1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
WidzÄ Ĺźe imprezka siÄ udaĹa. Muzycznie DJ'e podoĹali wyzwaniu i speĹnili rawowÄ publicznoĹÄ, ale z tego co widzÄ na filmiku technicznie nie za bardzo. Roozi wychwyciĹ kilka koni, szczegĂłlnie u SchizQa.
Korkizz, masz racjÄ, ale to wiÄ Ĺźe sie tez z tym co napisaĹem wyĹźej. Nie zamierzam teraz wszystkiego zwalaÄ na kogoĹ ani teĹź nikogo konkretnego obwiniaÄ, ale wczoraj przez caĹy set ktoĹ mi zawracaĹ dupe. Nie zeby to byĹa jedna osoba(nie mam tez oczywiscie na mysli Termala bo on ma do tego peĹne prawo!!), ale co chwile ktoĹ inny. Jesli chcesz powiedziec ze fajny kawaĹek, zapytac jaki leci track, albo porozmawiac o dupie marynie to zrĂłb to Ĺaskawie PO secie. Mnie(i innego DJa) w przeciwienstwie do Ciebie goni czas, bo trzeba wyszukac kawaĹek, dograc, poprawnie zmiksowac a najlepiej jeszcze przemyslec o 2 tracki do przodu. Ty natomiast nic nie stracisz jesli poczekasz godzine i przekazesz mi wszystko pozniej. Bo Ĺatwo powiedziec "zjebales", ale trudniej jest sie domyslic ze moze to wlasnie TY jestes powodem dlaczego ktos zjebaĹ. Nie bylem ani mega najebany, grac potrafie ale wczoraj skupienie sie graniczylo z cudem. Nie mowiac juz o wtykaniu paluchĂłw gdzie nie trzeba, albo o zachowaniu wokóŠmnie ktore widac na powyzszym filmiku. Bo nienormalnym jest zebym siegajac do plyt musial kogos OMIJAC, no kurwa bez przesady.
W imieniu swoim i innych djĂłw z gĂłry dzieki, a jak ktos na nastepnej edycji bedzie robil to o czym napisalem to poprosze ochrone o wyjebanie ze sceny wszystkich bez wyjatku.
SchizeQ, wĹaĹnie zwrĂłciĹem uwagÄ, Ĺźe gĹĂłwnie na twoim secie staĹo najwiÄcej ludzi na backstage. Pech siÄ staĹ Ĺźe niektĂłrzy aĹź za blisko i na pewno utrudniaĹo to skupienie siÄ. Chaotik ty Ĺwirze
ZejdÄ teraz trochÄ z tematu. Kiedy Termal nauczy siÄ graÄ na imprezach? Skoro pokazujecie siÄ jako duo na scenie to wypadaĹoby, Ĺźeby teĹź coĹ pokazaĹ ze swojej strony Nie odbierz tego jako atak na Coarsection. ĹťyczÄ wam jak najlepiej, tylko dla mnie wyglÄ da to Ĺmiesznie. Przyjdzie byÄ moĹźe czas, Ĺźe zagracie na wiÄkszym evencie niĹź BTB i jak to wtedy bÄdzie wyglÄ daĹo?
Na nastepnej edycji nikt bez opaski nie wejdzie na tyĹ. Ja sam bylem moze lacznie 30 minut na backstage bo nie mialem gdzie usiÄ ĹÄ. Do tego bedzie zakaz tanca na podescie.juz sie o to postaram
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)