Przesunięty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 18-05-2008, 22:52 | #881
|
| | Frog napisał/a: | chyba bede mial cos nowego ale nie wiem jeszcze co |
taki z lat 60tych ze statywem moze? hahahaha juz to widze jak zapiepszasz hahahah zeby foty robic i ten statyw w rekach xDDD
btw TT musi byc wczesniej bo choelra bedzie lipa jak se zaplanowac wszystko - oczywiscie mowie o tych czyli m.in o mnie ktorzy chca nie tylko hs stage odwiedzic... zetony? :(:( do dupy ;/;/;/
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 18-05-2008, 23:16 | #882
|
| | netya napisał/a: | zetony? :(:( do dupy ;/;/;/
|
zajebista rzecz! przekonalem sie o tym na Qlimaxie! O wieleee przyspiesza obslugiwanie przy barze. Tkaze ja jestem jak najbardziej za
[ Dodano: 2008-05-18, 23:42 ]
| Daron37 napisał/a: | Apropo dopalaczy
| Szanowni Klienci uprzejmie informujemy Ĺźe bedziecie mogli nas spotkaÄ na jednej z najwiÄkszych europejskich imprez organizowanych przez MSM EVENTS w Poznaniu na Torze WyĹcigowym. Impreza GLOBAL GATHERING to pierwszy w Polsce tegu typu event, na dzieĹ dzisiajeszy sprzedano ok 11tyĹ biletĂłw. DOPLACZE.COM bÄdÄ
obecne na tej imprezie. Podczas imprezy uruchomiony zostanie rĂłwnieĹź sklep i bÄdzie moĹźna nabyÄ caĹÄ
linie produktĂłw SPICE.... Wszystkich klientĂłw serdecznie zapraszamy do naszego wyluzowanego namiotu Start imprezy 7 czerwca 2008 godz: 17:00. |
ĹšrĂłdĹo |
zapewne na bazie ogrmnej grupy fenetyloetyloamin.. zapoczatkowal to w sumie Alexander Shulgin ktory wymyslil dziesiatki tego typu zwiazkow (2C-B, 2C-I, 2C-E, 2C-T-2, 2C-T-7, 2C-T-21 itp itd.) o dzialaniu takim pomiedzy efektami po MDMA i LSD.. kiedys to bylo wszystko legalne, sprzedawane np. w Holandii w tzw. SmartShopach ale zawsze po paru latach gdy spozycie tego wzrastalo zostalo delegalizowane.. ale ze tych zwiazkow mozna podobno wykminic setki, a poczatkowo ze wzgledu na troche inna budowe niz te juz zdelegalizowane beda legalne, no to i sprzedaja takie cos ;-) tak mi sie wydaje Koniec wykladu ;] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 19-05-2008, 00:01 | #883
|
| | krakoff napisał/a: | | zajefajna rzecz! przekonalem sie o tym na Qlimaxie! O wieleee przyspiesza obslugiwanie przy barze. Tkaze ja jestem jak najbardziej za |
ee wiesz no ja jednak wole miec kase przy sobie i placic nia niz zetonami .,..:)
a co do tych srodkow to wkoncu skoro legalne to ze tak ujme to zdrowe jest?w znaczeniu dnia nastepnego jakie skutki zdrowotne itp i czy faktycznie daja jakies efekty te rzeczy? kompletnie sie na takich srodkach nieznam.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 19-05-2008, 08:48 | #884
|
| | ja te biore aparat i 4GB klart ze soba 3 baterie zeby starczylo hehe | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 19-05-2008, 09:00 | #885
|
| | netya napisał/a: |
btw TT musi byc wczesniej bo choelra bedzie lipa jak se zaplanowac wszystko - oczywiscie mowie o tych czyli m.in o mnie ktorzy chca nie tylko hs stage odwiedzic... zetony? :(:( do dupy ;/;/;/
pozdrro:):* |
otóş to Ja takĹźe mam w zamiar pozwiedzac inne sceny i musze to jakoĹ rozplanowac :0 Co do ĹźetonĂłw to beznadzieja... W wesoĹym miasteczku jak najbardziej ale nie na imprezach :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 19-05-2008, 09:19 | #886
|
| ja co do tych zetowno nie mam zdania mi to jest w sumie obojetne ale co to trzeba tez inne sceny pozwiedzac chocby global main stage dla atb davida guetty trance i techno oczywsice dla chrisa liebinga i felixa kroechera | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 40 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: KnurĂłw  | Wysłany: 19-05-2008, 09:24 | #887
|
| | netya napisał/a: | | krakoff napisał/a: | | zajefajna rzecz! przekonalem sie o tym na Qlimaxie! O wieleee przyspiesza obslugiwanie przy barze. Tkaze ja jestem jak najbardziej za |
ee wiesz no ja jednak wole miec kase przy sobie i placic nia niz zetonami .,..:)
a co do tych srodkow to wkoncu skoro legalne to ze tak ujme to zdrowe jest?w znaczeniu dnia nastepnego jakie skutki zdrowotne itp i czy faktycznie daja jakies efekty te rzeczy? kompletnie sie na takich srodkach nieznam.
pozdrro:):* |
Zdrowe to jest .Lepiej sie czujesz niĹź po alkoholu .Co do wypowiedzi Krakoffa to nie sÄ
to fenetyloetyloamin ani tryptaminy .Zdziwicie sie bo to sÄ
jakieĹ egzotyczne roĹliny z Indi czy skÄ
dĹ ... I nie ma tamtych zwiÄ
zkĂłw typu 2 C-E i innych fenylo ani tryptamin . Mam nadzieje Ĺźe teraz nie dostane ostrzeĹźenia ... Co do ĹźetonĂłw - ja sie bardzo cieszcze , Ĺźe bedÄ
. Przyspiesza to znacznie kupowanie choÄby piwa czy red bulla przy barach . | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzień) Piwa: 20 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 19-05-2008, 09:34 | #888
|
| | jesli chodzi o zetony to jestem za byle by to bylo dobrze zorganizowane i zeby sie nie okazalo o 1 w nocy ze nagle braklo zetonow jak to na jedenj imprezie w zeszlym roku bylo :-/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 19-05-2008, 10:24 | #889
|
| Kurde Ludzie pomĂłzcie :-P A szczegolnie Ci ktorzy jadÄ
busem z electrowni ! Bo przelewu trzeba dokonaÄ w czasie 3-ech dni roboczych. Ja rezerwowaĹam miejscowe w Ĺrode a przelewu dokonaĹam w sobote rano (tylko ze to juz dzien wolny jest) kur**a i nie wiem czy bedzie jakis problem z tym czy nie mam sie czym martwic ? :-P Z gĂłry dzieki za ODP !!! | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 19-05-2008, 10:29 | #890
|
| | CLAUDIA_HS napisał/a: | Kurde Ludzie pomĂłzcie :-P A szczegolnie Ci ktorzy jadÄ
busem z electrowni ! Bo przelewu trzeba dokonaÄ w czasie 3-ech dni roboczych. Ja rezerwowaĹam miejscowe w Ĺrode a przelewu dokonaĹam w sobote rano (tylko ze to juz dzien wolny jest) kur**a i nie wiem czy bedzie jakis problem z tym czy nie mam sie czym martwic ? :-P Z gĂłry dzieki za ODP !!! |
ja mysle ze nie ma sie czym martwic w ciagu 3 dni roboczych czyli mialas czas czwartek piatek i poniedzialek a ze przelew w sobote zrobilas to nic nie zmieni | _________________
 | |
| |
 | |
| |