| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 16 Maj 2007 Wiek: 37 Posty: 229 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Nowogrodziec  | Wysłany: 12-08-2007, 14:17 | #231
|
| ty roozi jak to scioagnac?? bo nieczaje tej strony:/
[ Dodano: 2007-08-12, 14:21 ] oki juz wiem Main usuwaj ;] | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 12-08-2007, 15:02 | #232
|
| no mega mi sie podobaĹo jedynie te swiatĹa tylko 4 lampy sie kreciĹy chyba ale klimat byĹ zajebisty szkoda ze Sky zagraĹ tak zajebistego seta bo juz sie zmeczyĹem na jego secie na prophecie sie tak cieplo zrobilo ze masakra Ĺadnego seta tez miaĹ i podobaĹo mi sie jak zmieniaĹ sie z Enim tak Ĺadnie docisĹ BPM ze wygladalem jakbym cos _____ pociagnÄ
Ĺ ale ze ja bylem trzezwy to mnie dobiĹ i potem juz ledwo sie bawilem aha gdzie sie Tazzo straciĹ ?? nie wspominam a loĹźy fajnie ustawiona tylko ze na 6 osĂłb a nas z HF bylo okolo mnostwo ale i tak bylismy na parkiecie fotki dodam jak najszybciej to mozliwe a jak to nie iwem bo jeszcze z sound nie udostempniĹem no to widze ze jak dodacie wiecej oswietlenia to MoH w Mega to dobra inwestycja )
Haj_T dziekujemy i do nastepnego moha | _________________
 | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 12-08-2007, 15:25 | #233
|
| Impreza byĹa boska Malec teĹź daĹ czadu a widok caĹego Mega z rekÄ
mi w gĂłrze z znakiem Piramidy to byĹo coĹ piÄknego ahhh niezapomniana impreza jako sam klub jest nawet maĹo oĹwietlenia ale moĹźliwoĹÄ wyjscia z klubu i wrĂłcenia ponownie to jest coĹ.
A oto i fotki fotek nawet sporo nie sugerowaÄ siÄ proszÄ wagÄ
fotek
Mega Club The Prophet 11.08.07 By Piramidoludek Aka Legolek
Póşniej dodam jeszcze filmiki | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 12-08-2007, 15:39 | #234
|
| No wiec impreza byla przewypierdalasta jak zaczalem szalec na parkiecie, to tak zmoklem jak by mnie ktos oblal wiadrem wody, ale jakos mi to nie przeszkadzalo nakrecilem pare filmikow fon ale nic nie widac prawie, a i slychac tez malo Ale zaraz sobie posciagam fotki pozdro! | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 12-08-2007, 16:04 | #235
|
| | Impreska zajebista byla ;-) nawet maly rozmiar klubu bylna plus bo nie bylo ciasno i to ze bylo kameralnie pozwolilo mi poznac kolejnych ludziskow z forum. Papa Prophet zagral na swoim wysokim poziomie ;-) bibka na duzy plus | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 12-08-2007, 16:10 | #236
|
| no pozytywnie sie zdziwilem odnosnie klubu, myslalem ze bedzie zle a tu naprawde niezle naglosnienie + taki styl "bunkru" co dawalo uczucie "underground" jezeli wiecie o co mi biega
Set Malca - no tutaj big respect w jego strone, od jakis 3-4 imprez gra naprawde na wysokim poziomie, i moge nawet powiedziec ze IMO gra lepiej od Eni i Skydrivera, bo ci panowie graja dosc duzo kawalkow pod siebie tzn swoje produkcje ...
Skydriver przed Prophetem nawet dotrzymal poziomu ale po prophecie, jak sie zmienial z Eni to juz cienko.
Prophet naprawde zaszalal, polaczenie starych dobrych hitow z nowymi kawalkami FTS ktory rozruszal publike no i cudny HHz - Forever As One
Ino wielki LOL @ Tazzo - z tego co wiem to wstepnie sie umowil ze mial grac po prophecie, a w trakcie imprezy zmienili jego wystep z Enigmato ... wiec sie "troszke" zdenerwowal, spakowal i pojechal do domu. | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 33 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Borucin  | Wysłany: 12-08-2007, 16:10 | #237
|
| jeeebbbb Pieknie ByĹo Ja tam chce Wracac PoznaĹem Kilku lub Kilkunastu Forumowiczy hehe wysyĹajcie zaproszonka Jak by coĹ www.HardstyleManiak.fotka.pl
Ogolnie Club obleci The Prophet Nieziemsko Napier****Ĺ ale i Tak Enigmato Najlepszy hihi Pozdrawiam Wszystkich | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 12-08-2007, 16:24 | #238
|
| | Sora napisał/a: | tu serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z HF, ktorych poznalam i oni mnie zauwaĹźyli (szczegĂłlnie dla grzyba, ktĂłry mi powiedziaĹ, z3e jak go nie pozdrowie to mu bÄdÄ stawiaÄ piwo ), ja to siÄ rzucam w oczy w tĹumie
Puta Madreeeee |
ja powiedzialem cos takiego hehe w sumie to moge tego nie pamietam bo maras mialem konkretny :-P | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 42 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 1 Skąd: braÄ tĹuste pojary ?  | Wysłany: 12-08-2007, 16:25 | #239
|
| WiÄc tak, co do wczorajszego wydarzenia to tak, ap ropo klubu:z lokalu szaĹu nie byĹo, tak jakby sie zawiesiĹ na latach 90'...ĹźarĂłwki pomalowane pisakami,nie ma stroba, laser nie odpaliĹ, kilka sĹabych gĹĂłw ,BRAK wentylacji ( to chyba najwiekszy minus) .NagĹoĹnienie w sumie dawaĹo rade, scena ciekawa, tylko po co tam byĹy stoliki jak pod parasolkami?? co to byĹo wieczorne picie towarzyskie? *(gdzie backstage?)...Sky podczas seta papy bezczelnie sie mizgaĹ za jego plecami ze swojÄ
bejbe... hehe - dziwne jak dla mnie i Ĺmieszne :-D...OgĂłlnie impreza na 7/10, secik papy podobaĹ sie nie tylko mnie...ChciaĹbym sie dowiedzieÄ dlaczego Tazzo zostaĹ delikatnie mĂłwiÄ
c oszukany?(No chyba ze "...nic mi do tego bo to ja organizuje imprezy i to mĂłj problem...") hehhe ale jako klubowicz poczĂłĹem sie oszukany i ĹźÄ
dam wyjaĹnieÄš?...(ale monolog alternatywny wyszedĹ :-D ) to w sumie tyle pozdro 600 dla HF ( wtajemniczeni wiedzÄ
ocb :-D) Aha no i szacuneczek dla wszystkich QlimaxĂłw i Q-dancĂłw co byli wczoraj ;-) | _________________ Listen to slow music turns U into a Fuckin' idiot
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzień) Piwa: 6 Skąd: Katowice  | Wysłany: 12-08-2007, 16:26 | #240
|
| | grzyb napisał/a: | | ja powiedzialem cos takiego hehe |
no powiedzialeĹ ale widziszz ja byĹam bardzo trzeĹşwa, Ty niekoniecznie | _________________
 | |
| |
 | |
| |