| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 08-06-2014, 22:38 | #11
|
| | ale shit | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
|
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Dołączył: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzień) Piwa: 76 Skąd: Tarnobrzeg  | Wysłany: 09-06-2014, 16:54 | #12
|
| | Piekarz napisał/a: |
Nie musisz dawaÄ takiego infa w temacie z trackami bo kto bÄdzie chciaĹ zobaczyÄ jaki jest LU to wejdzie do dziaĹu z imprezami i sobie sam obada |
Wiem,ale juĹź udostÄpniĹem peĹnÄ
listÄ.Tak wiÄc nie narzekajcie,Ĺźe LU Jest sĹaby.Zobaczcie sami | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzień) Piwa: 363 Skąd: Starachowice  | Wysłany: 09-06-2014, 19:41 | #13
|
| | Tunehunterz napisał/a: | | Piekarz napisał/a: |
Nie musisz dawaÄ takiego infa w temacie z trackami bo kto bÄdzie chciaĹ zobaczyÄ jaki jest LU to wejdzie do dziaĹu z imprezami i sobie sam obada |
listÄ.Tak wiÄc nie narzekajcie,Ĺźe LU Jest sĹaby.Zobaczcie sami |
Kogo to bÄdzie interesowaĹo i bÄdzie chciaĹ zobaczyÄ to zobaczy nie musisz nikogo namawiaÄ w temacie z trackami Ĺźeby wchodziĹ i patrzyĹ jaki jest LU do danej imprezy.I koniec spamu nie na temat bo za chwile bana dostajemy i na chuj to potrzebne. | _________________
 | |
| |
 | |
Tunehunterz Prezenter POPListy

Informacje Dołączył: 24 Sie 2010 Wiek: 29 Posty: 389 (0,07/dzień) Piwa: 76 Skąd: Tarnobrzeg  | Wysłany: 10-06-2014, 07:37 | #14
|
| | Piekarz napisał/a: | | Tunehunterz napisał/a: | | Piekarz napisał/a: |
Kogo to bÄdzie interesowaĹo i bÄdzie chciaĹ zobaczyÄ to zobaczy nie musisz nikogo namawiaÄ w temacie z trackami Ĺźeby wchodziĹ i patrzyĹ jaki jest LU do danej imprezy.I koniec spamu nie na temat bo za chwile bana dostajemy i na chuj to potrzebne. |
Dobra! Bez odbioru | _________________ Realize The Music | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzień) Piwa: 363 Skąd: Starachowice  | Wysłany: 10-06-2014, 14:01 | #15
|
| | Tunehunterz napisał/a: | | Piekarz napisał/a: | | Tunehunterz napisał/a: | | Piekarz napisał/a: |
Kogo to bÄdzie interesowaĹo i bÄdzie chciaĹ zobaczyÄ to zobaczy nie musisz nikogo namawiaÄ w temacie z trackami Ĺźeby wchodziĹ i patrzyĹ jaki jest LU do danej imprezy.I koniec spamu nie na temat bo za chwile bana dostajemy i na chuj to potrzebne. |
Dobra! Bez odbioru |
No i gitara | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Paź 2012 Wiek: 29 Posty: 239 (0,05/dzień) Piwa: 36 Skąd: Lublin  | Wysłany: 10-06-2014, 17:14 | #16
|
| czy nikt Was nie nauczyĹ Ĺźe poprzedniego postu siÄ nigdy nie cytuje, tylko od razu odpowiada ? niepotrzebny burdel na forum siÄ robi, jak ktos chce przywoĹaÄ cytat sprzed kilku postĂłw to normalne, ale poprzedni nie musi byÄ cytowany, kaĹźdy wie o co chodzi | |
| |
 | |
Fast Finger Where Did I Go

Informacje Dołączył: 16 Wrz 2013 Posty: 167 (0,04/dzień) Piwa: 93 Skąd: Warszawa  | Wysłany: 10-06-2014, 19:56 | #17
|
| Wszystko od TonesĂłw/Tonesa juĹź spory czas brzmi dla mnie tak samo, nie czujÄ tego no ale co ja tam mogÄ wiedzieÄ, jestem tylko hejterem co na sĹuchawkach z kiosku odĹuchuje, na festivalu pewno by gniotĹo (jak wszystko na festivalu ) | |
| |
 | |
| |