| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Tarnobrzeg  | Wys³any: 01-10-2015, 21:35 | #31
|
| | Whitestyler napisa³/a: | | To Radical ma aż takÄ… renomÄ™? Ja bym powiedziaÅ‚, że Luna jest bardziej znany, tym bardziej, że to Radical jest w jego wytwórni. Chociaż w sumie to Radical prawie spamuje tymi albumami, ale nie wiedziaÅ‚em, że sÄ… aż takie znane. Przecież np. Warface wydaÅ‚ jakiÅ› czas temu Art of War i teraz chyba jeszcze jakiÅ›. |
Ten drugi,który chciałeś napisać to "The 9 Circles" od Warface. Premiera nastąpiła 26 września podczas Supremacy. | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 03-10-2015, 13:54 | #32
|
| | No właśnie, to dlaczego Warface nie ma aż takiej sławy, skoro to już drugi jego album? | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Gru 2014 Wiek: 30 Posty: 193 (0,05/dzieñ) Piwa: 76 Sk±d: Olsztyn  | Wys³any: 03-10-2015, 16:41 | #33
|
| | Whitestyler napisa³/a: | | No wÅ‚aÅ›nie, to dlaczego Warface nie ma aż takiej sÅ‚awy, skoro to już drugi jego album? |
Ciężko mi to obrać w słowa, ale spróbuję. Popularności i uznania nie zyskujesz na ilości tylko na jakości. Możesz wydać płytę, na której np. wszystkie 15 utworów będzie takie same (ten sam schemat, ta sama baza dźwięków) o średniej ocenie 5.5/10, a możesz też wydać jeden utwór lub EP'kę, która będzie się wyróżniać na tle innych produkcji ze sceny (to co wcześniej, baza dźwięków, zamysł kompozycyjny, itd.), którą oceniają na 9.5/10. I ludzie bardziej cię zapamiętają za ten jeden oryginalny, porządny utwór, niż za przeciętną płytę na której wszystkie utwory niewiele się różnią od siebie. Będą też bardziej skupiać uwagę na twoich przyszłych utworach i projektach. Warto też dodać, że popularności i szacunku nie zdobywa się tak, hop siup! Nie jeden był już taki, że wydał raz perełkę i spoczął na laurach Praca, praca i jeszcze raz praca. Poza tym, istotną wagę ma też wsparcie od wyjadaczy ze sceny. Mam nadzieję, że jakoś w miarę zrozumiale to wytłumaczyłem
BTW, przepraszam za Off-top | _________________ Pozdrawiam serdecznie. | | Ostatnio zmieniony przez Koksu 03-10-2015, 16:42, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | lamborghini17 |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 03-10-2015, 20:50 | #34
|
| Dzięki za odpowiedź. Rozumiem więc, że to kwestia gustu, bo jak dla mnie Warface robi lepszą siekę | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzieñ) Piwa: 363 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 04-10-2015, 11:55 | #35
|
| Ja powiem tylko tyle że ta nowa płyta Warfaca to straszna porażka może 2 tracki mi podeszły reszta to żenada. I triax się nie postarał tym razem | _________________
 | |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 04-10-2015, 13:47 | #36
|
| | Koksu napisa³/a: | | Whitestyler napisa³/a: | | No wÅ‚aÅ›nie, to dlaczego Warface nie ma aż takiej sÅ‚awy, skoro to już drugi jego album? |
Ciężko mi to obrać w słowa, ale spróbuję. Popularności i uznania nie zyskujesz na ilości tylko na jakości. Możesz wydać płytę, na której np. wszystkie 15 utworów będzie takie same (ten sam schemat, ta sama baza dźwięków) o średniej ocenie 5.5/10, a możesz też wydać jeden utwór lub EP'kę, która będzie się wyróżniać na tle innych produkcji ze sceny (to co wcześniej, baza dźwięków, zamysł kompozycyjny, itd.), którą oceniają na 9.5/10. I ludzie bardziej cię zapamiętają za ten jeden oryginalny, porządny utwór, niż za przeciętną płytę na której wszystkie utwory niewiele się różnią od siebie. Będą też bardziej skupiać uwagę na twoich przyszłych utworach i projektach. Warto też dodać, że popularności i szacunku nie zdobywa się tak, hop siup! Nie jeden był już taki, że wydał raz perełkę i spoczął na laurach Praca, praca i jeszcze raz praca. Poza tym, istotną wagę ma też wsparcie od wyjadaczy ze sceny. Mam nadzieję, że jakoś w miarę zrozumiale to wytłumaczyłem
BTW, przepraszam za Off-top |
I tu bardzo dobrze kolega to opisał. Szkoda tylko, że wszystkie traki RR i Warface brzmią tak samo. Nie ogarniam jak ludzie mogą się tym AŻ TAK jarać i kłócić po internetach, które traki z albumów są fajniejsze, a które mniej jak jedyne czym się te traki różnią to melodie | _________________

mój saundklaud | |
| |
Podziêkowali: | Koksu |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 05-10-2015, 17:05 | #37
|
| | Ja uważam, że bez sensu jest się kłócić który twórca lepszy, o ile wiadomo, że Ci artyści robią muzę z pasji, nie tylko dla hajsu. | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 05-10-2015, 17:29 | #38
|
| | Whitestyler napisa³/a: | | o ile wiadomo, że Ci artyÅ›ci robiÄ… muzÄ™ z pasji, nie tylko dla hajsu. |
hahahahaaha Szkoda, że ani jeden ani drugi nie robi swoich numerów. | _________________

mój saundklaud | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Pa¼ 2012 Wiek: 29 Posty: 246 (0,05/dzieñ) Piwa: 23 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 06-10-2015, 19:56 | #39
|
| | To kto im robi? | _________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..." | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 06-10-2015, 21:00 | #40
|
| | Whitestyler napisa³/a: | | To kto im robi? |
Warface - Triax RR - Angerfist
z pewnoscia nie jest to w az takim stopniu jak poczatkowo ale dalej siedza im za plecami | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 09-10-2015, 00:43, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |