Przesuniêty przez: Troi 19-01-2008, 01:46 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzieñ) Piwa: 6 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 19-01-2008, 14:39 | #491
|
| ja się nie bardzo wyspałam, w pracy już byłam, zaraz jadę do Grzyba to na spokojnie wrzucę fotki i filmiki | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 19-01-2008, 15:14 | #492
|
| Impreska maskaryczna jak to z Wami zwykle bywa
O samej imprezie to tyle... Eni jak zwykle na wysokim poziomie i OBY TAK DALEJ na Showtek'a troche zesmy sie wyczekali ale trafic na ta wies to nie lada sztuka ale warto bylo bo secik naprawde na poziomie i mi sie podobal bardziej od tego co zagrali na Qlimaxie :-P widac bylo ze chlopakom sie podobalo bo caly czas usmiechnieci byli ;-D Driver zagral bardzo fajnie i bardzo ostro ale nie mialem juz sil i tylko sluchalem jego seta Fajnie ze nie bylo tez takiego scisku jak na Deepacku i ze ich rezydent nauczyl sie chyba ze na HSowej imprezie nie puszcza sie komerchy do polnocy no i mamy zbiorowe forumowe foto z Waltem i Duro :):) a i co mnie rozwalilo to wyskoczyli w koszulkach FTS z takim samym nadrukiem z tylu jak my co poniektorzy mamy forumowe ;-D
Wielkie dzieki Rafirowi za transport tam i spowrotem
pozdro dla wszystkich ktorych znowu poznalem ale zapamietalem chyba tylko Sasiego (z wiadomych przyczyn ) | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Sty 2008 Wiek: 40 Posty: 13 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda Slaska  | Wys³any: 19-01-2008, 15:15 | #493
|
| jak dla mnie, jesli chodzi o sam klub to calkiem spoko chociaz moze troche za bardzo przekolorowany, cos jak lalka barbie ale zalezy kto co lubi wiec ogolnie to na plus, pomijajac fakt ze lezy on na koncu swiata i trafic do niego za pierwszym razem bez problemu to jak wygrac w totka, ze strony muzycznej to liczylem na wiecej jesli chodzi o Showteka, ogolnie klimat w srodku jakis dretwy, porownujac z klimatem w Mega to mimo to ze mega to duzo skromniejszy klub to i tak czuje sie w nim lepiej sumujac to impreza ponizej moich oczekiwan ale odbije sobie to juz 02.02.2008 w Mega pozdro | _________________ Never ever take me for a fool or a sucker, cause you will pay the price to a wild fother mucker !!! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 123 (0,02/dzieñ) Piwa: 4 Sk±d: Kraków - Golkocity  | Wys³any: 19-01-2008, 15:27 | #494
|
| | grzyb napisa³/a: | ale trafic na ta wies to nie lada sztuka | my jadÄ…c do energy po raz pierwszy jechaliÅ›my w stronÄ™ Å›wiatÅ‚a i szperaczy A wczoraj jak na wÄ…skiej drodze wyprzedziÅ‚ nas polonez z piÄ™cioma ziomkami w Å›rodku to wystarczyÅ‚o za nimi jechać i dojechalibyÅ›my prosto do energy Także nie przesadzajmy, Showteki na pewno mieli GPS i wÄ…tpiÄ™, że jechali sami.
| grzyb napisa³/a: | Driver zagral bardzo fajnie i bardzo ostro ale nie mialem juz sil i tylko sluchalem jego seta |
| SzuMi napisa³/a: | | -Driver ...niestety miaÅ‚em siÅ‚y tylko na jego 3 kawaÅ‚ki | heh widzÄ™, że panuje jakaÅ› niemoc, bo na secie Drivera bawiÅ‚o siÄ™ zdecydowanie mniej osób. Sam już nie miaÅ‚em za bardzo siÅ‚y. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Cze 2007 Wiek: 35 Posty: 168 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Skarzysko-Kamienna  | Wys³any: 19-01-2008, 15:47 | #495
|
| | grzyb napisa³/a: | pozdro dla wszystkich ktorych znowu poznalem ale zapamietalem chyba tylko Sasiego (z wiadomych przyczyn ) |
Hehehe Raczej :-P Ja wszystkich tych co poznalem pamietam tylko to co sie dzialo tak nie zabardzo Film mi sie urwal i nie wiem o co X :-D | _________________

| |
| |
 | |
zeberdee89 ^^boMbArdIuSz^^

Informacje Do³±czy³: 24 Wrz 2007 Posty: 126 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Suchedniów  | Wys³any: 19-01-2008, 15:48 | #496
|
| Jak dla mnie była zajebioza ;] , jak grzyb zauwazył nie popełniono tych samych blędów co na Deepack`u , Enigmato z Driverem zaskoczyli mnie i to bardzo pozytywnie , dobre sety zapodali a Showtek`i jak się było można domyślić prawie wszystkie swoje nuty ale było dobrze :-D i ten koniec gdy puścili FTS`a i wieksza część ludu zaczeła powtarzać na głos tekst zniszczyło mnie to na chwile , widze że musze się częsciej udzielać na forum bo ekipa ...brak słów ,POZDRO ŚWIRY :-P ;-)
| grzyb napisa³/a: | ale zapamietalem chyba tylko Sasiego (z wiadomych przyczyn ) |
No Sasiego ciężko było przebić , znamy sie troche ale takiego to go jeszcze nie widziałem heh ;-) | _________________ <3 HardCore !!! <3
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 19-01-2008, 15:49 | #497
|
| | | widze że musze się częsciej udzielać na forum bo ekipa ...brak słów ,POZDRO ŚWIRY :-P ;-) |
no ba :-) z nami tak zawsze | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 19-01-2008, 15:51 | #498
|
| Moim zdaniem impreZa była niesamowita a nasza ekipa jeszcze lepsza.Zarówno Showtek jak i Enigmato Zagrali świetnie Driver zapodał również spoko kawałki ale niestety już nie dawałem sobie radY:(.PoZdRo Dla Ekipy HF miło było was poZnać:P. | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Cze 2007 Wiek: 35 Posty: 168 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Skarzysko-Kamienna  | Wys³any: 19-01-2008, 15:54 | #499
|
| | | widze że musze się częsciej udzielać na forum bo ekipa ...brak słów ,POZDRO ŚWIRY :-P ;-) |
Dokladnie :-) HF niszczy To sie nazywa Ekipa :-D | _________________

| |
| |
 | |
zeberdee89 ^^boMbArdIuSz^^

Informacje Do³±czy³: 24 Wrz 2007 Posty: 126 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Suchedniów  | Wys³any: 19-01-2008, 16:00 | #500
|
| | Sasi napisa³/a: | Dokladnie :-) HF niszczy To sie nazywa Ekipa :-D |
Nom niszczy , niszczy ...ale wczoraj/dzisiaj to Ty wszystkich zniszczyłes hehe | _________________ <3 HardCore !!! <3
 | |
| |
 | |
| |