| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 07 Lip 2010 Wiek: 38 Posty: 387 (0,07/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: Å»ywiec  | Wys³any: 13-01-2011, 12:30 | #11
|
| | asik napisa³/a: | | teraz mamy A4, Energy | szkoda że imprezy z takimi artystami sÄ… organizowane w ten sam dzieÅ„ albo w niewielkim odstÄ™pie czasowym a później na nastÄ™pnÄ… impreze trzeba czekać pół roku | _________________ NuStyle&Hardstyle Lover | |
| |
 | |
|
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 13-01-2011, 12:37 | #12
|
| narzekanie Polacy maja juz we krwii i w genach...
jak kolwiek by nie dogodzic ze strony LU to ludzie sie doczepia do czegokolwiek innego - ze za malo kibli, ze piwo chujowe, ze za cieplo... no wiec nawet jak by organizator posluchal i zrobil kolejna edycje na wypasie, zalatwil chorde toytoy-ów, zalatwil dobra marke piwa, klimatyzacje... i przyjebal 200zl za bilet - to by nagle sie okazalo ze Zaaaaa drogooooo - ze w klubie to imprez kosztuje 30zl z gwiazda i ze w dupie maja taki event. I tyle - Polakom nigdy sie nie dogodzi ;-) dlatego wieksze imprezy sa za granica, i tam z malej imprezy roziwja sie duza. W PL na jednej rece mozna policzyc takie sytuacje gdzie z malej imprezy rozinelo sie na duza skale - ale jak juz sie rozwinelo to tez slychac pelno narzekan... Polska prosze Panstwa, Polska. | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | | Ostatnio zmieniony przez ResQ 13-01-2011, 12:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | soundfighterz, Daron37, jojo, Dela |
Informacje Do³±czy³: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzieñ) Piwa: 217 Sk±d: Ruda Åšlonsko  | Wys³any: 13-01-2011, 12:54 | #13
|
| do mie impreza na kieryj jest wiyncyj hc by starczyła a nojlepij jak by hs-u było ino z godzina na początek a co do cyny to u nos niystety trzeba zapłacić trocha jak się chce wiyncyj gwiazd zoboczyć ale to mie aż tak niy przerażo bo PL to niy NL | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Sie 2010 Wiek: 33 Posty: 353 (0,06/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: ToruÅ„  | Wys³any: 13-01-2011, 12:57 | #14
|
| Ja na prawdę nie rozumiem takiego narzekania (jeśli chodzi o hard'y), że w ogóle są organizowane takie imprezy (Śląsk jest przecież ewenementem w PL - pomijam raczkujące imprezy w reszcie PL), fakt LU najczęściej jest podobny, ale nie ma co się martwić, bo przecież wystarczy spojrzeć na NAsze forum, że grajków cały czas przybywa i na bardziej zróżnicowane LU przyjdzie czas.
Trzeba brać też pod uwagę, iż w większości lokali (bynajmniej w moich stronach) piwo jest rozwodnione, kible zażygane/zasrane i rozjebane (zazwyczaj w trakcie imprezy), a muzyka to .......... pominę tą kwestię, wiadomo czasami jakieś dnb są, ale to jednak tylko neurofunki i nie jest hard. I JEST NA CO NARZEKAĆ. Haha, nie wspomnę już o naćpanych bramkarzach co czasami przesadzają za co się przysrają. O_o
Ja wolÄ™ HC, ale jakby byÅ‚a impreza HS u mnie w okolicy to bym byÅ‚ na 100%. Dlaczego? Bo raczej wiÄ™kszość ludzi prÄ™dzej zaakceptuje/polubi HS niż HC (nie zawsze, lecz zazwyczaj), wiÄ™c przy HS z czasem przyjdzie czas na HC w wiÄ™kszym wydaniu. | | Ostatnio zmieniony przez 100-NED 13-01-2011, 12:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | ZieloneQ, vulcan |
Informacje Do³±czy³: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzieñ) Piwa: 169 Sk±d: west  | Wys³any: 13-01-2011, 13:13 Re: SÅ‚aby line up, mogÅ‚o być lepiej? | #15
|
| | SchizeQ napisa³/a: | Na imprezach hardstyle narzekanie ze brak hardcore. Gdy pojawi sie hardcore, narzekanie ze za maÅ‚o. Gdy impreza hardcore narzekanie ze mainstream. Kiedy nie ma mainstreamu, narzekanie ze znowu ci sami artysci. Gdy nowi artysci narzekanie ze 'polowy nie znam".
No i tak jak w tytule tematu "Słaby line up, mogło być lepiej".
Jaki dla was jest idealny line up imprezy/eventu? |
jesteś jednym z tych co pierdzą najgłośniej więc to chyba hipokryzja
to się tyczy wielu osób z tego forum więc ten temat jest do dupy i z dupy ;]
tyle w temacie | |
| |
Podziêkowali: | ZIUTA, Stvo |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 13-01-2011, 15:37 | #16
|
| Nie ma idealnego LU, bo jeden lubi HS drugi HC i nigdy się nie dogodzi wszystkim. Dla mnie natomiast fajne jest jeśli jest więcej niż jedna scena, jakaś alternatywa jeśli nam nie pasuje to co grają na pierwszej scenie. Nawet całą noc mainstream się obrzydnie Mniej więcej coś takiego jak w Mega jest ... na głównej przeważa HS, na małej HC i wzwyż. | _________________
 | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzieñ) Piwa: 288 Sk±d: Siemianowice Åšl.  | Wys³any: 13-01-2011, 16:09 | #17
|
| Dla mnie idealna imprezka to np megaclub- 2 sceny na każdej imprezie jedna nowa gwiazda hc (typu unexist, mad dog) i wstęp za 30zł Oczywiście grają na głównej scenie.
Na głównej- 1h hardtrance 2h hardstyle 5h HC (od main do terroru), a na małej 2h brejkcore, 5h terror, 1h speedcore
I na takiej imprezie bym był jak w niebie | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 13-01-2011, 16:22 | #18
|
| idealnego lu niema bo ciezko byloby taki ulozyc albo byloby za duzo albo cos tam.
ale jesli chodzi o kwestie muzyczna to dla mnie tak samo jak dumm roznorodnosc jest najlepsza. i wole pare scen nawet jesli to sa tylko 2 i jedna to hs a druga hc niz na jednej oba te gatunki. a juz idealnie jest jak jest i hs, hc i inne zupelnie tak jak dumm powymienial tak mi sie najlepiej bawi bo mam wybor roznorodnosc i bedzie git. nawet jesli sie nie da zrobic wiecej niz 1 scena to na tej jednej niech bedzie roznorodnie. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzieñ) Piwa: 485 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 13-01-2011, 16:43 | #19
|
| Mi Line-up nie przeszkadza. Chodzi o to jak zagrają. Lubie jak zaczyna się Early HS, potem NU a na końcu HC lub jeszcze coś szybszego. Bo jak mi zanudzają cały czas Early to mnie szlag trafia I nawet czasami nieznani lepiej grają niż "gwiazdy" | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 172 (0,03/dzieñ) Piwa: 29 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 13-01-2011, 16:56 | #20
|
| | PietraZ napisa³/a: | | Lubie jak zaczyna siÄ™ Early HS, potem NU a na koÅ„cu HC |
A ja tego nie czaje, jak najpierw Early a potem NU. Jak może być coÅ› sÅ‚abego po czymÅ› mocnym, to już w ogóle potem nie wiadomo na jakiej siÄ™ jest imprezie. Przynajmniej ja to tak widze i sÅ‚ysze ;/ | _________________ Thriex czyt. Trix | | Ostatnio zmieniony przez Thriex 13-01-2011, 16:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | KristoF, netya, asik, ResQ |
| |