Przesunięty przez: Troi 25-05-2008, 17:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 7 Skąd: KrK  | Wysłany: 27-05-2008, 00:35 | #811
|
| | nono ja tez musze tutaj pochwalic tempo seta. szkoda tylko ze nie do 6 bo sil jeszcze sporo zostalo ]8) | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 27-05-2008, 00:37 | #812
|
| | FuRiOn napisał/a: | | nono ja tez musze tutaj pochwalic tempo seta. szkoda tylko ze nie do 6 bo sil jeszcze sporo zostalo ]8) |
dzieki , no niestety krotko bylo .. | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzień) Piwa: 9 Skąd: krk  | Wysłany: 27-05-2008, 05:21 | #813
|
| | FuRiOn napisał/a: | - ejjj. k***a. chyba zle pojechalismy
|
to chyba pojechaliscie tak jak ja na poczatku :mrgreen:
szkoda ze musimy pisac w czasie przeszlym, bo ja najbardziej lubie to oczekiwanie i podniecanie sie tym co nadchodzi, a teraz tylko trzeba powspominac. no ale coz :-) do nastepnego razu | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 27-05-2008, 10:44 | #814
|
| | Frog napisał/a: | | hellboy napisał/a: | Hahaha minusem schranz - nie ladnie nie ladnei |
@Hell oczywiscie nie zebym byl cos na NIE do twojej osoby. Ale poprostu ten gatunek jakos poki co nie umie mi podejsc..... Moze kiedys.... |
nie no rowniez ;-) ale ja mam poporstu przy schranzu cos takiego ze poruszam sie 3 minuty i pozniej mi sie odniechciewa bo te dzwieki sa jakies takie.. no poporstu nei dla mnie ;] moze jakbym wiecej tego sluchal to bym widzial jakies wieksze roznice, ale poki co to wydaje mi sie ze przez calego seta leci jedno i to samo ;] pozdrawiam | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-05-2008, 13:25 | #815
|
| | a ja ostatnio zaczÄĹam sĹuchaÄ schranzu i siÄ wkrÄcaÄ, i podoba mi siÄ, i strasznie ĹźaĹujÄ, Ĺźe mnie nie byĹo jak hellboy graĹ :-( | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 27-05-2008, 14:55 | #816
|
| dobra czas na mojego posta poimprezowego
a wiec tak generalnie minusow niebylo ,nawet muzycznych . 1 raz mi sie to chyba zdarzylo by caly czas nuta mi sie podobala. o naszych dj`ach niema co mowic bo bylo swietnie jak zreszta ludzie tu juz pisali :):) piknie:D na secie Ruthlessa mialam powazna kmine na drzemke bo niewyspana bylam i trzezwa heh i wygodnie mi sie lezalo ale co oko zamykalam to muzyczka w uszach no i sie niedalo:d wielki pozytyw jak Ruthless zagral taki hard jump`ik i bardzo mi sie podobalo:D
no cala imprezke czekalam ofc na secior hellboy`a hehe no i bylo super :)
before byl elegancki jak zawsze ekipka sie zebrala:d mimo ze bylam struta XD to jednak i tak bylo :):):) cytryny sie troche napilo wiem ze niewiele ale Qrce na tyle osob to z 5 litrow bym postawic musiala
bardzo sie ciesze ze pelapowi udalo sie byc no i racid hehe dzieki cudowi gosp :*:*
najwieksza niespodziewajke mi zrobil motyleeek i Gugens ktorych sie niespodziewalam a tu patrze i .... szok!:D:D:D:D :) chwila minela i kogo widze?! mielcu i katka XDDDD no myslalam ze padne z wrazenia ,az skrzydelka urosly :) bardzo wam dziekuje zescie wpadli :*:*
dziekuje calutkiej reszcie ekipy z ktora sie moglam pobawic (i wszystkim za zyczonka thx:*):) impreza urodzinowa rewelacyjnie wypadla :):) a to dzieki wam wariaty:*
milo bylo poznac wkoncu bebola :* dzieki za kamikadze no itp hehe i Claudie_HS oraz Angele i pogadac :* Losiu89 ciebie rowniez bylo milo poznac:d teraz to juz wiem zkim na QrniQ gramy ahah
afterowej ekipce dziekuje za baniowanie hehehe dobra beka byla
Kamcia dziekuje za prezencik i beforek nr 1:):* abmup tez dziekuje za prezencik rafir za cytrynke urodzinowa:)
niewiem co jeszcze napisac bo tyle sie dzialo itp ze hoho:D no i kochani do nastepnej !:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 25 Cze 2007 Wiek: 43 Posty: 890 (0,13/dzień) Piwa: 129 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 27-05-2008, 15:54 | #817
|
| | netya napisał/a: | | Kamcia dziekuje za prezencik i beforek nr 1:):* |
Kochana caĹa przyjemnoĹc po mojej stronie:)juz siÄ nie umie doczekac 21 czerwca;)) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzień) Piwa: 2 Skąd: Lipiny  | Wysłany: 27-05-2008, 15:58 | #818
|
| | Rajtu$ napisał/a: | bebol oczywiscie thx i nastepnym razem wyciagna Cie wiecyj razy na tyn parkiet ;-) ;-) |
OOoo tylko szkoda ze tyn nastepny raz bydzie dopiero na Thilo no ale jakos to zleci i zas bydymy gupiec :mrgreen:
[quote="netya"] milo bylo poznac wkoncu bebola :*/quote]
Mnie rowniez bylo milo, tero przynajmij wiesz kto to je tyn bebol :mrgreen:
[ Dodano: 2008-05-27, 15:59 ]
| Rajtu$ napisał/a: | bebol oczywiscie thx i nastepnym razem wyciagna Cie wiecyj razy na tyn parkiet ;-) ;-) |
OOoo tylko szkoda ze tyn nastepny raz bydzie dopiero na Thilo no ale jakos to zleci i zas bydymy gupiec :mrgreen:
| netya napisał/a: | milo bylo poznac wkoncu bebola :* |
Mnie rowniez bylo milo, tero przynajmij wiesz kto to je tyn bebol :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 27-05-2008, 16:00 | #819
|
| | netya napisał/a: | Losiu89 ciebie rowniez bylo milo poznac:d teraz to juz wiem zkim na QrniQ gramy ahah |
hehe mi rowniez miĹo dzisiaj zdalem do nastepnej klasy takze teraz moge calymi dniami w chinczyka pykac | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 27-05-2008, 16:11 | #820
|
| Baziu, ja nie mam czarnych wlosow :-P
a cio do schranz'u to tez jakos nie umie sie przekonac.. ;/ | |
| |
 | |
| |