Przesunity przez: Troi 25-05-2008, 17:06 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzie) Piwa: 86 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 25-05-2008, 15:42 | #731
|
| | HSagi napisa/a: | tym razem spokojnie kulturka.. tylko ok 200 zdjęć.. |
uuuu to malutko jak na Twoje mozliwosci hehe Agus mam nadzieje ze pamietasz co mi obiecalas ? zrobic selekcje w moim wykonaniu !!
a wlasnie mam pyatnie, beda sety z tej imprezy ? glownie chodzi mi o sety Ruthlessa i Skydrivera | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzie) Piwa: 2 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 25-05-2008, 15:48 | #732
|
| łoo matko... dopiero teraz do domu wrociłam... (ale nie jest zle bo powinnam dopiero za 3 godziny) wygladam jakbym nee spała tydzien, w oczach mi sie **** ale musze cos tera ukulac bo jak juz sie legne to nie wiem kiedy wstane;p co najwazniejsze: Ruthless - byłam w takim szoku ze nawet słow nie mam... a jak sie dowiedziałam ze ma byc to narzekałam ze po co, ze JS jest do dupy itd.... a calutki set przetanczyłam (i to w dodatku na parkiecie, ha!) według mnie zagrał pieeeeeeknie!!! znowu poznałam pare osob (bardzo mi miło:)) ale jak zwykle nie wymieniam - wybaczcie, wiecie jak to jest z moja pamiecia Disciple szkoda ze byłas tak krociutko ale i tak sie ciesze ze mogłam Cie zobaczyc:* Bebol - danke:*** Primeczq - danke:***** a z reszta wszyyystkim dziekuje za kapitalna impreze:) było na prawde wspaaaniale:D tylko nastepnych bib wyczekuje (aha, jeszcze jedno: pewnie ten post jest bezsensowny i nieskładniowy ale nie wymagajcie ode mne za wiele bo od czwarku spałam tyle co nic i nie chce mi sie go czytac i poprawiac ewentualnych błedów:P) | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Pa 2007 Wiek: 39 Posty: 15 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: M-ce  | Wysany: 25-05-2008, 16:12 | #733
|
| :-D bylo godnie postanowilem sie zaczac udzielac na forum bo widze ze malo osob mnie kojarzy po nicku ( tu sie nie dziwie) no chyba ze to jest dzialaniem "kapy" nie bede sie wdrazal
...dlaczego powrotu do domu zawsze sa trudne ? (
wrocilem do domu.. zlapalem za patelnie i ...zrobilem jajecznice !! a starsi mnie obudzili po 3 godzinach snu na obiad sa kochani :roll: MoH byl przedni wiecej takich eventow b!g pozdro | _________________ •"I'll break your face against the wall motherfucker now you're going down!!"• <3 Unexist !!!!!!!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzie) Piwa: 12 Skd: Chorzów BatoRy  | Wysany: 25-05-2008, 16:22 | #734
|
| po zdarzeniu sie "cudu gospodarczego" jednak na imprezie sie pojawilem :-D impreza na + oczywiscie jump Ruthlessa przpadl mi do gustu nawet bardziej niz sie spodziewalem, bylo mocne uderzenie a nasi DJe tez na + ogolnie bylo troszke inaczej niz zwykle, ale to dobrze, bo jakas odmiana sie przydaje
wreszcie udalo mi sie troszke dluzej z Claudia pogadac i przekonac ja o tym, ze my nie gryziemy :-P
before i after udane, bania rooziego na afterze - bezcenne | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzie) Piwa: 86 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 25-05-2008, 16:24 | #735
|
| | racid napisa/a: | | bania rooziego na afterze - bezcenne |
+1
Rozalinda poprostu miaZdzy :D:D | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzie) Piwa: 0 Skd: Zabrze  | Wysany: 25-05-2008, 16:32 | #736
|
| ...... )
A wieec .... najbardziej zaluje ze czekalam z niecierpliwoscia na Schranz a jak juz wszedl Hellboy to opadlam z sil ;/ :(:( Hmm...pobawilam sie sie w sumie ale co to bylo :P
Miniol - Hehe dziekuje za interesujaca rozmowe Milo bylo Cie poznac Celcia89 - Ajjjjc plasam za pomylke Netya - Mile zaskoczenie heh .... ciesze sie ze udalo nam sie troszku powyjasniac i poznac Buzka Kamcia & Qzka- Thx za wspolny Dancing heh Do nastepnego .... DENZEL - Ijjeeee plaaaaaaaaaasam za ten bileCik Nie wiem dlaczego tak wyszlo Primeczq (a jednak udalo mi sie pojawic ) asik, Pelap, Dybek, Krakoff (nie pamietam dalej ) - Milo bylo narescie poznac DefQon.1 - Hyhy Gratulations Treningi nie poszly na marne GuGens - No i sie nie udalo grrRry :-P
Imprezka oczywiscie na duzy "+" Skodaa ze tak szybko sie skonczylo .... myslalam ze jednak zrobia do 6 .... :-P | | Ostatnio zmieniony przez AngeL-a 25-05-2008, 16:37, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 25-05-2008, 16:33 | #737
|
| poje*alo Was???? :roll: wstaje czlowiek o 16 i juz 4 strony do czytania co do imprezy: -od strony muzycznej wiele sie nie wypowiem bo jakas taka kape mialem ze praktycznie wogole nei zwracalem uwagi na to co leci :-P.. co do koncowek - niestety schranz mi nie podchodzi bo jest zbyt monotonny jak dla mnie, takze 10000% bardziej wolalbym zakonczenie HC ;-) -milo bylo poznac tych co poznalem (nie wymieniam zeby nie pominac kogos) -mialem w sumie nie jechac na tego MoHa ale dzieki Frogalowi mialem fundusze i barzooo sie ciesze ze bylem ;-) -wyjscie na pole - zajebisty pomysl, bylo sie gdzie ochlodzic, takze jak dla mnie powinno to zawsze byc! -CLAUDIA_HS to nastepna okazja zeby pohasac przy schranzu juz w najblizsza sobote zapraszamy do Krakowa ;-) -special pozdrowienia dla (o ile sie nie myle) bebol'a za wiadomo co :-D na nastepny raz ja sie z czyms pojawie ;-) -...tylko wlasnie lipa jest taka ze Wasze mordki zobacze dopieroooooo pewnie na 4 rocznicy booo thilo odpada z powodu sesji i ograniczonych funduszy w zwiazku z innymi imprezami.. pozniej cale wakacje w Holandii i w ostatnich dniach wrzesnia dopiero wroce do PL.. mam nadzieje ze chociaz odwiedzicie wreszcie licznym gronem Kraków w te sobote badz 14 czerwca :-) pozdroooo | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzie) Piwa: 471 Skd: Dąbrowa Górnicza  | Wysany: 25-05-2008, 16:34 | #738
|
| | primeczq napisa/a: | | racid napisa/a: | | bania rooziego na afterze - bezcenne |
+1
Rozalinda poprostu miaZdzy :D:D |
I tego najbardziej żałuje , że nie widziałem | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 25-05-2008, 16:56 | #739
|
| wogooole nie wiedzialem ze czas od 21.30 do 5 rano moze zleciec tak meeeega szybko :-D mnie to sie wydawalo ze biba trwala moze z 2-3h ale coz.. co dobre szybko sie konczy :-P
[ Dodano: 2008-05-25, 16:58 ] no sorry, na Q-base pewnie zobacze sie chociaz z czescia ekipy :-) (globala juz nie licze) | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzie) Piwa: 2 Skd: Zabrze  | Wysany: 25-05-2008, 17:14 | #740
|
| (RACID) ,,wreszcie udalo mi sie troszke dluzej z Claudia pogadac i przekonac ja o tym, ze my nie gryziemy :-P ''
NoOo wlasnie w koncu nam rozmowa wypaliła :mrgreen:
Krakoff => Bardzo chętnie! ...na Schranz ZAWSZE ale tym razem brak funduszy WW,Global no i jeszcze mandat mam do opłacenia takze ni dy rydy
Losiu => Ten Secik oczywiscie mam i przesle Ci go na poczte ŁoOO! ale jak zauwazyles ze to śpiewam! haaa :mrgreen:
Asik => Nastepnym razem moze dluzej podyskutujemy na temat filmów hm przy jakim bro % :mrgreen:
Aaaa i bym zapomniała => Dybek DziekUUuuje Ci jeszcze raz! Ty wiesz ;-) | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
| |