1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jest to dla mnie jeden z najlepszych wałków jakie w życiu słyszałem z pod gatunku HC, więc fajnie by było jakby ktoś przetłumaczył. Jak komuś się uda to jest dla mnie Bogiem (albo Boginią - asik ).
Do you feel it? The wound on this world... it is centered here. It is the dark place in your mind that still echoes of failure. I can taste the power of the dark side here. Do not turn away from it. Listen... feel it echoing within you. Ah... you hear it. It is faint... but it is there.
From the death of an entire world comes great power. My hands shall be hate, my eyes revenge.
I hope you are not in too much pain to hear my words and understand them.
The end of the Jedi is at hand. Now you realize the true power of the dark side. If I am the weapon to be used against you, then so be it. But you will die, Jedi.
Do you... fear me?
Good... you have strength. But you have yet to learn the full extent of power.
The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong and kills the weak.
This body is a prison no longer.
The power of the dark side is what holds me together. Many times have I been near death And always have I been in pain. I can die a hundred times and still I will rise again as strong as before.
Then finish this - kill me. Strike me down, and at last, end this.
The Force is pain.
I fear no one, for while the Force is with me I yet live.
As long as the dark places of this world flow through the cracks of my flesh, I cannot be killed.
I shall teach you this.
There is great power in this place.
There is no life without the Force... The Force is a blade, without it, one is defenseless.
The Force is pain.
One cannot abandon the Force, Any more than one can abandon one's will.
netya, Ale kuwa, nie wiem jakim cudem tego nie widziałem. Szukałem tego i mi się jakoś zmyło i nie zauważyłem. Ślepne. Apdejt w pierwszym poście w takim razie.
Czujesz? Rana swiata... tu jest jej centrum. W twym umysle jest mroczne miejsce, w ktorym ciagle odbija sie echo porazki. Czuje tu doslownie smak ciemnej strony. Nie odwracaj sie od niej. Sluchaj... poczuj jak dzwieczy w twoim wnetrzu. Ah... wiec slyszysz. Przytlumiona... lecz wciaz tam jest.
Smierc calego swiata niesie ze soba ogromna moc. Niech moje rece beda nienawiscia, a oczy zemsta.
Mam nadzieje, ze nie cierpisz na tyle mocno, zeby nie slyszec mych slow i ich nie rozumiec.
Koniec Jedi jest bliski. Teraz w koncu rozumiesz prawdziwa potege ciemnej strony. Jesli to ja mam byc bronia uzytÄ… przeciwko tobie, niechaj tak bedzie. Lecz wtedy umrzesz, Jedi.
Czy... lekasz sie mnie?
Dobrze... masz sile. Lecz nie poznales jeszcze mocy w jej pelnej postaci.
Moc to bol. Moc to skupienie. Moc to sila napedowa silnych i zguba dla slabych.
To cialo nie jest juz wiezieniem.
Potega ciemnej strony trzyma mnie razem Wiele razy smierc nieomal mnie dopadla I zawsze towarzyszyl mi bol. Moge wielokrotnie umierac i wciaz odradzac sie na nowo tak silny jak uprzednio.
Zatem zakoncz to - zabij mnie. Pokonaj mnie i skoncz to w koncu.
Moc to bol.
Nie obawiam sie nikogo, bo dopoki Moc jest ze mna, dopoty bede zyl.
Tak dlugo jak ciemnosc tego swiata plynie przez moje cialo, nie moge zginac.
Naucze cie tego.
W tym miejscu tkwi wielka potega.
Zycie nie moze istniec bez Mocy... Moc to ostrze, bez ktorego jest sie bezbronnym.
Moc to bol.
Mocy nie mozna porzucic, tak samo jak nie mozna porzucic wlasnej woli.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2188 Odpowiedzi: 7 Odwiedzin z google: 534