Przesuniêty przez: ROoZi 07-07-2013, 09:41 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 05-01-2013, 11:31 | #81
|
| Sponsor potrzebny, chyba najłatwiej załatwić coś związanego z piwem czy energy drinkami. Cokolwiek. Bo 2,5k zł do uzbierania przez to forum wydaje się trochę abstrakcją.
Ktoś wie może jak wygląda sprawa z frekwencją na hard scenach na innych eventach? Np. na mayday? Jeśli to wypali zlot Hf musi być zrobiony na tej imprezie. Czyli Silesia In Love daje miejsce na dodatkową scenę, chce kasę za to że HF sprowadzi dodatkowych ludzi? Powiedzmy że na hardy przyjdzie 200 osób razy 30zł za bilet= 6k zł. + 2,5k zł za scene. Spory zysk. Czy te 2,5k zł to jakaś kaucja/zabezpieczenie jest czy coś. Bo inaczej nie kumam tej polityki. HF wykłada prywatną kasę, traci czas na organizację aby silesia przypiłowała jeszcze 6 koła????? O.O | |
| |
 | |
|
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 05-01-2013, 11:35 | #82
|
| | ROoZi napisa³/a: | | zresztÄ… po co tu to piszesz? żeby znów wyrazić wyższość tej jakże zajebistej muzyki jakÄ… jest terror & speedcore nad hardstyle i hardcore? | Nie po to piszÄ™. ChciaÅ‚em Wam tylko pokazać, że HF nie potrafi siÄ™ dogadać co do stylu muzycznego, wiÄ™c jeÅ›li ktoÅ› tutaj nie podejmie mÄ™skiej decyzji co zagracie i w jakich godzinach to nigdy nic nie zorganizujecie. Po prostu siÄ™ ustala detale i daje peÅ‚ne info, a nie czeka, aż kilkaset osób ustali idealny termin, line up i cenÄ™ biletu.
zamiast napisać, że będzie taki lineup i taka zrzuta, to się pytacie jak to zrobić. Jedna osoba ustala lineup (w tym wypadku Ty Roozi wydajesz się odpowiednią osobą), cene zrzutki, dajesz info i czekasz. Jak pozwolisz wszystkim decydować to nigdy nic nie powstanie.
Dlatego użyÅ‚em sÅ‚owa "spierdala" bo nie mam zamiaru tutaj iść na żadne kompromisy. Ustalamy taki rodzaj muzyki i ktoÅ› kto wyskoczy z pomysÅ‚em, żeby zagrać coÅ› innego nich nie marnuje czasu naszego i swojego. | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ™ w holiÅ‚udzie!! | | Ostatnio zmieniony przez miniol 05-01-2013, 11:39, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 05-01-2013, 11:45 | #83
|
| | info dałem przedwczoraj, LU to ja już mam w głowie od wczoraj, pozostało mi zagadanie do 2/3 dji czy się zgodzą, strona techniczna też już ogarnięta, pozostała otwarta sprawa pieniędzy którą tu ciągle omawiamy, zrzuty przecież nie mogę z góry narzucić, dlatego dyskutujemy, muzykę mamy ustaloną Hardstyle & Hardcore | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 05-01-2013, 12:23 | #84
|
| Wszystko już jest ustalone, to nie pozostaÅ‚o nic jak tylko solidna porzÄ…dna Å›ciepa aż do lipca.. Tylko po wiela ? | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 05-01-2013, 13:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 05-01-2013, 13:26 | #85
|
| czekam na odpowiedź wszystkich dji, wysyłam formularz i szukamy chętnych sponsorów | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 05-01-2013, 15:01 | #86
|
| | MINIOL CHYBA PO TO JEST KURWA FORUM ŻEBY ROZMAWIAĆ O TYM ? Super extra undergroundowy speedcorowcu | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 05-01-2013, 15:32 | #88
|
| Ale Roozi nie robi ZBIÓRKI pieniędzy, tylko jak ktoś WSPOMOŻE to miło z jego strony od takie uchybienie w prawie które ma więcej dziur niż szwajcarski ser. | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Do³±czy³: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzieñ) Piwa: 105 Sk±d: Ruda Åšlůnsko  | Wys³any: 05-01-2013, 15:54 | #89
|
| noisyboy, jak mi sie dobrze zdaje o darowizna nawet w rodzinie powinna być opodatkowano, jak juz tak do końca o przepisy by sie czepiać, jedynie niepodlegające opodatkowaniu sądarowizny najbliższej rodziny tzn. rodzice dzieciom, rodzeństwo rodzeństwu. Ale to trocha z tematu jest zejście.
Co do naszej sceny, jak najbardzij popierom i jakby faktycznie naszo kandydatura wygrała i trzeba by było kogoś do pomocy przy rozstawianiu sceny, sprzętu itd, to z miłą chęcią moga zaoferować pomoc ze swojej strony, przynjamniej tyle byłbych w stanie zrobić. Jak chodzi o zrzutka, to myśla jakby to była kwota w granicach 10-20zl, to może nie byłoby aż tak wielkiego problemu żeby ludzie z forum zebrali siły i spróbowały osiągnąć razem jakby nie patrzeć dość wysoko mierzony cel i napewno mogliby być dumni z tego, że by sie w jakiś sposób zapisali w historii hardforum i imprezy takij jak SiL. No abo tak jak noisy pisoł, zbiórka "na taca" kto ile chce, ile może. Nie wiem jak inni uważają ale jak komuś zależy na dobryj zabawie to jeśli potrzebno jest pomoc żeby zorganizować dobro zabawa to trzeba tej pomocy udzielić a nie ino siedzieć i czekać z nadzieją: "oby im sie udało to zorganizować, to pójda na impreza". Wiadomo, że nie kożdy może pomóc w takij samyj mierze, ale jakby kożdy coś z siebie doł to bych uwierzył, że Ci ludzie co sie uważają za użytkowników tego forum faktycznie sie angażują w jego życie. jak daje rady zebrać po 5zl na utrzymanie strony internetowej, to myśla, że tak samo kożdy bydzie umioł dać te 10 czy 15 zl za miejsce w historii imprez MPT. Co do sponsorów, to może ktoś z rejonów Chorzowa, Katowic podać jakieś adresy sklepów muzycznych/ szkół muzycznych/ szkół tańca, bo myśla, że z innych miast raczej ciezko bydzie połapać jakichś sponsorów. | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 05-01-2013, 16:19 | #90
|
| w sumie masz racje, zapomniałem ze państwo na kasie sie nie da wyruchać | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
| |