Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 08.03.2014, club, filmiki, gathering, hardstyle, mega, members, of, the

08.03.2014 - Members of Hardstyle : The Gathering @ Mega Club [FILMIKI]
Autor Wiadomość
SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 11-03-2014, 20:00    #11

Ricken napisał/a:
BD.Lukash napisał/a:
Do tego bedzie zakaz tanca na podescie.juz sie o to postaram

A co Ci tam wadzi ? To , ze byl przepych ludzi na backstage to rozumiem ale co Ci wadza ludzie , ktorzy sobie tancza ?

Nie wiem jak na innych setach, ja na swoim nie widzialem parkietu ani pewnie tez parkiet mnie(i nie z powodu ze jestem krasnal xD ).
27:40, ktoś(szczerze nie wiem i nie wnikam kto) jest dosłownie przede mną, tak jakbym grał tylko dla niego - jakies pytania?
Sam na secie resq napierdalalem na scenie, ale na uboczu tak zeby nikomu nei przeszkadzac :)

Podziękowali:netya
Chaotic Spirit 
Unleash your spirit!

Informacje
Piwa: 135

Wysłany: 11-03-2014, 21:10    #12

Ja też żeby sobie nagrać jakiś film czy zrobić zdjęcie musiałem podejść pod samą barierkę żeby coś było w ogóle widać. SchizQowi nie chciałem przeszkadzać, nawet tego nie widział co robiłem za nim XD Ale to była tylko chwila, resztę czasu spędzałem gdzieś obok robiąc zdjęcia i nagrywając jakieś snippety, tyle co na collabie żeśmy się trochę wspólnie pobujali :D W pewnym momencie sam się zdenerwowałem i zacząłem wypraszać (po prostu kazałem się odsunąć) ze sceny. I fakt, posłuchali się ale nie na długo bo po minucie znów był tłok... Nie mam problemów do tego, że wokół mnie stało kilku grajków bo nawet w pewnym momencie pomogli mi z ogarem bo cross przesunąłem przez przypadek i całkowicie na to nie zwróciłem uwagi ^^' Ale co do przypadkowych osób to już była lekka przesada :)
Ostatnio zmieniony przez Chaotic Spirit 11-03-2014, 21:11, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:SchizeQ, Overbizz
Mayer 
Theracords Supporter

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 12-03-2014, 19:08    #13

To ja Ci pomogłem z tym crossem :P bejbe

Podziękowali:Chaotic Spirit
MichasQ 
Killa Hilla

Informacje
Piwa: 27

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-03-2014, 20:26    #14

Odkopie troche temat ;p
Jak tak patrzylem najpierw na Wasze komentarze, nie ogladajac filmu to mysle sobie, pewnie SchizeQ cos wymysla, ale po obejrzeniu (i np. 27:40) to faktycznie rozpierdol :o wieksze wziecie niz headhunterz :D p.s. ladnie napierdalacie :)

Podziękowali:SchizeQ
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)