Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gathering, global, hardstyle, masters, na, of, pl, scena

Przesunięty przez: Nemek
08-06-2008, 23:48
Scena Masters of Hardstyle na Global Gathering PL!
Autor Wiadomość
racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 09-06-2008, 07:08    #1611

wlasnie wszystkie filmiki juz obejrzalem, i jednak zaczolem troche zalowac, ze mnie nie bylo, bo sporo moich klimatow bylo tam granych i jak juz bylo ciemno to atmosfera niezla sie zrobila
btw. luna to chyba stosuje mocniejsze srodki niz speed8 :> i moze dlatego tak lubi sobie chodzic :-D
:-D

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Piwa: 471

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 09-06-2008, 07:55    #1612

Disiple napisał/a:

nie wiem jak inni to wytrzymywali, ale skutki tego takie, że teraz zanika mi głos i kaszle jakbym miała zapalenie płuc, yhh :-/

no masakra ;/;/;/ pól nocy kaszlałem jak gruźlik i dalej mnie troche męczy... :-|

AngeL-a 

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 09-06-2008, 08:02    #1613

Rafir napisał/a:
Disiple napisał/a:

nie wiem jak inni to wytrzymywali, ale skutki tego takie, że teraz zanika mi głos i kaszle jakbym miała zapalenie płuc, yhh :-/

no masakra ;/;/;/ pól nocy kaszlałem jak gruźlik i dalej mnie troche męczy... :-|

Ja mowie wogole polglosem ;| a na dzisiaj przygotowywalam referat ;/ Wspolczuje tym co bd musieli mnie sluchac :P

Donix 

Informacje
Piwa: 7

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 09-06-2008, 08:42    #1614

Rafir napisał/a:
Disiple napisał/a:

dokladnie mam tak samo, i chyba tak szybko nie przejdzie:/

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 09-06-2008, 09:39    #1615

:roll: :roll: :roll: udalo mi sie wstac na chwile z lozka to cos napisze :-D jak dla mnie caly wyjazd (lacznie z beforem w domkach) to jedna wielka masakra :-D nie zaluje ani złotówki ani nawet zgubionego dowodu osobistego i karty bankomatowej :-P Ale po kolei:
06.06.2008
w pociagu pare dobrych akcji heheh generalnie pomimo lacznie 9h jazdy minelo to szybko i smiesznie ;-) pozniej w domkach melanz przerosl moje oczekiwania i zamierzenia :-P generalnie spodziewalem sie pozadnej bani, ale to co sie dzialo ze wszystkimi bez wyjatku tooo masakra :-D
07.06.2008
wszyscy narzekali na gorac, dla mnie akurat temperatura byla idealna tak do 22 bo pozniej to juz zimno sie zrobilo..
co do organizacji: poza lipa z browarami (bylem na kilku ale pozniej jak widzialem kolejki to juz przestalem tam chodzic) i tym kurzem wszystko wg mnie bylo jak na polskie warunki starannie i ciekawie przygotowane ;-) wiele atrakcji, mozliwosci do odpoczynku itp.
muzyka: eres - wg mnie bardzo dobry set, prawie caly przetancowany
max b grant - jego set podobal mi sie chyba najbardziej, opuscilem lacznie moze z 5 minut na czas wykaszlenia sie poza namiotem ;]
pila - nie slyszalem calego, ale te fragmenty ktore slyszalem tez podobaly mi sie i set rowniez na +
showtek - spodziewalem sie lipy i lipa byla wiec bez zaskoczenia ;]
lady dana - zawiodla niestety bo spodziewalem sie mocniejszego seta - takze jej set na -
luna - jakos nigdy nie przepadalem za jego setami ale ten byl naprawde dobry, takze na +
prophet - tak jak ktos napisal, zagral jakos tak bez mocy i polotu, spodziewalem sie po nim lepszego seta, ale tak czy tak caly spedzilem na tancowaniu bo juz nawet przestal mi jakos ten kurze przeszkadzac ;] no i delektowalem sie jego przejsciami :-D
kaos - nienajgorzej, nie zachwycil, ciezko nawet cos wiecej o tym secie powiedziec
koncowka HC - piekna ale za krotka.. dopoki grali HC to jeszcze sie troche tych ludzi bawilo a pozniej jak puscili tego cwela od HT to wlasciwie wszyscy wyszli :| po co to zrobili? to juz wiedza tylko organizatorzy
mc MofM - dopoki sie nei zaj*bal bylo dobrze, ale pozniej to jego wystepy ograniczaly sie do bezsensownego darcia sie ;/ ale na samym poczatku razem z maxem (ktory zreszta tez pozniej byl pozadnie nawalony :-D) zrobili zajeb*ste show
nasz namiot: rzadzil od poczatku do konca :-D w czasie jak na innych scenach jeszcze sie nic nie dzialo, ludzie tylko stali i patrzyli u Nas bylo juz calkiem sporo ludzi :-D
generalnie impreza bardzooooooo udana, nie moge sie ruszac bo boli mnie wszystko ale cos takiego bedzie sie pamietalo na zawsze ;-D
pozdroo

Hasu 
Sick Maniac

Informacje

Wysłany: 09-06-2008, 09:59    #1616

za duzo pisania ;) ja podobnie jak krakoff cala impreze oceniam na + before na domkach dojebany tylko rano byl kapec w pysku i brak czajnika ;/ thx gugens za troche cieplej wody do zupy ogurkowej w proszku ^^ kupryt gj z boomboxem ;)
szkoda tylko ze od czwartku do GG spalem 4 h ;/ zgubilem oczy i nie mialem sily sie ruszac,speed8 prawie nic nie pomagal i okolo 2 w nocy poszlem do kina sie przespac :-D taki ujebany wracac do domu n/c

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 09-06-2008, 10:03    #1617

krakoff napisał/a:
a pozniej jak puscili tego cwela od HT to wlasciwie wszyscy wyszli

o nie nie nie ;] to był bardzo dorby set !! i nie wszyscy wyszli bo jak Was juz nie bylo to w namiocie bylo okolo 30 ludzi ;]

kupryt 

Informacje

Wysłany: 09-06-2008, 10:37    #1618

DefQon.1 napisał/a:
krakoff napisał/a:
a pozniej jak puscili tego cwela od HT to wlasciwie wszyscy wyszli

o nie nie nie ;] to był bardzo dorby set !! i nie wszyscy wyszli bo jak Was juz nie bylo to w namiocie bylo okolo 30 ludzi ;]

troszke mniej :P
jak poszedłem tam zobaczyć czy czasem nie ma tam dowodu Krakoofa to przyznaj Defqon że praktycznie tylko ty się bawileś
zresztą tylko Ciebie nagrywali :) )

Q-bus 
....142bpm....

Informacje
Piwa: 4

Wysłany: 09-06-2008, 10:44    #1619

kupryt, my sie znali torcha ,godali ale jak by nie było to my sie sobie nie przedstawili :P zoboczysz mnie pewnie na fotce taki w białej koszulce w paski :D i trocha ubrudzony haha :D :P

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 09-06-2008, 10:48    #1620

jak poszedłem tam zobaczyć czy czasem nie ma tam dowodu Krakoofa to przyznaj Defqon że praktycznie tylko ty się bawileś

no wtedy praktycznie sam ;] ale pozniej jak juz nawet Ciebie nie bylo to duzo ludzi sie bawilo ;]

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)