Zamknity przez: Daron37 05-11-2009, 16:10 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 07 Lut 2008 Wiek: 35 Posty: 42 (0,01/dzie) Piwa: 8 Skd: Chorzów  | Wysany: 01-02-2009, 11:57 | #881
|
| | Legolek napisa/a: | Potem nad ranem laska którą do każdego podbiegała i pokazała banan na ryju by się uśmiechnąć hahahaha |
Ona była zalosna
No to tak, event faktycznie dobry. Ludzi mysle ze bylo z 2k?2.5k? Ja juz potem sil nie mialem na koniec zeby tanczyc po sety co jeden to lepszy Towarzystwo, hm. Ujdzie | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzie) Piwa: 129 Skd: Chorzów  | Wysany: 01-02-2009, 12:00 | #882
|
| Ja chyba sie starzeje;/ impreza zaje**sta ino niestety jakos nie umiałam sie bawić ale tego był inny powód:((po 2 poszłam do domu bo stwierdziłam że bez sensu jak i tak sie nie bawie;/szkoda że nie dotrwałam do hardcoru i tego co było dalej bo byłam ciekawa jak sie ludzie będą na tym bawić i jak to brzmi:(( żaluje fest:( Chciałam jescze raz podziekować Joju za to że mogłam sie zjawić na imprezce;)))Pozdrawiam i do następnej edycji TOXI;) | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzie) Piwa: 2 Skd: Rzeszów/Krakow  | Wysany: 01-02-2009, 12:14 | #883
|
| | Zdebik napisa/a: | | Legolek napisa/a: | Potem nad ranem laska którą do każdego podbiegała i pokazała banan na ryju by się uśmiechnąć hahahaha |
Ona była zalosna
No to tak, event faktycznie dobry. Ludzi mysle ze bylo z 2k?2.5k? Ja juz potem sil nie mialem na koniec zeby tanczyc po sety co jeden to lepszy Towarzystwo, hm. Ujdzie |
miałem większą nieprzyjemnośc rozmawiac z nią dłuższa chwile....co ona sie najadla proszku rozsmieszającego ? Ale to dziecko bylo...
Co do samej imprezy napisze cos wiecej jak troche ozyje | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 01-02-2009, 13:04 | #884
|
| No mi sie impreza srednio udała ale o tym napisze w dziale "DOPALACZE"
Malec - dobry secik ale gra coraz gorzej juz z imprezy na impreze Enigmato - secik konkretny jak zawsze zreszta Shogun - nie wsluchalem sie w jego set bo wlasnie wtedy zaczela sie moja męczarnia :-( B-front - nie bylo najgorzej nie ktore walki konkretne nie ktore mniej 2-Sidez - LA dosc ciekawy dobre walki Blackmail - najlepszy HS set tej imprezy wedlug mnie a jego łaczenie sie z publika to poprostu szok byl co on tam odpi....ał , niesamowity gosc nie widzialem nigdy czegos takiego jeszcze RTC - LA miazdzacy zajebiscie to wyszlo nie zapomne tego show nigdy. kobitki tez nie zle wywijały blondynka wydawała mi sie lepsza troche Evil Activities - poczatek .lipnie te spiewanki i melodje je...e znudzily mi sie te walki , ale pozniej narzucil tempo ii bylo konkrentnie Predator - sluchalem nie co ponad pol godzinki bo juz sie zwijalem ale w tym czasie kosmicznie mu szlo GFB - :"-( :"-( :"-( ja chce cofnac czas !!!!!
Nagłosnienie bylo zaj....e chodz spodziewalem sie od MPT glosnikow z dwoch stron ale nie wiedzialem ze bedzie taj je...ło Oswietlenie - zawiodlem sie troszke na tym nie bylo rewelacji caly kapelusz mogl byc podswietlony Wixy tez bylo troche ale co na to poradzic dzieki wszystkim za imprezke pozdro | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzie) Piwa: 88 Skd: Lohne  | Wysany: 01-02-2009, 13:20 | #885
|
| jeszcze mi w uszach szumi RTC - cos pieknego .. jak djode do siebie napisze wiecej | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 01-02-2009, 13:40 | #886
|
| | poza Enigmato HS przypominały mi wixe ... przykro mi ale to jest już tak cipiata muzyka, że wspaniale się z tymi wixiarzami komponuje, żenada, żenada i jeszcze raz żenada bu ha ha kurwa jakakolwiek energia tych nu srajli gdzieś zanikła na rzecz wspaniałych minutowych wejść, wokali, bellsów, obsranych niemalże takich samych leadów, żałosne po prostu, RTC porcja bardzo ładnych early brzmień, EA chujnia, ale da się przeżyć, Predator chujnia, ale da się przeżyć i GFB - prawdziwe emocje, ale niestety nie wszyscy potrafią to zrozumieć, impreza poza kilkoma istotnymi szczegółami chujowa, na kolejną edycję przyjeżdżam o 3:30 czy tam o której, bo jakbym miał jechać na hsy to musiałbym odkurzacz na plecy wziąć | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 01-02-2009, 13:54 | #887
|
| | koko123 napisa/a: | | impreza poza kilkoma istotnymi szczegółami chujowa, |
<ma sie nosa> ale nietrudno było po LU rozkminić, że nie warto jechac ( dla mnie) ;]
Czas na Raving koko | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Lip 2008 Wiek: 38 Posty: 18 (0/dzie) Piwa: 2 Skd: Katowice :D  | Wysany: 01-02-2009, 13:57 | #888
|
| LOL impreza przednia.... podobalo mi sie od poczatku do konca naglosnienie bylo bez zarzutu ... troch te kible na placu mnie zirytowaly >.> nie bylo nawet gdzie dobrze rąk umyc n czy wogole oplukac ryja, ale dalo sie przezyc Oswietlenie RLZ co chodzi o wykonawcow ktorzy grali Shogun- myslalem ze zagara swoim jupstyl'em ale pozytywnie sie zaskoczylem polecial moze nu-Style ale calkiem fazowy kawalek EVIL ACTIVITIES- tym setem pokonal sam siebie cos ku**a nadzwyczajnego wrecz poprostu zajebiscie RTC- set straszie slaby troche shitem zajechali ale na szczescie ich LIve Act nadrobil muzyke w plecy z tymi tancerkami ;333333333
Mnie impreza sie podobala moze tez dlatego ze to moj pierwszy wiekszy event i dlatego
Jak komus sie nie podobalo jego sprawa bylkozajebiscie moze tez dlatego ze bylem z udana ekipa na tej imprezie | _________________ Depresja jak tyfus niszczy społeczeństwo, niektórzy poddają się tej dziwce zbyt często. Nie chcę pie**olić bzdur jak masz żyć i co robić. Niektórzy z nas już za życia kopią sobie groby. | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 01-02-2009, 14:29 | #889
|
| Impreza hmmm... ciężko mi ocenić. Niby spoko, cacy ale czegoś jednak mi brakowało. Nie wiem czego, ale no jakoś takie ciężko powiedzieć.
Malec - dobre rozkręcenie. Dał rady. Nie zawiodłem sie. Ale tak jak ktoś wspomniał, odniosłem wrażenie że już słabiej niż poprzednio.
Enigmato - ten gość jest wiecznie żywy. 1 klasa. Jeszcze zaczął od kawałka Fear and Dark <3 . Ojejej! Arrr!
Shogun - dla mnie szok! To co typ zaczął to łooooo! Dał czadu. Nie było jump'u jak sie większość spodziewała, a dobry HS. Leciało Nu ale przy jego graniu kompletnie mi to nie przeszkadzało!
B-Front i 2-Sidez - nie słuchałem. Siedziałem w namiocie piwnym :d
Blackmail - eee... nie wiem co o nim myśleć ;|. Zaczał zajebiście, niesamowita interakcja z publiką, ale od Technoboy - Oh My God zaczął zmulać i zmulać i te jego striptiz tańce mnie totalnie zniechęciły .
RTC - oldschoolowo. Nie bardzo podeszło, ale jakos sie bawiłem. Spoko MC. I panienki były. Swoją drogą podczas ich live-actu to pod sceną w chuj ścisk. Nikt sie nie bawi. Wszyscy twardo stoją. panienki zlazły ze sceny. I tłum sruuuu nie ma
Evil Activities - Dawał spoko nuty, ale te przyśpiewki... powinien zmienić nicka na Good Activities, bo z Evil to nie ma juz wiele wspólnego.
Predator - Ostro ostro. Juz sie nei bawiłem. Zmywałem sie na chate. Ale to co posłuchałem to dawał konkretnie!
GFB - nie bylo mnie.
Ogółem totalnie zmęczony już nie miałem sił siedzieć kompletnie pffff masakra. Nagłośnienie było zajebiste! Oświetlenie takie niespecjalnie. Na poczatku robiło łał a później bez szału. Brakowało wizualizacji. Laserki nawet spoko. Fajne wzory dawały po suficie
Pozdro dla całej ekipy beforującej Zarówno w pociągu jak i pod rułą . O co to sie działo . Łysy konduktor
Pozdrowienia dla wszystkich towarzyszących gadajacych i dysputujących w namiocie piwnym przy piwie, wodzie, soczku, herbatce, kawie i barszczyku .
Miło było poznać pare nowych twarzy: maly4hard, hadesa, pewnych braci (tylko zapomniałem nick'ów sorry ) i goscia z 2 warnami na HW
No i podziękowania dla Sory i grzyba za odprowadzenie na dworzec i miłą pogawędke w trasie | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 01-02-2009, 14:47 | #890
|
| fajnie było.. ale tylko fajnie -mi tez coś brakowało... te dekle z przodu mnie tak wkurzały ze SZOK ale co poradzić właśnie na RTC myślałam ze płuca wypluje czułam sie jak orka w puszcze ;| | Wszyscy twardo stoją. panienki zlazły ze sceny. I tłum sruuuu nie ma | panienki ze hhhooo brzydkie twarze i silikonowe cyce oraz celulit gdy wyszłam z tego tłumu okazało sie ze koniec przedstawienia i koniec secika RTC miałam wrażenie ze koleś grał 10 min co do reszty spoko aha a co do GFB to myślałam ze tez bedzie lepiej na początku pierwsze 15 min chyba zajebiscie potem jakieś szajstwo puszczał nie podeszło mi za bardzo, ale sie bawiłam
OCENA 8/10 | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
| |