1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Bas & Ram @ DefQon.1 2006 ( wszelkie linki dead ) Yoji Biomehanika @ DefQon.1 2006
i jeszcze o cokolwiek z tej imprezy byĹbym wdziÄczny bardzo bardzo The Prophet @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 Jaydee @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 75% of the Dreamteam @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 Hardheadz @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 Weirdo @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 The Masochist @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 Zany @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 Duro @ X-Qlusive The Prophet 28-01-'06 Headhunterz @ X-Qlusive The Prophet Blue Box
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
bo w styczniu byl X-q Prophet , a w maju odbyĹo sie X-q holland vs Italy. ale jakbys mogl zarzucic mi ten secik to bylbym w niebo wziety, bo patrzac na TL rzucilo mi sie ciekawe ulozenie 3 nutek 03. Dj Luna - Bring That Shit Back 04. Tuneboy - Money Talks Bullshit Walks (Hardstyle Masterz Remix) 05. Deepack - The Prophecy
takze jakbys mogl
_________________ This is your life, don't let it pass you by Enjoy each moment, before you die
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)