1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
SHOWTEK, has conquered the world and now they're set to 'F**K THE SYSTEM' with their new show stopping performance concept and compilation.
F**K THE SYSTEM promises the distinct and genre hopping sound that SHOWEK are so famous for, with CD 1 consisting of massive bangers such as HEADHUNTERZ - Psychedelic, DUTCHMASTER - Million Miles Away and an exclusive SHOWTEK remix of MARCEL WOODS -- The Bottle. CD 2 maintains the high energy with corkers such as LISA LASHES vs BRK3 -- F33L and TECHNOBOY -- We Need Protection and ALEX KIDD and KIDD KAOS -- Toms Diner.
Break the mould and F**K THE SYSTEM with the Worlds Number One Hard Dance Act, SHOWTEK. More information available at www.showtek.nl
SpodziewaĹem sie czegos gorszego a wyszĹo caĹkiem fajne. Tylko tÄ wyjÄ cÄ babe bym wyjebaĹ. WidaÄ Ĺźe chĹopaki zmieniajÄ styl ale jaki bÄdzie efekt koĹcowy to sie przekonamy
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Icniko jak bym mĂłgĹ zauwaĹźyÄ. Ten track to nie jest hardstyle. Jak dla mnie to jest rave, tak jak Frog napisaĹ, prawie jak prodigy. A Ĺźe ja uwielbiam prodigy to ten track mi sie bardzo podoba i na pewno sobie go na hdd zapodam
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)