Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2009, toxicator

Zamkniêty przez: Daron37
05-11-2009, 16:10
TOXICATOR 2009
Autor Wiadomo¶æ
NeXo 

Informacje
Do³±czy³: 20 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: Katowice

Wys³any: 01-02-2009, 16:04    #901

Topao napisa³/a:
I ci ludzie z jakimiś maskami, świecidełkami, ciemnymi okularami itp....dra-mat!!!

mialem okazje zobaczyc kolesia ktory chyba sie zgubil....nie mam zamiaru tu nikogo obrazic ale musze to napisac: SHOX'y, spodnie ortalion, oczywiscie brak koszulki, ciemne okulary i biale rekawiczki....jakby tego bylo na rekawiczkach widnial napis....RIGIPS :/

A na Gabba Front Berlin garstka ludzi - w zasadzie można było się tego spodziewać.

+1 > GFB to juz raczej czarny szlak ;p ja na nich czekalem i sie nie zawiodlem ^^

Disiple 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007

Wys³any: 01-02-2009, 16:04    #902

Czas na mnieeee.... z początku jak tam wlazłam to kompletnie mi sie nie podobało, myślałam, że zmyję się jeszcze szybciej niż planowałam, przegięcie z szatnią, a właściwie ceną, piwo mialo byc za 2+1 bony a nie 3+1 tez porazka gowno heineken, pizdzialo w tym namiocie jak nie wiem co, do tego potem kapało :/ a muzycznie

Malec - ok, pare fajnych wałków, ale tak sednio mi podeszło,
Enigmato - nie zachwyciłam się specjalnie, ale potaniałam trochu jednak resztę spedziłam w namiocie piwnym ;p
Shogun - kto to?
B-Front i 2-Sidez - nie specjalnie pamiętam ale wiem, że końcówka mi się podobała

Blackmail - facet mnie zmiażdżył, bardzo mi się podobał jego występ, zrobił niezłe show, tego trzeba bylo, pomyslowy, usmiechniety, na prawde wieli plusss.... na pewno to zapamietam :) )

RTC - zajebista organizacja! po prostu wszystko było tak spójne, panieenki, facet moro troche mnie obrzydzal bo stalam pod sama scena i ten jego jezor, blee malo brakowalo a by mnie i Little Miss polizal muehehehe, panienki sliczne, to mis ie podobalo, tego mi trzeba bylo, jednak zastanawiam sie czemu takie potezne show robia, takie przycmiewajace muze, jakby muza byla do duoy to rozumiem, ze czyms trzeba nadrobic, ale uwielbiam RTC i w sumie nie wiedzialam czy mam podziwiac panienki czy sie bawic, wkurzało mnie tylko jak pluły na mnie tym świństwem co się na goień pluje, ja pierd, nawet te gumowe serpentyny uszły, dobra już nie marudzę, jak tylko sie gdzies w PL pojawią to nie ma opcji, ja chce jeszcze raz :D

Evil Activities - nie byłam
Predator- nie byłam
GFB - nie byłam

bardzo chciałam podziękować Little Miss za to że tak zaje*** mi się z Nią bawiło, na prawde, dobre towarzystwo to podstawa, lukaszowiHS i Ani (sorry ale nie znam z ksywy) za dotrzymywanie mi towarzystwa w piwnym namiocie, marzniecie ze mna i wysłuchiwania moich popiwowych wywodów i marudzeniów :P dłogwłosemu barmanowi hahaha facet był mega fajny! Kerionowi bo to chyba z Nim na parkiecie się w tańcu nieźle dogadywałam :D oczywiście Thao za pilnowanie mnie od ruły i potem pod Kapelutkiem, szkoda ze się zmyliśmy sobie z oczu :P no i oczywiście dla całego HardForum i wszystkich ludków co tam poznałam a są z innych forów ;p

a teraz tylko jedna rzecz, co to kuźwa miało być z tymi bonami, że zamieniając je przy kasie na pieniądze z powrotem można było wziąć tylko 5 od osoby? posrało ich czy jak??? musialam ludzi szukać, co by im się chciało mi zamienić troche tych papierków na normalne pieniądze :/ / -111111

NeXo 

Informacje
Do³±czy³: 20 Maj 2007

Wys³any: 01-02-2009, 16:06    #903

a tam pitolicie, że sie ludzie nie bawili pod sceną

nie ze nikt sie nie bawil :-P ale malo bylo tych bawiacych sie, bo byli obstawieni przez sztab z komoreczkami zgrywajacymi wyczyny panienek :D

-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Do³±czy³: 14 Sty 2008
Piwa: 547
Sk±d: Strefa Zieleni

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 01-02-2009, 16:16    #904

no cóż... w sumie pierwszy raz coś takiego mieliśmy w PL, więc za bardzo się nie dziwie, że dużo osób to chciało uwiecznić ;-) zresztą... mnie to lotto, ja i ci ludzie wokół tam mieliśmy takie palenie butów, że aż miło było popatrzeć ;-)

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

KaMoL 
Hands Records

Informacje
Do³±czy³: 19 Lip 2008
Piwa: 2
Sk±d: Katowice :D

Wys³any: 01-02-2009, 16:42    #905

wchodzac do kapelusza muzyka sama mnie zaczela nakrecac do do zabawy
sety Hardstylowe moze nie byly wspaniale ale idealne sie do nich shufflowalo :D
muzyka sama nakrecala do tanca :D ze pod scene do 3:30 jak RTC mieli zaczac grac nie podchodzilem bo pod scena bo miejsca do shufflowania nie bylo :d
BlackMail zabil swoim show takiego pojeba to jeszcze nie widzialem :D
szacun dla niego :)
RTC zagrali slabego seta nie podobal mi sie :d
Live Act byl ok :d staralem sie krecic calosc poki nie zobaczylem cyckow na wierzchu :D wtedy jakos dziwnie juz krecilem filmiki i strzelalem foty tancerkom :DD D
jak pluly ta nafta tro myslalem ze mnie ch*j strzeli pozniej jedna inteligentna lała wola ale ze ja ubezpieczopny czapke mialem o dodatkowo kaptur na leb i krecimy dalej :D
Troche odrzucil mnie fakt ze u tych tancerek bylo widac zajebiste blizny po wycieciach jak montowali im sylikony xD cetralnie od spodu piersi xD myslalem ze zjebie przy tej barierce :D
Niby co to takiego ze laksi tancza do polowa nagie opblizuja sie... irtd ale muza+ nakrecenie imprezowe i mozg mi do gory noigami wywrocilo :D bylo fajnie :DD D
Tylko ta serpentyna mnie dobijala jedna dziewczyna z hf ciepala ciagle nia we mnie XD myslalem ze udusze XD:lol:

Evil Activities- to byl grom.... tym seciorem pokonal sdam siebie :DD byla miazga ciezko bylo sie nie ruszac na parkiecie jak gral kozak kurwa kozak :D i tyle :D

Predator - nie wiem bo bylem zbyt juz zbyt zjechany i mi dekiel miazdzylo snem...(pozostalosci braku snu po HSNie :) ) nogi odmawialy posluszenstwa i siedzialem i odpoczywalem :D

Impreza ogolnie zajebista poprostu :) nie narzekalem bawilem sie w doborowym towarzystkie z ktorym mozna bylo pogadac poswirowac i powku**iac :D

Bogiel 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2008
Piwa: 20
Sk±d: HardstyleLand

Wys³any: 01-02-2009, 16:56    #906

ROZPIERDOL co tu dużo mówić :D
Pozdro dla wszystkich !!!! :) powrót 9:30 na chate XD

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Sk±d: Siemianowice Åšl.

Wys³any: 01-02-2009, 17:06    #907

set imprezy- berlińczycy

Było cudnie, mam nadzieję, że jednak będzie druga edycja.

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Do³±czy³a: 01 Sty 2008
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 01-02-2009, 17:13    #908

Dopiero weszłam do domu :shock: kur*a wylądowałam na ostrym duzyrze :-| Moja noga wyglądała maaasakrycznie,ale juz ją poskładali do kupy.
Hmmm....impreza? Jakby to powiedzieć, brakowało mi czegoś ale nie wiem czego :-/ Oświetlenie mnie wkuuuur**iało bo za jasno bylo w pewnych momentach! Świeciło po oczach max! W sumie wogole nie siedzialam, no ale te ławki to przesada troche.
Na Malcu mnie nie było bo siedzielismy jeszcze z Damianem, Angela i moim w tym pubie obok popijajac piwko hehe xD Powiem tak...nie podobał mi sie kompletnie zaden set HS ...aż do momentu jak wbił Blackmail :-) On dopiero rozkręcił impreze!
RTC- :roll: Niewiem co powiedziec... mam mieszane uczucia, bo czekałam na nich najbardziej i jakos mnie muzyką nie zachwycili! Jedyny pozytyw to laseczki, mundur ( ;-) ) i to ze mieli duzo ,,prezencików'' , choć mi sie nie udało złapac haha xD
Cena szatni mnie rozje***ła :shock: podobało mi sie ale max to,ze miałam duuuzo miejsca to tanczenia :mrgreen: Ogólnie bylo - średnio ....
Na końcówce mnie nie bylo KU**A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( Juz musielismy jechać do domu ;( masakra. mam nadzieje ze jakies filmiki bedą ;)
Aaaaa wogóle ten wywiad :/ masakra! Ja nie pamiętam co ja tam gadałam haha :-P Gdzie to wogole bedzie ??? To była Planeta czy cos innego ??? :roll:

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

SpydA 
Hs !

Informacje
Do³±czy³: 26 Kwi 2008
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 01-02-2009, 17:14    #909

fajnie w h*j najbardziej spodobal mi sie set alphaverb secik cudo ale pierwszy raz w zyciu chcialem hc zamiast hs ;p

KaMoL 
Hands Records

Informacje
Do³±czy³: 19 Lip 2008
Sk±d: Katowice :D

Wys³any: 01-02-2009, 17:22    #910

Berlinczycy za szybko dla mnie grali xD ne wyrabialem juz do tej muzyki :)
Set imprezy Evil Activities ;333333333

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 43150
Odpowiedzi: 1263
Odwiedzin z google: 11694
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: