Przesunięty przez: Troi 19-01-2008, 01:46 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 22-01-2008, 01:03 | #551
|
| heheh ja mam o tyle dobrze ze wszystko pamietam z imprez | netya napisał/a: | zeberdee89 napisaĹ/a: i trzeba sie bedzie zgadac gdzies w krk na jakies elo melo przed tym :-)
+1 !!! :D:D popieram w 100% i sie obowiazkowo pisze heheeh :D:D
Sasi jak wszystko pamietasz no to pogratulowac tylko ja tez mialam zniektorymi problem kiedys na poczatQ ale poszlo
| wiec kiedy sie ustawiamy w krakowie na elo melo ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 23 Wrz 2007 Wiek: 38 Posty: 147 (0,02/dzień) Piwa: 2 Skąd: KrakĂłw  | Wysłany: 22-01-2008, 02:11 | #552
|
| stefan, na elo melo ustawimy sie dopiero chyba w kwietniu prze MBG tak jak to wyzej napisal zeberdee89, no chyba ze proponujecie elo melo bez okazji:P:P:P??? hehe | _________________ I live for the weekend...I live for hardstyle baby !! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Cze 2007 Wiek: 35 Posty: 168 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Skarzysko-Kamienna  | Wysłany: 22-01-2008, 07:59 | #553
|
| | netya napisał/a: | | zeberdee89 napisał/a: | | i trzeba sie bedzie zgadac gdzies w krk na jakies elo melo przed tym :-) |
Sasi jak wszystko pamietasz no to pogratulowac tylko ja tez mialam zniektorymi problem kiedys na poczatQ ale poszlo
pozdrro:):* |
Dokladnie popieram z tym Elo Melo hehe :-)
NetyaTakich ludzi trudno jest nie zapamietac hehe :-) HF niszcy :-)
[ Dodano: 2008-01-22, 08:02 ]
| netya napisał/a: | | zeberdee89 napisał/a: | | i trzeba sie bedzie zgadac gdzies w krk na jakies elo melo przed tym :-) |
NetyaTakich ludzi trudno jest nie zapamietac hehe :-) HF niszczy :-)
| Danen napisał/a: | hehe to mi konstrukcje myslenia rozwali Sasi przy szatni jak go zobaczylem to az mnie wcielo:P:P jeszcze impreza dobrze sie nie zaczela a wiedzialem ze z nim bedzie grubo:P
Specjalne pozdrowienia dla wariata Sasiego hehe |
Hehehe Pierwsza moja impreza HS a juz taka Psycha zryta Pozdro DANEN i dla wszystkich z HF za udana impreze :-) oj bardzo udana
[ Dodano: 2008-01-22, 08:03 ]
| netya napisał/a: | | zeberdee89 napisał/a: | | i trzeba sie bedzie zgadac gdzies w krk na jakies elo melo przed tym :-) |
NetyaTakich ludzi trudno jest nie zapamietac hehe :-) HF niszczy :-)
| Danen napisał/a: | hehe to mi konstrukcje myslenia rozwali Sasi przy szatni jak go zobaczylem to az mnie wcielo:P:P jeszcze impreza dobrze sie nie zaczela a wiedzialem ze z nim bedzie grubo:P
Hehehe Pierwsza moja impreza HS a juz taka Psycha zryta Pozdro DANEN i dla wszystkich z HF za udana impreze :-) oj bardzo udana
[ Dodano: 2008-01-22, 08:03 ]
[ Dodano: 2008-01-22, 08:04 ] Qwa co sie stalo z moim postem ja chcialem tylko raz napisac O_x ? i czemu Edita nie ma X_x ? | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 22-01-2008, 15:15 | #554
|
| | Danen napisał/a: | stefan, na elo melo ustawimy sie dopiero chyba w kwietniu prze MBG tak jak to wyzej napisal zeberdee89, no chyba ze proponujecie elo melo bez okazji:P:P:P??? hehe | mozna sie zgadac na jakiegos browarka w krakowie ;-) | |
| |
 | |
zeberdee89 ^^boMbArdIuSz^^

Informacje Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 126 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: SuchedniĂłw  | Wysłany: 22-01-2008, 16:08 | #555
|
| | to w kwietniu Stefanie przyjezdzam do Ciebie pierwszym busem , i trzeba gdzies walnac przed energy tak sporo wczesniiej jakis godny melanzyk :-D , ale to jest duzo czasu to sie cos ciekawego skmini :-D | _________________ <3 HardCore !!! <3
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 22-01-2008, 17:52 | #556
|
| | zeberdee89 napisał/a: | | to w kwietniu Stefanie przyjezdzam do Ciebie pierwszym busem , i trzeba gdzies walnac przed energy tak sporo wczesniiej jakis godny melanzyk :-D , ale to jest duzo czasu to sie cos ciekawego skmini :-D |
no teraz nie ma juz gadania tylko sie ustawiamy na pozadnego before'a i tyle ;] tylko mam nadzieje ze po beforze w takiej ekipie dotrzemy tam wogole ;-P ja mozliwe ze bede mogl odwiedzic Was w Swietokrzyskim w czasie moich akademickich ferii :-D bo jade na bank do PiĹczowa i JÄdrzejowa zmelanzowac sie u kumpli ze studiow wiec jak sie uda to moze sie jakos zgadamy ;] a tak w temacie: Byl krecony teraz film z Showteka tak jak z Deepacka czy juz nie? | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
zeberdee89 ^^boMbArdIuSz^^

Informacje Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 126 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: SuchedniĂłw  | Wysłany: 22-01-2008, 18:05 | #557
|
| | krakoff napisał/a: | | no teraz nie ma juz gadania tylko sie ustawiamy na pozadnego before'a i tyle ;] tylko mam nadzieje ze po beforze w takiej ekipie dotrzemy tam wogole ;-P ja mozliwe ze bede mogl odwiedzic Was w Swietokrzyskim w czasie moich akademickich ferii :-D bo jade na bank do PiĹczowa i JÄdrzejowa zmelanzowac sie u kumpli ze studiow wiec jak sie uda to moze sie jakos zgadamy ;] |
Mysle ze jesli ekipa na before`a nie bylaby bardzo duza to u stefana na kwadracie na ruczaju by sie before walnelo , stefan rozwazysz opcje ?? :-D , aha i ciekawe co na to jego lokator ;-) heh .Ale to tylko kwestia przekminki i dogadania sie . Ja mieszkam w suchedniowie , sasi w skarĹźysku , stefan chyba tez na ferie przyjedzie na weekend jakis do skarĹźyska wiec mozna tez cos wykminic :-D . | _________________ <3 HardCore !!! <3
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 22-01-2008, 18:45 | #558
|
| | zeberdee89 napisał/a: | Mysle ze jesli ekipa na before`a nie bylaby bardzo duza to u stefana na kwadracie na ruczaju by sie before walnelo , stefan rozwazysz opcje ?? :-D , aha i ciekawe co na to jego lokator ;-) heh .Ale to tylko kwestia przekminki i dogadania sie . Ja mieszkam w suchedniowie , sasi w skarĹźysku , stefan chyba tez na ferie przyjedzie na weekend jakis do skarĹźyska wiec mozna tez cos wykminic :-D . | zobaczymy jak to bedzie ale to kwestia dogadania :-D :-D :-D :-D ;-) :-P | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Cze 2007 Wiek: 35 Posty: 168 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Skarzysko-Kamienna  | Wysłany: 23-01-2008, 13:20 | #559
|
| A moze wy wpadniecie do nas :-O hehe :-) Tak tylko mowie :-P Na na na na hehe Ale jakby co to moszna wpadac do mnie %%% Albo my kiedys tam wpadniemy z Zeberdee89 aka Kuba do KrK na tak zwane Elo melo i oczywiscie Krakoff przyszykuj cos dla nas Wiesz o co x ? ;-P | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 23-01-2008, 19:15 | #560
|
| Sasi, te te a ja to co !
co do melanzu before`owego przed MBG to obowiazkowo !!! a potem razem pkp i do nrg i piknie )
a na miejsce dotrzemy bo jak zwykle "mamuska": netya bedzie czuwala nad cala ekipa:D
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
| |