Przesunięty przez: Nemek 08-06-2008, 23:48 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 29 Maj 2007 Wiek: 42 Posty: 377 (0,05/dzień) Piwa: 0 Skąd: MysĹowice  | Wysłany: 27-05-2008, 08:29 | #1011
|
| | maniaczka napisał/a: | | a zeby nie naprawili!!!! |
no i raczej nie naprawia bo cos widze ze im sie wogole to tego nie spieszy :-( :-( :-( wiec GuG Bus pod wieeeelkim znakiem zapytania :-( :-( do przyszlej srody bede wiedzial na bank czy cos zrobia wiec lepiej sie nie nastawiajcie ze bedzie tak kolorowo jak zakladalem :-( pozostaje pociag, no chyba ze ktos ma do pochytania busika to niech da znac. jak cos to zapewne pojade kadettem wiec 3 miejsca moge udostepnic :-) | _________________ >>>>> Green Malacz Team <<<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 27-05-2008, 11:51 | #1013
|
| | ROoZi napisał/a: | ha | Daron37 napisał/a: | | 06.00 – 07.00 Radial Playerz |
bedzie ciekawa koncĂłwka mmm (hmm HC? ) |
Oby PrzydaĹoby sie troche zmiaĹźdĹźyc gĹowe na koniec :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 27-05-2008, 11:52 | #1014
|
| | maniaczka napisał/a: | a zeby nie naprawili!!!! bedziecie zapindalaÄ ze mnÄ
cugiem.. niach niach :D ;);) nie no zartuje |
tzn ze Ty tez jedziesz dzien wczesniej do domkow...? ciesze sie ze jedzie duzo fajnych osob bo tym bardziej bedzie udana impreza dzien przed Globalem, ale chodzi mi o to ze od 3 miesiecy robila sie tutaj lista osob jadacych dzien przed.. i bylo tych osob w sam raz na 2 domki.. w tym momencie okazuja sie ze jada kolejne osoby ktore nawet nie wpisaly sie na jakakolwiek liste prosze mnie zle nie zrozumiec - fajnie ze jedziecie, ale mozna sie tez bylo troche wczesniej decydowac, przede wszystkim WPISAC NA LISTE bo w tym momencie wolnych nastepnych domkow juz oczywiscie NIE MA i mamy 2 domki z 12 lozkami lacznie, a cala reszta bedzie musiala gdzies kimac na podlodze, a jak tak dalej pojdzie to zabraknie i miejsca na podlodze.. a babka z campingu powiedziala ze mozemy sie pchac do tego domku w ile osob chcemy al tak czy tak kazdy zaplaci po 30zl/noc.. takze gdyby sie wszyscy chetni zastanwoli troche wczesniej czy jada czy nie to bysmy mieli bezproblemowo ile domkow chcemy i spanie w komfortowych warunkach na lozku zeby sie wyspac pozadnie (miedzy innymi po to jedziemy dzien wczesniej).. jeszcze raz podkreslam - PISZE TO NIE DLATEGO ZE MI NIE PASUJE ZE KTOS JEDZIE ALE ZEBY NIKT NIE MIAL DO MNIE JAKICHKOLWIEK PRETENSJI ZE ZA 30ZL MUSI SPAC NA PODLODZE W LAZIENCE ALBO SKITRANY GDZIES POD SCHODAMI!!!!!! PS. juz to wczesniej pisalem - ja moge spac na podlodze - ale pewnie co i jak dokladni to sie ustali juz na miejscu.. I bardzo bym prosil zeby wreszcie wszyscy ktorzy jada dzien wczesniej wpisali sie na liste zeby bylo wreszcie wiadome na czym stoimy takze niech oczywiscie jedzie kazdy kto jest chetny!!! nie pisalem tgo zeby ktos rezygnowal tylko poprostu pamietal na nastepny raz podchodzic troche powazniej do takiego ustawiania sie | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 693 (0,1/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 27-05-2008, 13:12 | #1015
|
| | FurY napisał/a: | Oficjalnie piszÄ, Ĺźe mnie nie bÄdzie. Niestety, siĹa wyĹźsza ;/
Bawcie siÄ dobrze i poskaczcie za Fury'ego |
z Toba to nigdy nic nie wiadomo! why? szkoda, Fury.... :-( | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 30 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 261 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Jamaica  | Wysłany: 27-05-2008, 13:20 | #1016
|
| | PILNIE SPRZEDAM BILET !! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 27-05-2008, 14:53 | #1017
|
| | krakoff napisał/a: | ...I bardzo bym prosil zeby wreszcie wszyscy ktorzy jada dzien wczesniej wpisali sie na liste zeby bylo wreszcie wiadome na czym stoimy ... |
No i widzisz @Krakoff tak tu jest w wiekszosci przypadkow jak sie cos dla LUDZIOW zalatwia. Trzeba sie prosic o odrobine organizacji i odpowiedzialnego podejscia do sprawy. Dlatego ja teraz juz PIERW zbieram pieniadze a POTEM cos zamawiam. Jak za pozno to ludzi strata....
@nagasuczka wez zagadaj do @Yoshka on nie mial biletu z tego co wiem... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 30 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 261 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Jamaica  | Wysłany: 27-05-2008, 15:39 | #1018
|
| | ale jest na kupnie?;< ja mam teraz troche lipnie w pracy z urlopem bo wszystko bylo zaklepane ale okazuje sie ze brakuje ludzi i ze go ( prawdopodobnie nie dostane ) ;/ n/c | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 27-05-2008, 16:56 | #1019
|
| nio krakoff racja :-/ tylko ze ja jeszcze wĹasciwie niewiem czy jedziemy dzieĹ wczesniej czy nie.. wszyscy mnie kuszÄ
na dzieĹ wczesniej... wiesz druga sprawa nawet jak pojade z zaneta i justyna wczesniej to sie chcemy wbiÄ z namiocikiem czy spiworkiem i przekimaÄ najwyĹźej 4 do 5h :P:P gdzieĹ pod krzokiem czy w jakimĹ godnym miejscu co by mie jakiĹ miĹ GRYZLI nie zdeptoĹ no chyba ze sie placyk znajdzie w doma pod schodami mi to tez lotto..:D moga nawet na parapecie spaÄ.. albo w PEFNICY | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 27-05-2008, 17:03 | #1020
|
| zeby brzydko nie powiedziec to powiem ze Timetable jest nie Ĺadny ( *$&%$#**@###@) no ale przynajmniej na Sean Tyasa wiem ze napewno wpadne przysiÄ
de sie do niego i uĹoze sobie nocke | _________________
 | |
| |
 | |
| |