Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 01, 18, 2008, energy2000, showtek

Przesunięty przez: Troi
19-01-2008, 01:46
Showtek @ Energy2000 (18.01.2008)
Autor Wiadomość
zeberdee89 
^^boMbArdIuSz^^

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 19-01-2008, 23:24    #511

krakoff napisał/a:
czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny HS w nrg i mam nadzieje ze z czasem beda robic coraz czesciej takie imprezy

11 kwietnia Mc Ruffian i Max B Grant beda w energy , masz racje za zadko sa , mogly by byc raz w miesiacu takie imprezy, ale i tak dobrze ze w nrg2k zaczyna sie po malu zmieniac , gdzie jeszcze z rok temu uslyszal bys tam cos oprocz komerchy :P

Sasi 
.H.a.R.d.C.o.R.e.

Informacje

Wysłany: 19-01-2008, 23:25    #512

krakoff napisał/a:
czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny HS w nrg i mam nadzieje ze z czasem beda robic coraz czesciej takie imprezy :-) specjalne pozdro dla Sasiego :lol:

W Kwietniu ma byc Max B Grand i mc Ruffian :-P Jak skoluje cos Ha $ Ha $ to pojade xD oby oby xD

krakoff napisał/a:
specjalne pozdro dla Sasiego :lol:

hehe xD raczej raczej xD :-) xD

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 19-01-2008, 23:27    #513

Sasi napisał/a:
krakoff napisał/a:
czekam ze zniecierpliwieniem na kolejny HS w nrg i mam nadzieje ze z czasem beda robic coraz czesciej takie imprezy :-) specjalne pozdro dla Sasiego :lol:

W Kwietniu ma byc Max B Grand i mc Ruffian :-P Jak skoluje cos Ha $ Ha $ to pojade xD oby oby xD

krakoff napisał/a:
specjalne pozdro dla Sasiego :lol:

hehe xD raczej raczej xD :-) xD

to z maxiem wiem od dawna tylko nie wiedzialem ktorego kwietnia dokladnie ma przyjechac ;-) a Ty Sasi nie pie*dol bo w miedzy czasie czeka jeszcze Luna&Deepack i Zany w Mega ;]

Sasi 
.H.a.R.d.C.o.R.e.

Informacje

Wysłany: 19-01-2008, 23:32    #514

krakoff napisał/a:
;-) a Ty Sasi nie pie*dol bo w miedzy czasie czeka jeszcze Luna&Deepack i Zany w Mega ;]

Najwazniejsza jest $$ xD Bo tak to moge jechac :-P Tylko hajs :> Mam nadzieje ze uzbieram do Zanego bo na Deepacka i Lune nie dam rady na 100 % :-/

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 19-01-2008, 23:33    #515

Sasi napisał/a:
krakoff napisał/a:
;-) a Ty Sasi nie pie*dol bo w miedzy czasie czeka jeszcze Luna&Deepack i Zany w Mega ;]

Najwazniejsza jest $$ xD Bo tak to moge jechac :-P Tylko hajs :> Mam nadzieje ze uzbieram do Zanego bo na Deepacka i Lune nie dam rady na 100 % :-/

Leniwy jesteś i tyle :P

Danen 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 19-01-2008, 23:50    #516

hmm ja moze na Deepacka&Lune kase bym mial ale kurde dzien przed i zaraz po mam egzaminy na uczelni :( fuck ;/ jak nie wtedy to na Zanym bede :) zeby w wakacje tyle imprez Hard bylo :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 20-01-2008, 01:49    #517

moja relacyja tez bedzie zwiezla chyba :P

impreza poprostu jak zwykle w h*** dobra!!! rewelacja ! muzycznie cudownie caly czas do samego konca.
miec ponad godzine w odleglosci metra przed soba Showtek`ow to normalnie ahhhh <3 <3
bardzo mi sie podobalo jak zagrali i w sumie tego sie spodziewalam wlasnie :) myslalam ze buty zgubie normalnie xD wesole chlopaki i przesympatyczne szczegolnie Walt (bo Duro cos zamyslony czy skupiony byl ahah ) :P ale se zapomnieli chyba wziasc szlugow i moje palili lol!! hahah .

a co do ich przyjazdu to myslalam ze beda o 24 tak jak Deepacki,ide do managera NRG (dj Thomas) pytam a on mi mowi ze sie niespozniaja tylko o 1 mieli byc :) wiec wszystko gralo :) no i przeciez oni sami niejechali tylko z haj t jak zwykle wiec niemogli nietrafic:D

pomysl ze Enigmato najpierw gra byl trafiony w 10 a i Maximo od poczatQ mocniej zapodawal niz ostatnio :) no czlek sie na bledach uczy wkoncu :)
co do gry panow Enmigmato i Drivera to rowniez super :D wyhasalam sie jak niewiem xD

ekipa jak zawsze dopisala i poprostu bylo pieknie.:))) no niewiem co napisac jeszcze bo kolejna impreza cudowna z HF :) )
a powrot haha to zmiazdzyl niezle buehehe beka jak 150 xD

takze dziekuje wszystkim za wspolna kolejna wspaniala impreze i banieczke i hasanie :) :*
special thx 4 RoOZi :* :*:*

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Sora 
Trolololo

Informacje
Piwa: 6

Wysłany: 20-01-2008, 10:36    #518

to teraz moge powiedzieć coś więcej... impreza jak najbardziej na + dzięki Wam i muzie, bo do klubu to i tak zawsze coś będe miała :-P

netya napisał/a:
Maximo od poczatQ mocniej zapodawal niz ostatnio :) no czlek sie na bledach uczy wkoncu :)

+1 :-P

no cóz... Showtek mnie zmiażdżył xD
Eni pięknie rozpoczął, a Driver pięknie skończył...
trudno się było nie bawić :]

pozdro dla całej ekipy :*

dark lick 

Informacje

Wysłany: 20-01-2008, 13:26    #519

netya napisał/a:

[...]

ekipa jak zawsze dopisala i poprostu bylo pieknie.:))) no niewiem co napisac jeszcze bo kolejna impreza cudowna z HF :) )
a powrot haha to zmiazdzyl niezle buehehe beka jak 150 xD

takze dziekuje wszystkim za wspolna kolejna wspaniala impreze i banieczke i hasanie :) :*
special thx 4 RoOZi :* :*:*

pozdrro:):*

Mnie zmiazdzyła akcja jak zaczełas tanczyc a typy z drugiego wagonu zaczeły sie gapic i brechtac :D xD Ooostro :d Albo z lasem tez było smiesznie :D :D
Wyjazd był przepiękny :D moze pojawie sie gdzies w kwietniu na jakiejs imprezie :D bo na lune i deepacka to raczej nie ...

Pozdrawiam Kolega ze stolicy" od Rafira " :D Marek vel dark lick :D Wieelkie Pozdro dla was :D

Danen 

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 20-01-2008, 14:41    #520

dark lick a z tym lasem to bylo dobre :P ja tam renifera widzialem :P hahaha a te typki z drugiego wagonu to niezly polew mieli no ale tak to jest jak sie ma mp3 na uszach i leci na nim Hardstyle :D hehe mnie tez nosilo jak wziolem sluchawke od netyi :D

Pozdro 4 All

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)