Przesunięty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 08 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 1073 (0,16/dzień) Piwa: 12 Skąd: ChorzĂłw BatoRy  | Wysłany: 09-06-2008, 07:08 | #1611
|
| wlasnie wszystkie filmiki juz obejrzalem, i jednak zaczolem troche zalowac, ze mnie nie bylo, bo sporo moich klimatow bylo tam granych i jak juz bylo ciemno to atmosfera niezla sie zrobila btw. luna to chyba stosuje mocniejsze srodki niz speed8 i moze dlatego tak lubi sobie chodzic :-D :-D | _________________ >> http://www.myspace.com/racidproductions
 | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 09-06-2008, 07:55 | #1612
|
| | Disiple napisał/a: |
nie wiem jak inni to wytrzymywali, ale skutki tego takie, Ĺźe teraz zanika mi gĹos i kaszle jakbym miaĹa zapalenie pĹuc, yhh :-/
|
no masakra ;/;/;/ pĂłl nocy kaszlaĹem jak gruĹşlik i dalej mnie troche mÄczy... :-| | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 09-06-2008, 08:02 | #1613
|
| | Rafir napisał/a: | | Disiple napisał/a: |
nie wiem jak inni to wytrzymywali, ale skutki tego takie, Ĺźe teraz zanika mi gĹos i kaszle jakbym miaĹa zapalenie pĹuc, yhh :-/
|
no masakra ;/;/;/ pĂłl nocy kaszlaĹem jak gruĹşlik i dalej mnie troche mÄczy... :-| |
Ja mowie wogole polglosem ;| a na dzisiaj przygotowywalam referat ;/ Wspolczuje tym co bd musieli mnie sluchac | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 22 Paź 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzień) Piwa: 7 Skąd: Kalety  | Wysłany: 09-06-2008, 08:42 | #1614
|
| | Rafir napisał/a: | | Disiple napisał/a: |
|
no masakra ;/;/;/ pĂłl nocy kaszlaĹem jak gruĹşlik i dalej mnie troche mÄczy... :-| |
dokladnie mam tak samo, i chyba tak szybko nie przejdzie:/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 09-06-2008, 09:39 | #1615
|
| :roll: :roll: :roll: udalo mi sie wstac na chwile z lozka to cos napisze :-D jak dla mnie caly wyjazd (lacznie z beforem w domkach) to jedna wielka masakra :-D nie zaluje ani zĹotĂłwki ani nawet zgubionego dowodu osobistego i karty bankomatowej :-P Ale po kolei: 06.06.2008 w pociagu pare dobrych akcji heheh generalnie pomimo lacznie 9h jazdy minelo to szybko i smiesznie ;-) pozniej w domkach melanz przerosl moje oczekiwania i zamierzenia :-P generalnie spodziewalem sie pozadnej bani, ale to co sie dzialo ze wszystkimi bez wyjatku tooo masakra :-D 07.06.2008 wszyscy narzekali na gorac, dla mnie akurat temperatura byla idealna tak do 22 bo pozniej to juz zimno sie zrobilo.. co do organizacji: poza lipa z browarami (bylem na kilku ale pozniej jak widzialem kolejki to juz przestalem tam chodzic) i tym kurzem wszystko wg mnie bylo jak na polskie warunki starannie i ciekawie przygotowane ;-) wiele atrakcji, mozliwosci do odpoczynku itp. muzyka: eres - wg mnie bardzo dobry set, prawie caly przetancowany max b grant - jego set podobal mi sie chyba najbardziej, opuscilem lacznie moze z 5 minut na czas wykaszlenia sie poza namiotem ;] pila - nie slyszalem calego, ale te fragmenty ktore slyszalem tez podobaly mi sie i set rowniez na + showtek - spodziewalem sie lipy i lipa byla wiec bez zaskoczenia ;] lady dana - zawiodla niestety bo spodziewalem sie mocniejszego seta - takze jej set na - luna - jakos nigdy nie przepadalem za jego setami ale ten byl naprawde dobry, takze na + prophet - tak jak ktos napisal, zagral jakos tak bez mocy i polotu, spodziewalem sie po nim lepszego seta, ale tak czy tak caly spedzilem na tancowaniu bo juz nawet przestal mi jakos ten kurze przeszkadzac ;] no i delektowalem sie jego przejsciami :-D kaos - nienajgorzej, nie zachwycil, ciezko nawet cos wiecej o tym secie powiedziec koncowka HC - piekna ale za krotka.. dopoki grali HC to jeszcze sie troche tych ludzi bawilo a pozniej jak puscili tego cwela od HT to wlasciwie wszyscy wyszli po co to zrobili? to juz wiedza tylko organizatorzy mc MofM - dopoki sie nei zaj*bal bylo dobrze, ale pozniej to jego wystepy ograniczaly sie do bezsensownego darcia sie ;/ ale na samym poczatku razem z maxem (ktory zreszta tez pozniej byl pozadnie nawalony :-D) zrobili zajeb*ste show nasz namiot: rzadzil od poczatku do konca :-D w czasie jak na innych scenach jeszcze sie nic nie dzialo, ludzie tylko stali i patrzyli u Nas bylo juz calkiem sporo ludzi :-D generalnie impreza bardzooooooo udana, nie moge sie ruszac bo boli mnie wszystko ale cos takiego bedzie sie pamietalo na zawsze ;-D pozdroo | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 30 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 261 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Jamaica  | Wysłany: 09-06-2008, 09:59 | #1616
|
| za duzo pisania ja podobnie jak krakoff cala impreze oceniam na + before na domkach dojebany tylko rano byl kapec w pysku i brak czajnika ;/ thx gugens za troche cieplej wody do zupy ogurkowej w proszku kupryt gj z boomboxem szkoda tylko ze od czwartku do GG spalem 4 h ;/ zgubilem oczy i nie mialem sily sie ruszac,speed8 prawie nic nie pomagal i okolo 2 w nocy poszlem do kina sie przespac :-D taki ujebany wracac do domu n/c | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 09-06-2008, 10:03 | #1617
|
| | krakoff napisał/a: | | a pozniej jak puscili tego cwela od HT to wlasciwie wszyscy wyszli |
o nie nie nie ;] to byĹ bardzo dorby set !! i nie wszyscy wyszli bo jak Was juz nie bylo to w namiocie bylo okolo 30 ludzi ;] | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 16 Maj 2007 Wiek: 37 Posty: 229 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Nowogrodziec  | Wysłany: 09-06-2008, 10:37 | #1618
|
| | DefQon.1 napisał/a: | | krakoff napisał/a: | | a pozniej jak puscili tego cwela od HT to wlasciwie wszyscy wyszli |
o nie nie nie ;] to byĹ bardzo dorby set !! i nie wszyscy wyszli bo jak Was juz nie bylo to w namiocie bylo okolo 30 ludzi ;] |
troszke mniej jak poszedĹem tam zobaczyÄ czy czasem nie ma tam dowodu Krakoofa to przyznaj Defqon Ĺźe praktycznie tylko ty siÄ bawileĹ zresztÄ
tylko Ciebie nagrywali ) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzień) Piwa: 4 Skąd: WirekĹwirek  | Wysłany: 09-06-2008, 10:44 | #1619
|
| kupryt, my sie znali torcha ,godali ale jak by nie byĹo to my sie sobie nie przedstawili zoboczysz mnie pewnie na fotce taki w biaĹej koszulce w paski i trocha ubrudzony haha | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 09-06-2008, 10:48 | #1620
|
| | | jak poszedĹem tam zobaczyÄ czy czasem nie ma tam dowodu Krakoofa to przyznaj Defqon Ĺźe praktycznie tylko ty siÄ bawileĹ |
no wtedy praktycznie sam ;] ale pozniej jak juz nawet Ciebie nie bylo to duzo ludzi sie bawilo ;] | _________________
 | |
| |
 | |
| |