Przesunięty przez: Troi 21-12-2008, 01:58 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 25-12-2008, 00:09 | #671
|
| ja napisze tylko tyle ze jak dla kogos kto zyje w PL i jedzie 1 raz Q*** do NL do Amsterdamu to coffiki na kazdym rogu , dzielnica czerwonych latarnii itp to chyba Q*** niejest normalny widok i nie jest tak w PL!!! i dlatego warto bylo to zobaczyc i opisac dla innych i dla siebei , powspominac. ja nierozumiem tego calego tutaj piepszenia bo o imprezie kazdej recenzji bylo ponad polowe .zreszta kazdy jest inny i opisywal jak chcial i co chcial. co tu komu do tego i takiego czepiania sie ja rozumiem gdyby to bylo normalnie w PL takie cos jak coffiki i taka dzielnica i wtedy jedziesz do Amsterdamu i niepotrzebnie sie podniecasz tym bo to samo w PL jest . ale tak kurde chyba niejest. kompletnie inne spoleczenstwo , panstwo ,kultura. ;/;/
koniec tematu bo widze ze nieda sie z niektorymi.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 25-12-2008, 12:49 | #672
|
| | Ejjj... co wy sie z botem kĹĂłcicie. Gashul to taki eksperyment ktĂłry ma na celu negowaÄ wszystko co sie da. Czasami zdarza sie Ĺźe sam siebie zaneguje, ale to skrajne przypadki. Po to zostaĹ stworzony | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 25-12-2008, 14:54 | #673
|
| | Daron37 napisał/a: | | Gashul to taki eksperyment ktĂłry ma na celu negowaÄ wszystko co sie da. | podobno to ja jestem negbotem.. nie odzywaj sie juz do mnie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 25-12-2008, 15:12 | #674
|
| | Gashul napisał/a: | ooo Ludu, pewnie ktoĹ napiszÄ Ĺźe siÄ czepiam ale czy wy w tych recenzjach potraficie pisaÄ tylko dzielniÄ
czerwonych latarni, zioĹo i midtown? Nie wiem moĹźe to was najbardziej jara... ale wszÄdzie moĹźna kupiÄ zioĹo zar*uchac dzi*wke, a jeĹli ktoĹ siÄ postara to z rzeczami hc nie ma problemu...
jesteĹcie ograniczeni
Pozdrawiam |
ja Ci kolego napisze tylko tyle... chuj Ci do tego kto co opisuje , nie chcesz -> nie czytaj jak tak bardzo Cie to razi... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 26-12-2008, 13:38 | #675
|
| Ludzie wy to macie albo ograniczniki we lbach co poniektorzy albo IQ ponizej przecietnej ze nie umiecie rozmawiac bez kuwowania i jechania po sobie..... Widzieliscie zebym jak kiedys jakas wieksza klotnie prowadzil tutaj z kims na jakims temat bo ja sobie nie przypominam.... A jest masa tematow czy osob z ktorymi sie nie zgadzam. ale wtedy poprostu grzecznie staram sie napisac swoje zdanie, swoj punkt widzenia i tyle... Nie musi to oznaczac odrazu WOJNY, KUWOWANIA i ze z kims sie nie bede lubial. Np. @Netusia z ktora chyba czesto mam odmienne zdanie ale co z tego. Przeciez nie musi lubiec wszystkiego co ja i miec takie same zdanie i na odwrot. Napiszem swoje nawet przeciwne czasami zdania ale to nie oznacza ze ja nie lubie czy cus czy sie zloscimy (przynajmniej ja;). Nauczcie sie tez tak pisac to bedzie LAJTOWO.... Dla mnie kazda recenzja w tym temacie jak najbardziej spox byla. No bo czego mozna bylo mozna sie spodziewac po osobach ktore pierwszy raz jada do A-damu czy na duzy Event. WOW na praktycznie kazdym tam postawionym kroku. Czy to w coffikach czy to na dzielnicy Bitch czy w MidTownie czy tez juz na samym evencie. Mnie to juz nie rusza wszystko, bo bylem w tych miejscach juz kilka razy i jest to juz dla mnie jakby NORMALNOSCIA tamta.... Ale jak najbardziej rozumie zdania i wrazenia osob napisane ktorych to byl 1 raz. Dlatego najbardziej czekalem na recenzje osob dla ktorych nie byla to juz pierwsza taka wyprawa np. Pumby,Rooziego czy Darona... A pozostale to tak jak mowie KAZDY KIEDYS MA SWOJ 1 RAZ I jeszcze zdanko do @Gashul. Ziomu po czesci ty masz racji i po czesci @Krakoff. Ale z twojej strony napewno zle jest twoje podejscie jak sam napisales cos w stylu ze za szybko sie uprzedzasz do osob czy cus. I przez to potem mi sie wydaje nie do konca OK twoje wypowiedzi,oceny sa. Te podejscie moglbys zmienic. Bo oczywiscie jak najbardziej mozesz miec jakies inne zdanie na wszystkie tematy. Ale grzecznie i bardziej przemyslanie mi sie wydaje..... Wiecej obiektywizmu | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 26-12-2008, 14:37 | #676
|
| | neeee wujku Frogu to nie jest kwestai IQ, tylko czasami poprostu sie nie da wytrzymac i nie napisac czegos ostrzej jak sie czyta takie komenty jak @Bucula (gashula).. a poza tym jeden jest spokojniejszy a drugi reaguje bardziej nerwowo i tyle ;-) Na koncu napisales - wiecej obiektywizmu - zgadzam sie w tym pelni, ale Bucul juz kilkoma postami udowodnil ze nie zna wogole takiego pojecia.. ot taki czlowiek ze skrajnie subiektywnym podejsciem do swiata, polaczonym z samouwielbieniem i opieraniem swojego zdania jedynie na wlasnych chorych przemysleniach i spostrzezeniach, nie popartych niczym innym.. a takim ludziom zawsze mowie - serdeczne ch* ci w du*e bo szkoda na takich czasu | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 26-12-2008, 17:07 | #677
|
| | SchizeQ napisał/a: | | Daron37 napisał/a: | | Gashul to taki eksperyment ktĂłry ma na celu negowaÄ wszystko co sie da. | podobno to ja jestem negbotem.. nie odzywaj sie juz do mnie |
TyĹ sie juĹź zepsuĹ | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzień) Piwa: 547 Skąd: Strefa Zieleni  | Wysłany: 05-01-2009, 19:27 | #679
|
| troche siÄ komuĹ coĹ popier****Ĺo bo wcale Day-Mar nie graĹa ZA Negative A tylko PRZED :-P odrazu odpowiem dociekliwym, tak byĹem na wystÄpie Negative A od samiutkiego poczÄ
tku ;-) Co do duetu Vince & Predator... ja nie wiem jak ten ktoĹ patrzyĹ ale jak dla mnie to byli tam obydwoje jak hardcore kocham a Kidzior Ĺwiadkiem :mrgreen: | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 05-01-2009, 19:28 | #680
|
| -M-, ja tez widzialem wszystkich zreszta po filmikach widac ze byli | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
| |