Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: gathering, global, hardstyle, masters, na, of, pl, scena

Przesunięty przez: Nemek
08-06-2008, 23:48
Scena Masters of Hardstyle na Global Gathering PL!
Autor Wiadomość
GuGens 

Informacje
Piwa: 0

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 27-05-2008, 08:29    #1011

maniaczka napisał/a:
a zeby nie naprawili!!!!

no i raczej nie naprawia bo cos widze ze im sie wogole to tego nie spieszy :-( :-( :-(
wiec GuG Bus pod wieeeelkim znakiem zapytania :-( :-(
do przyszlej srody bede wiedzial na bank czy cos zrobia wiec lepiej sie nie nastawiajcie ze bedzie tak kolorowo jak zakladalem :-( pozostaje pociag, no chyba ze ktos ma do pochytania busika to niech da znac. jak cos to zapewne pojade kadettem wiec 3 miejsca moge udostepnic :-)

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje

Wysłany: 27-05-2008, 11:37    #1012

Oficjalnie piszę, że mnie nie będzie. Niestety, siła wyższa ;/

Bawcie się dobrze i poskaczcie za Fury'ego :)

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Piwa: 471

$ wspomagacz (Ilość: 6)

Wysłany: 27-05-2008, 11:51    #1013

ROoZi napisał/a:
ha :D
Daron37 napisał/a:
06.00 – 07.00 Radial Playerz

bedzie ciekawa koncĂłwka :D mmm (hmm HC? :D )

Oby ;D Przydałoby sie troche zmiażdżyc głowe na koniec :mrgreen:

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 27-05-2008, 11:52    #1014

maniaczka napisał/a:
a zeby nie naprawili!!!! bedziecie zapindalać ze mną cugiem.. niach niach :D :D ;) ;);) nie no zartuje ;)

tzn ze Ty tez jedziesz dzien wczesniej do domkow...? ciesze sie ze jedzie duzo fajnych osob bo tym bardziej bedzie udana impreza dzien przed Globalem, ale chodzi mi o to ze od 3 miesiecy robila sie tutaj lista osob jadacych dzien przed.. i bylo tych osob w sam raz na 2 domki.. w tym momencie okazuja sie ze jada kolejne osoby ktore nawet nie wpisaly sie na jakakolwiek liste :| prosze mnie zle nie zrozumiec - fajnie ze jedziecie, ale mozna sie tez bylo troche wczesniej decydowac, przede wszystkim WPISAC NA LISTE bo w tym momencie wolnych nastepnych domkow juz oczywiscie NIE MA i mamy 2 domki z 12 lozkami lacznie, a cala reszta bedzie musiala gdzies kimac na podlodze, a jak tak dalej pojdzie to zabraknie i miejsca na podlodze.. a babka z campingu powiedziala ze mozemy sie pchac do tego domku w ile osob chcemy al tak czy tak kazdy zaplaci po 30zl/noc.. takze gdyby sie wszyscy chetni zastanwoli troche wczesniej czy jada czy nie to bysmy mieli bezproblemowo ile domkow chcemy i spanie w komfortowych warunkach na lozku zeby sie wyspac pozadnie (miedzy innymi po to jedziemy dzien wczesniej).. jeszcze raz podkreslam - PISZE TO NIE DLATEGO ZE MI NIE PASUJE ZE KTOS JEDZIE ALE ZEBY NIKT NIE MIAL DO MNIE JAKICHKOLWIEK PRETENSJI ZE ZA 30ZL MUSI SPAC NA PODLODZE W LAZIENCE ALBO SKITRANY GDZIES POD SCHODAMI!!!!!!
PS. juz to wczesniej pisalem - ja moge spac na podlodze - ale pewnie co i jak dokladni to sie ustali juz na miejscu..
I bardzo bym prosil zeby wreszcie wszyscy ktorzy jada dzien wczesniej wpisali sie na liste zeby bylo wreszcie wiadome na czym stoimy :|
takze niech oczywiscie jedzie kazdy kto jest chetny!!! nie pisalem tgo zeby ktos rezygnowal tylko poprostu pamietal na nastepny raz podchodzic troche powazniej do takiego ustawiania sie ;)

Disiple 

Informacje

Wysłany: 27-05-2008, 13:12    #1015

FurY napisał/a:
Oficjalnie piszę, że mnie nie będzie. Niestety, siła wyższa ;/

Bawcie się dobrze i poskaczcie za Fury'ego :)

z Toba to nigdy nic nie wiadomo! why? szkoda, Fury.... :-(

Hasu 
Sick Maniac

Informacje

Wysłany: 27-05-2008, 13:20    #1016

PILNIE SPRZEDAM BILET !!

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 27-05-2008, 14:53    #1017

krakoff napisał/a:
...I bardzo bym prosil zeby wreszcie wszyscy ktorzy jada dzien wczesniej wpisali sie na liste zeby bylo wreszcie wiadome na czym stoimy :| ...

No i widzisz @Krakoff tak tu jest w wiekszosci przypadkow jak sie cos dla LUDZIOW zalatwia. Trzeba sie prosic o odrobine organizacji i odpowiedzialnego podejscia do sprawy. Dlatego ja teraz juz PIERW zbieram pieniadze a POTEM cos zamawiam. Jak za pozno to ludzi strata....

@nagasuczka wez zagadaj do @Yoshka on nie mial biletu z tego co wiem...

Hasu 
Sick Maniac

Informacje

Wysłany: 27-05-2008, 15:39    #1018

ale jest na kupnie?;< ja mam teraz troche lipnie w pracy z urlopem bo wszystko bylo zaklepane ale okazuje sie ze brakuje ludzi i ze go ( prawdopodobnie nie dostane ) ;/ n/c

maniaczka 

Informacje
Piwa: 160

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-05-2008, 16:56    #1019

nio krakoff racja :-/ tylko ze ja jeszcze własciwie niewiem czy jedziemy dzień wczesniej czy nie.. wszyscy mnie kuszą na dzień wczesniej... wiesz druga sprawa nawet jak pojade z zaneta i justyna wczesniej to sie chcemy wbić z namiocikiem czy spiworkiem i przekimać najwyżej 4 do 5h :P :P:P gdzieś pod krzokiem czy w jakimś godnym miejscu co by mie jakiś miś GRYZLI nie zdeptoł xD no chyba ze sie placyk znajdzie w doma pod schodami mi to tez lotto..:D moga nawet na parapecie spać.. :D albo w PEFNICY

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 27-05-2008, 17:03    #1020

zeby brzydko nie powiedziec to powiem ze Timetable jest nie ładny ( *$&%$#**@###@) ;(( no ale przynajmniej na Sean Tyasa wiem ze napewno wpadne :)
przysiąde sie do niego i ułoze sobie nocke :)

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)