Przesunity przez: Troi 25-05-2008, 17:06 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 22 Sty 2008 Wiek: 46 Posty: 60 (0,01/dzie) Piwa: 0 Skd: bytom  | Wysany: 26-05-2008, 15:13 | #791
|
| Ja się podpisuje pod każdym-bo tak jak każdemu to i Mnie imprezka się podobała:) zleciało Mi ta noc strasznie szybciutko:)) DYBEK-zajebiście Mi sie z Tobą chasa:)) Dzięki całej Rodzince mojej HF i dozobaczyska... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | _________________ Hard is My Style | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzie) Piwa: 9 Skd: Gliwice  | Wysany: 26-05-2008, 15:46 | #792
|
| Ogolnie to było fajosko :-) :mrgreen: Choc na początku było troszku "ciezko" ale potem było wszystko okej :-) I wlasnei chciałam podziękować tym osobkom, które były przy mnie w tych "trudnych" dla mnie chwilach : Mojemu Frogusiowi *, Rajtu$owi , HSagi i DefQonowi ) Disciple jak szalec to szalec tylko szkoda, ze razem się nie pobawiłyśmy, ale nadrobimy to na nastepnym MOHu :-) buziak HSagi Siorka nie ma za cio dziękować wiesz jak jest * Qzka hmm taka sama to nie wiem, ale na pewno podobna :D Chuda mnie również milo bylo Cie poznac ) | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Katowice  | Wysany: 26-05-2008, 16:59 | #793
|
| Malutka, to Ty mialas taki odlot na ogródku ? | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzie) Piwa: 9 Skd: Gliwice  | Wysany: 26-05-2008, 18:34 | #794
|
| | Baziu a nio ;/ choc Qzka tez miala :-P a wiec nie wiem czy to mnie widziales czy Qzke na ogródku :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 26-05-2008, 22:19 | #795
|
| Tak czy siak mam nadzieje , ze taka ekipa duzo zobaczymy sie 31.05 na moich urodzinach zapomnialbym dodac biba byla super bo poznalem hs baby i inne osoby Claudia fajnie , że dalas rade przy schranzie | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Katowice  | Wysany: 26-05-2008, 22:28 | #796
|
| | Malutka napisa/a: | | Baziu a nio ;/ choc Qzka tez miala :-P a wiec nie wiem czy to mnie widziales czy Qzke na ogródku :mrgreen: |
Nie wiem czy to byłas Ty czy Qzka. W kazdym razie dziewczyne ktora widzialem, miala czarne wlosy i Frog jej pomagal dojsc do siebie | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 26-05-2008, 22:31 | #797
|
| | miniol napisa/a: | nie bylo djki w ogrodku. Co prawda i tak bym tam niesiedzial, ale byla obiecana.
szkoda ze lecial shranz zamiast hc. Nie lubie shranzu jak i sporo osob z forum. Mimo wszystko bawiłem sie bo chciałem sie troche zmeczyc
Cała reszta na plus ;] |
+ 1 !!!
| krakoff napisa/a: | -od strony muzycznej wiele sie nie wypowiem bo jakas taka kape mialem ze praktycznie wogole nei zwracalem uwagi na to co leci :-P.. co do koncowek - niestety schranz mi nie podchodzi bo jest zbyt monotonny jak dla mnie, takze 10000% bardziej wolalbym zakonczenie HC ;-)
|
+1 !!!
Poza tym SCHRANZEM wszystko na PLUSIOR !!! I najlepiej podobal mi sie set SKY & DRIVERA ktory jak pamietam caluuusi przetanialem. Potem zagraniczne gwiazdy i Eni.... NA MINUS jeszcze dodam ze ZA KROTKO !! Komu kuwa preszkadza impreza do 6rano ??? Jak widac ze dalej ludzie bawia sie na parkiecie a impreza jest konczona Bezsensu Chyba ze nie mial kto grac ale watpie....
A co do bojki to jej nie widzialem ale watpie zeby ochrona (ktora jak ich znam wydaje sie bardzo WPORZO) za darmo komus wklepala. Jak ktos byl ZACZEPNY to dostal madrala co chcial i dobrze mu tak. Mysle ze tak to bylo..... Do zobaczenia na kolejnej imprezce bo mam KUWAAAA NIEDOSYT !!! ;-)
[ Dodano: 2008-05-26, 22:32 ]
| Baziu napisa/a: | miala czarne wlosy i Frog jej pomagal dojsc do siebie |
To @Malusia @Qzka jest blondi..... Podobna sprawa byla | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzie) Piwa: 17 Skd: PL  | Wysany: 26-05-2008, 22:33 | #798
|
| | Frog napisa/a: | | miniol napisa/a: | nie bylo djki w ogrodku. Co prawda i tak bym tam niesiedzial, ale byla obiecana.
szkoda ze lecial shranz zamiast hc. Nie lubie shranzu jak i sporo osob z forum. Mimo wszystko bawiłem sie bo chciałem sie troche zmeczyc
Cała reszta na plus ;] |
+ 1 !!!
| krakoff napisa/a: | -od strony muzycznej wiele sie nie wypowiem bo jakas taka kape mialem ze praktycznie wogole nei zwracalem uwagi na to co leci :-P.. co do koncowek - niestety schranz mi nie podchodzi bo jest zbyt monotonny jak dla mnie, takze 10000% bardziej wolalbym zakonczenie HC ;-)
|
+1 !!!
Poza tym SCHRANZEM wszystko na PLUSIOR !!! I najlepiej podobal mi sie set SKY & DRIVERA ktory jak pamietam caluuusi przetanialem. Potem zagraniczne gwiazdy i Eni.... NA MINUS jeszcze dodam ze ZA KROTKO !! Komu kuwa preszkadza impreza do 6rano ??? Jak widac ze dalej ludzie bawia sie na parkiecie a impreza jest konczona Bezsensu Chyba ze nie mial kto grac ale watpie....
A co do bojki to jej nie widzialem ale watpie zeby ochrona (ktora jak ich znam wydaje sie bardzo WPORZO) za darmo komus wklepala. Jak ktos byl ZACZEPNY to dostal madrala co chcial i dobrze mu tak. Mysle ze tak to bylo..... Do zobaczenia na kolejnej imprezce bo mam KUWAAAA NIEDOSYT !!! ;-)
[ Dodano: 2008-05-26, 22:32 ]
| Baziu napisa/a: | miala czarne wlosy i Frog jej pomagal dojsc do siebie |
To @Malusia @Qzka jest blondi..... Podobna sprawa byla |
Hahaha minusem schranz - nie ladnie nie ladnei | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 26-05-2008, 22:38 | #799
|
| | hellboy napisa/a: | Hahaha minusem schranz - nie ladnie nie ladnei |
@Hell oczywiscie nie zebym byl cos na NIE do twojej osoby. Ale poprostu ten gatunek jakos poki co nie umie mi podejsc..... Moze kiedys.... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 26-05-2008, 22:44 | #800
|
| | Mi wlasnie totalnie podszedl dzieki tej imprezie wymiotlo mnie to | _________________
 | |
| |
 | |
| |