Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 08, 11, 2007, katowice, megaclub, prophet, the

The Prophet @ Megaclub Katowice - 11.08.2007
Autor Wiadomość
kupryt 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 12-08-2007, 14:17    #231

ty roozi jak to scioagnac??
bo nieczaje tej strony:/

[ Dodano: 2007-08-12, 14:21 ]
oki juz wiem
Main usuwaj ;]

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 12-08-2007, 15:02    #232

no mega mi sie podobało jedynie te swiatła tylko 4 lampy sie kreciły chyba :( ale klimat był zajebisty :P szkoda ze Sky zagrał tak zajebistego seta bo juz sie zmeczyłem na jego secie :P na prophecie sie tak cieplo zrobilo ze masakra ładnego seta tez miał i podobało mi sie jak zmieniał sie z Enim :P tak ładnie docisł BPM ze wygladalem jakbym cos _____ pociagnął ale ze ja bylem trzezwy to mnie dobił i potem juz ledwo sie bawilem :P aha gdzie sie Tazzo stracił ??
nie wspominam a loĹźy :P fajnie ustawiona tylko ze na 6 osĂłb a nas z HF bylo okolo mnostwo :P ale i tak bylismy na parkiecie :P
fotki dodam jak najszybciej to mozliwe a jak to nie iwem bo jeszcze z sound nie udostempniłem ;P
no to widze ze jak dodacie wiecej oswietlenia to MoH w Mega to dobra inwestycja :) )

Haj_T dziekujemy :) i do nastepnego moha :)

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 12-08-2007, 15:25    #233

Impreza była boska Malec też dał czadu a widok całego Mega z rekąmi w górze z znakiem Piramidy to było coś pięknego ahhh niezapomniana impreza jako sam klub jest nawet mało oświetlenia ale możliwość wyjscia z klubu i wrócenia ponownie to jest coś.

A oto i fotki :) fotek nawet sporo nie sugerować się proszę wagą fotek :)

Mega Club The Prophet 11.08.07 By Piramidoludek Aka Legolek

Póşniej dodam jeszcze filmiki

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 12-08-2007, 15:39    #234

No wiec impreza byla przewypierdalasta :P jak zaczalem szalec na parkiecie, to tak zmoklem jak by mnie ktos oblal wiadrem wody, ale jakos mi to nie przeszkadzalo :D nakrecilem pare filmikow fon ale nic nie widac prawie, a i slychac tez malo :/ Ale zaraz sobie posciagam fotki ^^ pozdro!

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 12-08-2007, 16:04    #235

Impreska zajebista byla ;-) nawet maly rozmiar klubu bylna plus bo nie bylo ciasno i to ze bylo kameralnie pozwolilo mi poznac kolejnych ludziskow z forum. Papa Prophet zagral na swoim wysokim poziomie ;-) bibka na duzy plus

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 12-08-2007, 16:10    #236

no pozytywnie sie zdziwilem odnosnie klubu, myslalem ze bedzie zle a tu naprawde niezle naglosnienie + taki styl "bunkru" co dawalo uczucie "underground" jezeli wiecie o co mi biega :P

Set Malca - no tutaj big respect w jego strone, od jakis 3-4 imprez gra naprawde na wysokim poziomie, i moge nawet powiedziec ze IMO gra lepiej od Eni i Skydrivera, bo ci panowie graja dosc duzo kawalkow pod siebie tzn swoje produkcje ...

Skydriver przed Prophetem nawet dotrzymal poziomu ale po prophecie, jak sie zmienial z Eni to juz cienko.

Prophet naprawde zaszalal, polaczenie starych dobrych hitow z nowymi kawalkami :D FTS ktory rozruszal publike :D no i cudny HHz - Forever As One :D

Ino wielki LOL @ Tazzo - z tego co wiem to wstepnie sie umowil ze mial grac po prophecie, a w trakcie imprezy zmienili jego wystep z Enigmato ... wiec sie "troszke" zdenerwowal, spakowal i pojechal do domu.
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

HardstyleManiak 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 12-08-2007, 16:10    #237

jeeebbbb Pieknie Było :) :) Ja tam chce Wracac :) :)
Poznałem Kilku lub Kilkunastu Forumowiczy :) :) hehe ;P
wysyłajcie zaproszonka Jak by coś www.HardstyleManiak.fotka.pl

Ogolnie Club obleci :P
The Prophet Nieziemsko Napier****ł
ale i Tak Enigmato Najlepszy :) :) hihi :) :D
Pozdrawiam Wszystkich ;) :)

grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 12-08-2007, 16:24    #238

Sora napisał/a:
tu serdeczne pozdrowienia dla wszystkich z HF, ktorych poznalam i oni mnie zauważyli (szczególnie dla grzyba, który mi powiedział, z3e jak go nie pozdrowie to mu będę stawiać piwo xD ), ja to się rzucam w oczy w tłumie xD

Puta Madreeeee :*

ja powiedzialem cos takiego hehe :?: :?: :?: w sumie to moge tego nie pamietam bo maras mialem konkretny :-P

DropsNH 
Ultra HS Fan

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 12-08-2007, 16:25    #239

Więc tak, co do wczorajszego wydarzenia to tak,
ap ropo klubu:z lokalu szału nie było, tak jakby sie zawiesił na latach 90'...żarówki pomalowane pisakami,nie ma stroba, laser nie odpalił, kilka słabych głów ,BRAK wentylacji ( to chyba najwiekszy minus) .Nagłośnienie w sumie dawało rade, scena ciekawa, tylko po co tam były stoliki jak pod parasolkami?? co to było wieczorne picie towarzyskie? *(gdzie backstage?)...Sky podczas seta papy bezczelnie sie mizgał za jego plecami ze swoją bejbe... hehe - dziwne jak dla mnie i śmieszne :-D...Ogólnie impreza na 7/10, secik papy podobał sie nie tylko mnie...Chciałbym sie dowiedzieć dlaczego Tazzo został delikatnie mówiąc oszukany?(No chyba ze "...nic mi do tego bo to ja organizuje imprezy i to mój problem...") hehhe ale jako klubowicz poczółem sie oszukany i żądam wyjaśnieĹ?...(ale monolog alternatywny wyszedł :-D ) to w sumie tyle pozdro 600 dla HF ( wtajemniczeni wiedzą ocb :-D)
Aha no i szacuneczek dla wszystkich QlimaxĂłw i Q-dancĂłw co byli wczoraj ;-)

Sora 
Trolololo

Informacje
Piwa: 6

Wysłany: 12-08-2007, 16:26    #240

grzyb napisał/a:
ja powiedzialem cos takiego hehe

no powiedzialeś xD ale widziszz ja byłam bardzo trzeźwa, Ty niekoniecznie xD

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)