Przesunięty przez: Troi 25-05-2008, 17:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 25-05-2008, 14:35 | #711
|
| | rajtus na gg wspomnial o jakiejs bojce pod koniec, o co kaman??? | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 25-05-2008, 14:36 | #712
|
| to teraz ja sie troszku rozpisze
na poczatku DZIEKUJE BARDZO Tomkowi za podarowanie mi wejsciowki )) nie wiem jak Ci sie odwdziecze dzieki wszystkim ze mowicie ze mi sie nalezaĹo to miĹo
chodz po imprezie dnia wczesniejszego byĹo mi maĹo to teraz nie moge chodzic choÄ bawilbym sie dĹuzej
to teraz sety:
Enigmato, chodz mial trudne zadanie to set bardzo Ĺadny poza FTSem, ale to zrozumialem wtedy
Skydriver <- set wieczoru !! gwiazda wieczoru !! wariat(+) na scenie wieczoru !! jak dla mnie najlepszy set nocy wĹasne produkcje +, kawalki HS podkrecone + wariactwo na scenie + no i zaje.bisty kontakt z publikÄ
to na bardzo duzy +, a najogromniejszy za praiwe Terror na koncu + Dzieki bardzo
Ruthless po rozmowie z Hajtem kilka dni wczensniej powiem ze tego sie spodziewaĹem jak na jump to bardzo mocny set ! przeje,,,,, intro i do tego zagral 3 kawalki, o ktĂłrych mu napisalem w meilu DOMINATION ihaaaa
Driver chodz popadĹem w 2 polowie seta to bardzo udany i nowe demko przyjelo mi sie BRAWO
Hellboy na oparach siĹ tanialem ale dalem rade, bylo szybko choÄ hardtechno malutko
Dzieki wszystkim serdecznie za bardzo miĹÄ
zabawe !! Primeczkowej wie za co chyba ze sie domyslasz to napisz na gg Qzce za przetrzymanie burna i przepraszam ze wyciagnalem Cie specjalnie z parkietu po to Primeczkowej i Agaci za delektowanie mnie colÄ
Skydriver'owi za burna Alkoholu nie pije !! zapamietaj ;]
na minus tylko to, ze bylo troszku przypadkowych ludzi ;/
a najlepsze nie spie od 24 h i dalej mnie nie ciagnie do spania | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 25-05-2008, 14:59 | #713
|
| | Disiple napisał/a: | | rajtus na gg wspomnial o jakiejs bojce pod koniec, o co kaman??? | no cos sie dzialo, widzialem jak 3 ochroniarzy napier*** jakiemus kolesiowi obok mnie, a pozniej wynosili drugiego | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzień) Piwa: 86 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 25-05-2008, 15:04 | #714
|
| Ja to od samego rana nie czulam weny na impreze, ale jak tylko przyszlam na before i zobaczylam Wasze mordki to z kazda kolejna minuta i kropla alkoholu nabieralam coraz to wiekszej ochoty na imprezowanie :D:D hahaha
Enigmato jak zwykle secik piekny Skydriver poprostu bosko, pieknie, cudnie :D:D Ruthless w sumie tego setu obawialam sie najbardziej, ale nie powiem mile zaskoczenie Secik poprostu na duzy plus, caly przetanczony Driver jak zywkle pokazales klase Hellboy w koncu mialam okazje posluchac schranzu i nie powiem bardzo przypadl mi do gustu, jednak set w calosci przesiedzialam ... brak sil ale mysle ze nastepnym razem nadrobie
Ciesze sie ze moglam Was znowu wszystkich zobaczyc oraz ciesze sie bardzo ze moglam poznac tyle nowych osob z forum Jednak nie bede Was wszystkich wymieniac, bo nie chcialabym kogos pominac
Impreza ogolnie na bardzo duzy plus !! Jestem w ogole z siebie dumna ze po raz pierwszy na mohu zeszlam na parkiet sie bawic hahahaha Jedyna sytuacja jaka mi sie nie podobala to jak zobaczylam ochroniarzy ktory okĹadaja jakis synkow ;/ drastyczny widok ;/
Pelap nie masz za co dziekowac, jestesmy jedna wielka familia wiec trzeba sobie pomagac nawzajem
Bebol dziekuje, dziekuje, dziekuje BARDZO !!
AAAAA ... jak bym mogla zapomniec Dzieki za after w starozytnym teatrze :D:D idealna miejscowa na impreze
huhuhu, sie rozpisalam | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Lut 2008 Wiek: 38 Posty: 130 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Lalaland  | Wysłany: 25-05-2008, 15:04 | #715
|
| Ĺuhuhu dopiero wstaĹam ...podobaĹo mi sie mimo, Ĺźe opadĹam z siĹ gdzieĹ ok 2 .... jakoĹ specjalnie sie nie cieszyĹam na Ruthellsa...no ale jego secisz mnie rozĹoĹźyĹ na Ĺopatki
jedyne co Ĺşle wspominam to jak sie bili...nie lubie patrzeÄ jak ktoĹ kogoĹ kopie po twarzy a to jeszcze sie dziaĹo zaraz przed moimi oczami...fest scenka..!! | _________________ FUCK THE SYSTEM
This is what I love and can't stop loving! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzień) Piwa: 392 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska /Ruda 1  | Wysłany: 25-05-2008, 15:05 | #716
|
| i Po co to ludzia jest a chyba od poczatku MOhow od propheta nie bylo zadnych dymow dokladnie nie wiem bo na kazdym mohu jestm z przodu a na tyle to roznie sie moze dziac zwlaszcza widzac niektorych kolesi
Ja jestem za nie otwieraniem tego ogrodka bo strasznie pizdzi w mega zwlaszcza tam na tylach | | Ostatnio zmieniony przez Ĺosiu 25-05-2008, 15:10, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 25-05-2008, 15:08 | #717
|
| | primeczq napisał/a: | Dzieki za after w starozytnym teatrze :D:D |
tylko strasznie zimno ( | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzień) Piwa: 6 Skąd: R-Ĺl / Schiedam  | Wysłany: 25-05-2008, 15:13 | #718
|
| No to ja tak krĂłciutko: impreza fajna no to by byĹo na tyle hehe muzycznie Mi siÄ podobaĹo miĹo znĂłw byĹo wszystkich zobaczyÄ DziÄki wszystkim a szczegĂłlnie NajwiÄksze dziÄki dla Ciebie Malutka ** i dla Krakoff-a Wy wiecie za co
to do nastÄpnego MOHa | _________________ SÄ
bohaterowie, sÄ
superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzień) Piwa: 86 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 25-05-2008, 15:15 | #719
|
| | DefQon.1 napisał/a: | tylko strasznie zimno ( |
no racja bylo zimno ehhh ale w drodze na przystanek sloneczko zaczelo nam troche grzac :D:D | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzień) Piwa: 6 Skąd: R-Ĺl / Schiedam  | Wysłany: 25-05-2008, 15:15 | #720
|
| No to ja tak krĂłciutko: impreza fajna no to by byĹo na tyle hehe muzycznie Mi siÄ podobaĹo miĹo znĂłw byĹo wszystkich zobaczyÄ DziÄki wszystkim a szczegĂłlnie NajwiÄksze dziÄki dla Ciebie Malutka ** i dla Krakoff-a Wy wiecie za co
to do nastÄpnego MOHa | _________________ SÄ
bohaterowie, sÄ
superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
| |