej imprezie nie podobało Cudowna miejscówka, super klimat, wypasiona muza, to wszystko złożyło się na extra imprezę Odnośnie setów (o MKT się nie wypowiem bo tam tylko zajrzałem na parę sekund )- najlepszy na pewno Enigmato Potwierdzeniem tego że zagrał przynajmniej dla mnie najlepiej jest fakt że zdarłem podeszwę buta Taką muzę najbardziej lubię Driver też dawał radę Z gości zza granicy to o dziwo najbardziej podobał mi się... Outblast jak rzadko słucham HC to przy jego secie niewyobrażalnie trzęsło mi mózgiem Issac tez zagrał bardzo fajnie, Blackmail po beznadziejnym początku później fajnie rozkręcił Luna z Crypsisem też nawet nawet zagrali. Korsakoff znudziła mnie i nawet swoim wyglądem na żywo w ogóle nie zaimponowała 3648695739 ładniejszych kobiet biegało po "parkiecie" na secie ResQ już nas nie było.
Reasumując nie widzę innej opcji jak powtórka za rok _________________ | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 06-07-2009, 08:16 | #1383
|
| | Qzka napisa/a: | | nagral to ktos jak oni skacza? przeciez scena byla chyba troche daleko od ogrodzenia, nie moge se tego wyobrazic jakos hehe |
ale oni podchodzili pod to ogrodzenie, tam mieli jakiś podest czy na te barierki sie wspinali ,dokladnie nie widzialam i hooop | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 06-07-2009, 08:29 | #1384
|
| z tego co ja widzialem (od strony sceny nie publiki) to wygladalo tak ze on stał na tej barierce i ludzie go trzymali za reke i probowali przeciagnac do siebie, to trwało dosc dluzsza chwile ale nie dam glowy czygo sami wciagneli w tlum czy on skoczył bo w tym momencie akurat gadałem z ResQ ktory stal obok mnie i to przegapilem a drugiego w ogole nie widzialem.. | |
| |
 | |

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 06-07-2009, 08:30 | #1385
|
| | SchizeQ napisa/a: | | ale nie dam glowy czygo sami wciagneli w tlum czy on skoczył bo w tym momencie akurat gadałem z ResQ |
uwierz mi, skooooooczył | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 06-07-2009, 08:43 | #1386
|
| szkoda ze sie ludzie nie odsuneli jakby jebnal to ino roz haha
podobno Moander na małej jak grał tez skakał w publicznosc | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 06-07-2009, 08:44, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 06-07-2009, 08:45 | #1387
|
| | SchizeQ napisa/a: | szkoda ze sie ludzie nie odsuneli jakby jebnal to ino roz haha |
i już by do PL niy przyjechali bo by się bali żeś zaś takie coś się stanie | _________________
 | |
| |
 | |

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 06-07-2009, 08:53 | #1388
|
| | SchizeQ napisa/a: | | szkoda ze sie ludzie nie odsuneli jakby jebnal to ino roz haha |
taaa Ci ludzie sie rzucili jak na mięso,nie było opcji upadku na ziemię | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 06-07-2009, 09:02 | #1389
|
| | no teraz w polsce juz wszyscy kochaja angerfistow ! ehhh :-/ | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 10 Mar 2008 Wiek: 39 Posty: 116 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Świętochłowice  | Wysany: 06-07-2009, 10:02 | #1390
|
| | HS_baby napisa/a: | dzieki Rasiol za dotarcie na kregi |
no problem, polecam sie na przyszlosc, ale na drugi raz nie uciekaj bez slowa :P:P | _________________ 02.09.10 r Syndicate@Dortmund :D:D <-pierwszy event zagraniczny :D:D | |
| |
 | |
| |