Przesunięty przez: Troi 25-05-2008, 17:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 08-05-2008, 12:02 | #291
|
| | Thao napisał/a: | A ja mam takie pytanie, czemu akurat Ruthless? Myslicie, ze jest dosc znany w polsce, zeby przyciagnac ludzi? I nie odbierajcie tego jak marudzenie, tylko pytam z ciekawosci |
A czemu nie? Niedawno domagano sie nowych nazwisk. Ruthless jest jednym z bardziej popularnych dj i jeszcze go w PL nie bylo. Z tego co wiem wolne daty ma dopiero na 2009 wiec moze to bylo jakims powodem. | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 22 Paź 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzień) Piwa: 7 Skąd: Kalety  | Wysłany: 08-05-2008, 12:09 | #292
|
| | mnie raczej na tej imprezie nie bedzie:/ no chyba ze w totka wygram :-P a szkoda bo impreza zapowiada sie calkiem obiecujaco :-) no nic trudno, chyba zobaczymy sie dopiero na gg :-) mam nadzieje ze juz ostatni raz opuszczam moha ze wzgledow finansowych:/ i ze tak kasa zawsze sie jakos znajdzie na nastepny mohy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 08-05-2008, 12:09 | #293
|
| Tak czy siak imprezka bedzie fajna muzycznie napewno time table juz jest ? | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 08-05-2008, 12:13 | #294
|
| Ruthless jako ruthless, a nie jakiĹ dĹźekyl nie jest zĹy, nic do goĹcia nie mam, ale szukajcie nowych nazwisk w drugÄ
hc strone )))) | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 08-05-2008, 12:15 | #295
|
| | MAIN napisał/a: | | Thao napisał/a: | A ja mam takie pytanie, czemu akurat Ruthless? Myslicie, ze jest dosc znany w polsce, zeby przyciagnac ludzi? I nie odbierajcie tego jak marudzenie, tylko pytam z ciekawosci |
A czemu nie? Niedawno domagano sie nowych nazwisk. Ruthless jest jednym z bardziej popularnych dj i jeszcze go w PL nie bylo. Z tego co wiem wolne daty ma dopiero na 2009 wiec moze to bylo jakims powodem. | hehe ale ja nie narzekam, ze jest ktos nowy tylko spytalem z ciekawosci, bo wg mnie w pl chyba nie jest jeszcze na tyle znany, ale nie siedze w temacie to nie wiem, wiec pytam pozdro | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 08-05-2008, 12:21 | #296
|
| | Thao napisał/a: | | MAIN napisał/a: | | Thao napisał/a: | A ja mam takie pytanie, czemu akurat Ruthless? Myslicie, ze jest dosc znany w polsce, zeby przyciagnac ludzi? I nie odbierajcie tego jak marudzenie, tylko pytam z ciekawosci |
A czemu nie? Niedawno domagano sie nowych nazwisk. Ruthless jest jednym z bardziej popularnych dj i jeszcze go w PL nie bylo. Z tego co wiem wolne daty ma dopiero na 2009 wiec moze to bylo jakims powodem. | hehe ale ja nie narzekam, ze jest ktos nowy tylko spytalem z ciekawosci, bo wg mnie w pl chyba nie jest jeszcze na tyle znany, ale nie siedze w temacie to nie wiem, wiec pytam pozdro |
No tak znany jak Deepack nie jest - ale gdyby zaproszono Deepack to dopiero byscie sobie tutaj popisali. p.s. to ze dj Ruthless i dj Vorverk stworzyli Jeckyll & Hyde moze bedzie magnesem dla tych ktorzy jeszcze nie byli na imprezach z taka muzyka aby sie pojawic, choc watpie aby ktos o tym wiedzial - natomiast muzycznie mozecie sie naprawde spodziewac "porzadnego seta" Raczej szefostwo nie jest zwolennikiem mocno komercyjnych brzmien i nigdy dj grajacych taki styl nie zapraszalo i nie ma zamiaru tego zmieniac - temu zaprasza dj Ruthless i dj Vorwerk a nie J&H | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 08-05-2008, 12:30 | #297
|
| | MAIN napisał/a: | | No tak znany jak Deepack nie jest - ale gdyby zaproszono Deepack to dopiero byscie sobie tutaj popisali. | hehe no cos w tym jest xPPP i w sumie dobrze, bo na Deepacku to sie pod scena ruszyc nie dalo
| | p.s. to ze dj Ruthless i dj Vorverk stworzyli Jeckyll & Hyde moze bedzie magnesem dla tych ktorzy jeszcze nie byli na imprezach z taka muzyka aby sie pojawic, choc watpie aby ktos o tym wiedzial | no wlasnie o to mi chodzi, ze pewnie malo ludzi o tym wie no ale jak ma byc porzadny set to spoko =) | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 08-05-2008, 12:33 | #298
|
| | Mnie nie bÄdzie. Zdecydowany brak kasy i stawiam na HT#5 | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Sty 2008 Wiek: 42 Posty: 991 (0,15/dzień) Piwa: 17 Skąd: PL  | Wysłany: 08-05-2008, 12:34 | #299
|
| | MAIN napisał/a: | | Thao napisał/a: | | MAIN napisał/a: | | Thao napisał/a: | A ja mam takie pytanie, czemu akurat Ruthless? Myslicie, ze jest dosc znany w polsce, zeby przyciagnac ludzi? I nie odbierajcie tego jak marudzenie, tylko pytam z ciekawosci |
A czemu nie? Niedawno domagano sie nowych nazwisk. Ruthless jest jednym z bardziej popularnych dj i jeszcze go w PL nie bylo. Z tego co wiem wolne daty ma dopiero na 2009 wiec moze to bylo jakims powodem. | hehe ale ja nie narzekam, ze jest ktos nowy tylko spytalem z ciekawosci, bo wg mnie w pl chyba nie jest jeszcze na tyle znany, ale nie siedze w temacie to nie wiem, wiec pytam pozdro |
No tak znany jak Deepack nie jest - ale gdyby zaproszono Deepack to dopiero byscie sobie tutaj popisali. p.s. to ze dj Ruthless i dj Vorverk stworzyli Jeckyll & Hyde moze bedzie magnesem dla tych ktorzy jeszcze nie byli na imprezach z taka muzyka aby sie pojawic, choc watpie aby ktos o tym wiedzial - natomiast muzycznie mozecie sie naprawde spodziewac "porzadnego seta" Raczej szefostwo nie jest zwolennikiem mocno komercyjnych brzmien i nigdy dj grajacych taki styl nie zapraszalo i nie ma zamiaru tego zmieniac - temu zaprasza dj Ruthless i dj Vorwerk a nie J&H |
Main : wiadomo juĹź o ktorej gramy ? | _________________ www.myspace.com/hellboypl | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 08-05-2008, 13:23 | #300
|
| | jak do 24 dostane zwrot z podatku to napewno pojawie sie na tej imprezie ;-) | |
| |
 | |
| |