Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: hf, organizacyjne, sil, sprawy

Przesuniêty przez: ROoZi
07-07-2013, 09:41
Sprawy organizacyjne (HF @ SIL)
Autor Wiadomo¶æ
ADEN 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Sk±d: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-01-2013, 11:31    #81

Sponsor potrzebny, chyba najłatwiej załatwić coś związanego z piwem czy energy drinkami. Cokolwiek. Bo 2,5k zł do uzbierania przez to forum wydaje się trochę abstrakcją.

Ktoś wie może jak wygląda sprawa z frekwencją na hard scenach na innych eventach? Np. na mayday?
Jeśli to wypali zlot Hf musi być zrobiony na tej imprezie.
Czyli Silesia In Love daje miejsce na dodatkową scenę, chce kasę za to że HF sprowadzi dodatkowych ludzi? Powiedzmy że na hardy przyjdzie 200 osób razy 30zł za bilet= 6k zł. + 2,5k zł za scene. Spory zysk. Czy te 2,5k zł to jakaś kaucja/zabezpieczenie jest czy coś. Bo inaczej nie kumam tej polityki. HF wykłada prywatną kasę, traci czas na organizację aby silesia przypiłowała jeszcze 6 koła????? O.O

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Do³±czy³: 25 Cze 2007
Piwa: 288
Sk±d: Siemianowice Åšl.

Wys³any: 05-01-2013, 11:35    #82

ROoZi napisa³/a:
zresztą po co tu to piszesz? żeby znów wyrazić wyższość tej jakże zajebistej muzyki jaką jest terror & speedcore nad hardstyle i hardcore?
Nie po to piszę. Chciałem Wam tylko pokazać, że HF nie potrafi się dogadać co do stylu muzycznego, więc jeśli ktoś tutaj nie podejmie męskiej decyzji co zagracie i w jakich godzinach to nigdy nic nie zorganizujecie. Po prostu się ustala detale i daje pełne info, a nie czeka, aż kilkaset osób ustali idealny termin, line up i cenę biletu.

zamiast napisać, że będzie taki lineup i taka zrzuta, to się pytacie jak to zrobić. Jedna osoba ustala lineup (w tym wypadku Ty Roozi wydajesz się odpowiednią osobą), cene zrzutki, dajesz info i czekasz. Jak pozwolisz wszystkim decydować to nigdy nic nie powstanie.

Dlatego użyłem słowa "spierdala" bo nie mam zamiaru tutaj iść na żadne kompromisy. Ustalamy taki rodzaj muzyki i ktoś kto wyskoczy z pomysłem, żeby zagrać coś innego nich nie marnuje czasu naszego i swojego.
Ostatnio zmieniony przez miniol 05-01-2013, 11:39, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-01-2013, 11:45    #83

info dałem przedwczoraj, LU to ja już mam w głowie od wczoraj, pozostało mi zagadanie do 2/3 dji czy się zgodzą, strona techniczna też już ogarnięta, pozostała otwarta sprawa pieniędzy którą tu ciągle omawiamy, zrzuty przecież nie mogę z góry narzucić, dlatego dyskutujemy, muzykę mamy ustaloną Hardstyle & Hardcore

[ Movies From Parties ]

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-01-2013, 12:23    #84

Wszystko już jest ustalone, to nie pozostało nic jak tylko solidna porządna ściepa aż do lipca.. ;P
Tylko po wiela ?
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 05-01-2013, 13:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-01-2013, 13:26    #85

czekam na odpowiedź wszystkich dji, wysyłam formularz i szukamy chętnych sponsorów :)

[ Movies From Parties ]

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-01-2013, 15:01    #86

MINIOL CHYBA PO TO JEST KURWA FORUM ŻEBY ROZMAWIAĆ O TYM ? Super extra undergroundowy speedcorowcu

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-01-2013, 15:04    #87

ROoZi napisa³/a:
zrzuty przecież nie mogę z góry narzucić

jest jeszcze jedna teoretyczn bariera, zebys sobie problemow nie narobil ;)
http://wykroczenia.wieszj...zezwolenia.html

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 05-01-2013, 15:32    #88

Ale Roozi nie robi ZBIÓRKI pieniędzy, tylko jak ktoś WSPOMOŻE to miło z jego strony ;DD od takie uchybienie w prawie które ma więcej dziur niż szwajcarski ser.

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Do³±czy³: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Sk±d: Ruda Åšlůnsko

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 05-01-2013, 15:54    #89

noisyboy, jak mi sie dobrze zdaje o darowizna nawet w rodzinie powinna być opodatkowano, jak juz tak do końca o przepisy by sie czepiać, jedynie niepodlegające opodatkowaniu sądarowizny najbliższej rodziny tzn. rodzice dzieciom, rodzeństwo rodzeństwu. Ale to trocha z tematu jest zejście.

Co do naszej sceny, jak najbardzij popierom i jakby faktycznie naszo kandydatura wygrała i trzeba by było kogoś do pomocy przy rozstawianiu sceny, sprzętu itd, to z miłą chęcią moga zaoferować pomoc ze swojej strony, przynjamniej tyle byłbych w stanie zrobić. Jak chodzi o zrzutka, to myśla jakby to była kwota w granicach 10-20zl, to może nie byłoby aż tak wielkiego problemu żeby ludzie z forum zebrali siły i spróbowały osiągnąć razem jakby nie patrzeć dość wysoko mierzony cel i napewno mogliby być dumni z tego, że by sie w jakiś sposób zapisali w historii hardforum i imprezy takij jak SiL. No abo tak jak noisy pisoł, zbiórka "na taca" kto ile chce, ile może. Nie wiem jak inni uważają ale jak komuś zależy na dobryj zabawie to jeśli potrzebno jest pomoc żeby zorganizować dobro zabawa to trzeba tej pomocy udzielić a nie ino siedzieć i czekać z nadzieją: "oby im sie udało to zorganizować, to pójda na impreza". Wiadomo, że nie kożdy może pomóc w takij samyj mierze, ale jakby kożdy coś z siebie doł to bych uwierzył, że Ci ludzie co sie uważają za użytkowników tego forum faktycznie sie angażują w jego życie. jak daje rady zebrać po 5zl na utrzymanie strony internetowej, to myśla, że tak samo kożdy bydzie umioł dać te 10 czy 15 zl za miejsce w historii imprez MPT. Co do sponsorów, to może ktoś z rejonów Chorzowa, Katowic podać jakieś adresy sklepów muzycznych/ szkół muzycznych/ szkół tańca, bo myśla, że z innych miast raczej ciezko bydzie połapać jakichś sponsorów.

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 05-01-2013, 16:19    #90

w sumie masz racje, zapomniałem ze państwo na kasie sie nie da wyruchać :lol:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 18421
Odpowiedzi: 355
Odwiedzin z google: 2082
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: