Przesunięty przez: Troi 25-05-2008, 17:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzień) Piwa: 0 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 25-05-2008, 05:18 | #681
|
| | a ja dla odmiany mialem nie jechac ale sie pojawilem i niezmiernie sie ciesze ze znowu wasze mordki widzialem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
|
PiLa Addicted to HARDCORE

Informacje Dołączył: 31 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 63 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: RadzionkĂłw  | Wysłany: 25-05-2008, 07:31 | #682
|
| No jednym sĹowem byĹo MEGA :mrgreen: mi sie podobaĹo Dzieki wszystkim za ta bibe Rozpisze sie później, bo dopiero do domu przyszlem, a za 30 mom busa do budy, a tam mnie czekajÄ
egzaminy z chemii :mrgreen: | _________________ my style is your style, the your style is mine ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 25-05-2008, 08:01 | #683
|
| Jak dla mnie impreza byĹa cudowna ! Ĺwietnie grali ! Koniec mnie powaliĹ z nĂłg MiĹo byĹo poznaÄ Denzel'a, Froga (Dzieki Ty juz wiesz za co ), Primeczke, Claudie_HS i Motylka Jak kogos pominalem to przepraszam | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi ĹwiateĹko w tunelu, realista widzi pociÄ
g, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzień) Piwa: 79 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 25-05-2008, 10:10 | #684
|
| No to tera jo
he he dopieor do domku w sumie wrĂłciĹam imprezka jak najabrdziej NA WIELKI MEGA PLUS! Enigmato jak zawsze dobry secik;D tany tany byĹo Skydriver dobrzee zagraĹ! caĹy set przetaĹczony, faje nutki ! Ruthless spotkaĹam sie zopiniami ze set beznadziejny .. a Mi sie on bardzo podobaĹ :-P fajnie sobie poskakaĹam :mrgreen: caĹy secik przetanczony :-P :mrgreen: Driverco tu duĹźo pisaÄ dobrze zagrany set! ;-) Hellboy OMG ! koĹcĂłwka to Mnie porostu poryĹaaaaaa feSSssss !!! :D zayebiscie;DDD tak powinien koĹczyÄ sie kaĹźdy MOH :-P :mrgreen:
Generalnie to Mi sie wszystko podobaĹo :D :mrgreen: ne ma zadnego minusika
MiĹo byĹo poznaÄ nowe osĂłbki : MARTYNA HS, Chuda dziĹ to tak juz oficjalnie:D:D :-D ChĹopaka Chudej ale tutaj ne pamiÄtam ksywy P, Pafcika, Losiu89,lukasz i w sumie paru tam ejszcze byĹo ale ne pamiÄtam za ChoOooja D:D:D
Afterek w parku Chorzowsku bardzo fajny :D choÄ krĂłtki bo trzeba byĹo sie zebrÄ:/:/ zaybista miejscowa na impreze :D:D NajwiÄksze podziekowania dla Bebola Dziekiiiiii !!! :*:*
Ogolnie dziÄkuje wszystkim za bardzo udana zabawe:D:D pataniaĹam sobie, pogadaĹam bezsensu haha nazbieraĹam 150 siniakĂłw ale doopcyc to:D oby wiÄcej takich imprez !!! oczywiscie z WAMI:*:*:*!!!
KoĹcza juĹź tego poemata bo dupia bezsensu zdeka haha:D PoOozdro 600 ! :D:D:D | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | | Ostatnio zmieniony przez AgaciA 25-05-2008, 12:07, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 25-05-2008, 11:22 | #685
|
| ja w pierwszej kolejnosci chcialem podziekowac wszytskim !!!! za to ze zlozyzli sie dla mnie na bilecik i tym ktorxzy zachecili wszystkich czyli Qzka primeczeq muzycznie bylo zayebiscieee miodzioo ruthless zagral wg mnie fajnego secika a tez slyszalem ze niektorym sienie podobalo zdziwlo mnie ze nie zagrak freefala ale nie ma co narzekac koniec z piciemi uzywakmi bo normalnie za duzop od zakonczenia roku piije itp. klto mnie przylapie ma zaraz mi cos powiedziec !!!!! o to was prosze hehe
bebol dzieki wiesz za co :D:D krakoff tyb tez dzieki
aaa enigmato fajnie rozkrecil imprezee pieknieee[/quote][/b] | | Ostatnio zmieniony przez pelap 25-05-2008, 11:29, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 25-05-2008, 11:28 | #686
|
| | AgaciA2602 napisał/a: | | tak powinien koĹczyÄ sie kaĹźdy MOH | nieee ino nie tak xP Hc lepszy
pelap, bo po to jest hardforum
ogolnie impreza fajna, jedynie Ruthless mnie wogole nie zachwycil, i schranz to jeszcze nie dla mnie A tak to ogolnie wielki pozytyw, zas pare nowych osob zech poznol dobra, tym razem mi sie nie chce juz nic pisac | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 05 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 607 (0,09/dzień) Piwa: 79 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 25-05-2008, 11:29 | #687
|
| | pelap napisał/a: | | klto mnie przylapie ma zaraz mi cos powiedziec !!!!! | haha okk.;D to jak Cie bede z piwkiem cyz czym innym widziaĹa to Ci to wezme i sama wypije :D
[ Dodano: 2008-05-25, 11:30 ]
| nieee ino nie tak xP Hc lepszy | no dobra to poĹ tego i poĹ tego P | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 25-05-2008, 11:31 | #688
|
| przeciez ty nie pijesz to ja wypije za was xP | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
ska  | Wysłany: 25-05-2008, 11:33 | #689
|
| | Thao napisał/a: | przeciez ty nie pijesz | jaa a kaj to je zapisane;DD specjalnie tak zrobia zebys Ty ne dostaĹ :-P :-P :D Dobra koniec OFF :D:D:D | _________________ Because we are the HARDCORE HOOLIGANS !!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Mar 2008 Wiek: 38 Posty: 265 (0,04/dzień) Piwa: 2 Skąd: Lipiny  | Wysłany: 25-05-2008, 11:46 | #690
|
| Moim skromynm zdaniem wczorajsza biba byla zajebista. Podobalo mi sie fest i ciesze sie ze wam sie podobalo! Wkoncu poznalem kilku ludzi z hardforum ale nie bede tu nikogo wymieniac bo mi sie nie chce ale ciesze sie rowniez i z tego powodu. Zdziwilem sie ze impreza sie tak wczas skonczyla..nie mialem juz sil zeby sie dalej bawic wiec marudzic na ten temat nie bede. Jedyne co mnie denerwuje to moje padniete gardlo przez ktore ledwo co mowie, a raczej przez ktore wydaje "jakes" dzwieki. Dzieki wszystkim za udana zabawe | |
| |
 | |
| |