Przesunięty przez: Troi 25-05-2008, 17:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 09-05-2008, 17:20 | #321
|
| | netya napisał/a: | ... no i ze gra ten wlasnie dj no bedzie co bedzie.... |
Uwazasz, ze jak by zagrali za miast RUFLESA nie wiem RP i ERES np. to przyszly by wieksze tlumy ? NAJWIEKSZA HSowa PL trojce mamy :ENI+SKY+DRIVER. Do tego HELLBOY no i SPECIAL GUEST. No nie mow mi ze pod zwgledem line-upa impreza poszla na minus... ???
Chcialbym jeszcze tylko uslyszec zdanie od samego SKYa czy mu wszystko pasuje. Bo piszecie jak by mu sie wielka krzywda miala stac i z imprezy miala sie zrobic marna potupaja.... Ehh...:/ | _________________
  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 09-05-2008, 17:28 | #322
|
| | Frog napisał/a: | | Uwazasz, ze jak by zagrali za miast RUFLESA nie wiem RP i ERES np. to przyszly by wieksze tlumy ? NAJWIEKSZA HSowa PL trojce mamy :ENI+SKY+DRIVER. Do tego HELLBOY no i SPECIAL GUEST. No nie mow mi ze pod zwgledem line-upa impreza poszla na minus... ??? |
nie uwazam zeby przyszly wieksze tlumy tylko mnie jeb** ile ludzi przyjdzie.ja mowilam o naszej ekipie ktora jest dla mnie najwazniejsza i poprostu chcialam by byla w komplecie. a cena zostala podniesiona i niekazdy moze miec nagle te pare groszy wiecej.no niestety:( i tez nie kazdy tego dj`a lubi:D temu troszke ubolewam nad tym.poza tym obawiam sie js ktorego nielubie a chcialam zeby impreza muzycznie akurat ta w 100% byla mi odpowiadajaca;d wiadomo.kazdy by na swoich urodzinach chcial jak najlepiej. ale coz. no bedzie co bedzie.
a co do line-up`u to absolutnie nieuwazam zeby impreza poszla na minus. tylko akurat no hmmm ja bym wolala sie spotkac z tymi osobami ktorych z line-up`u trza bylo wykreslic.
ale no nic bedzie i tak pewnie dobra biba. dla jednych lepsiejsza a dla innych troche mniej wiem egoistycznie to zabrzmialo wszystko no ale Qrde jakbys ty robil urodziny i wkoncu robiles to tez chciales by bylo pieknie w kazdym calu:)
co do drugiej czesci wypowiedzi to niewiem gdie ktos napisal ze niby jaks krzywda czy co. ja tak neiuwazam.
niewiem co ty taki Frog nerwowy dzis i krzykasz na mnie:(
tyle na ten temat odemnie!:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 09-05-2008, 18:01 | #323
|
| | netya napisał/a: | | a cena zostala podniesiona i niekazdy moze miec nagle te pare groszy wiecej.no niestety:( i tez nie kazdy tego dj`a lubi:D |
Co do podniesionej ceny no to spoko wiem ze moze kogos zablokowac.. dlatego o tym nie pisalem tylko o DJu... jak juz nawet nie lubia tego Ruflesa to to tylko 1 DJ na kilku ktorych mamy na imprezie ! Przeciez sa CI ktorych mozna bylo sie spodziewac glownie na tej imprezie. 4 PL DJow dla ktorych chyba wlasnie kazdy glownie sie nastawial.....
| netya napisał/a: | | ja bym wolala sie spotkac z tymi osobami ktorych z line-up`u trza bylo wykreslic. |
No i juz wiesz kogo wpisac na liste z opaskami ;> Zapraszaj
| netya napisał/a: | | co do drugiej czesci wypowiedzi to niewiem gdie ktos napisal ze niby jaks krzywda czy co. ja tak neiuwazam. |
Pisza... "Bo to miala byc impreza SKYa a nie...." z takim ZALEM. Moze jak cos to by sie wypowiedzial sam SKY czy mu cos nie pasuje lub czegos ZAL......
| netya napisał/a: | niewiem co ty taki Frog nerwowy dzis i krzykasz na mnie:( |
Eeee, nie.. Po prostu inne zdanie w jakims temacie... Ja to bym cie dzis psytulil No ale zlec to odemnie @Roozikowi. Bedzie mial predzej okazje do realizacji | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 09-05-2008, 18:09 | #324
|
| | Frog napisał/a: | Moze jak cos to by sie wypowiedzial sam SKY czy mu cos nie pasuje lub czegos ZAL......
|
no no tez czekam na ta wypowiedz:D a Sky mi cos obiecal ostatnio. ciekawe czy pameita:P
| Frog napisał/a: | Ja to bym cie dzis psytulil No ale zlec to odemnie @Roozikowi. Bedzie mial predzej okazje do realizacji |
hihih:P powtorze :D:D
| Frog napisał/a: | | 4 PL DJow dla ktorych chyba wlasnie kazdy glownie sie nastawial..... |
no i cale szczescie:):):):)
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 09-05-2008, 18:42 | #325
|
| o co wam KURWA KAMAN nie..???? ja pierdole stwarzacie problemy choby ja niewiem... bez kitu nie!!! ten kto nie lubi ruflesa niech se idzie na te kurwidoĹki czerwone podumaÄ ewentualnie popersa zajebaÄ.. KAZDY MA ALUZJE temu nie pasi to temu nie pasi to... JAK BY WOGĂLE NIKOGO NIE ZAPRASZALI TO TEĹť BY BYĹO LARMO az sraÄ mi sie chce jak to czytam... sory jo wos kochom ale przesadzocie.. :)))))))
JA jestem zadowolona na bank bede targaÄ papucie reszta mnie wali... :D:D | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 09-05-2008, 19:16 | #326
|
| | maniaczka napisał/a: | JA jestem zadowolona na bank bede targaÄ papucie reszta mnie wali... :D:D |
+1 :-D | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 09-05-2008, 22:29 | #327
|
| | Disiple napisał/a: | | na 73e.pl jest : 8.05.08 Skydriver & Friends + special guest dj Ruthless - Megaclub Katowice
WTF?? |
Warto przeczytac calosc informacji, zanim zacznie sie robic szum - nic sie co do daty nie zmienia, 08.05.08 to data modyfikacji postu | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 09-05-2008, 22:38 | #328
|
| | netya napisał/a: | ... cena zostala podniesiona i niekazdy moze miec nagle te pare groszy wiecej.no niestety:( i tez nie kazdy tego dj`a lubi:D temu troszke ubolewam nad tym....pozdrro:):* |
... hmmmm nie sadze aby akurat w tym byl problem, zaplacic 25 pln za dobra impreze to nie jest duzo, pewnie ze za te pieniadze mozna pojsc na 2 inne - zalezy tylko czego oczekuje sie od imprezy | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 10-05-2008, 09:53 | #329
|
| | MAIN napisał/a: | | pewnie ze za te pieniadze mozna pojsc na 2 inne | wĹaĹnie tam gdzie grajÄ
od MAJORKI do PAKITO ;| zal.pl | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 10-05-2008, 12:40 | #330
|
| | powiem krotko: i tak bede | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
| |