| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 04-12-2011, 11:16 | #11
|
| Skupi sie nie ma wyjścia, bo HSy mu za uja nie wychodzą. A ja zdania jestem takiego, nie umiesz nie rób. Rób to co potrafisz, a Frencze Adenowi wychodzą bardzo dobrze | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Podziêkowali: | ADEN |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 04-12-2011, 12:17 | #12
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | W 8 days choir Twój czy wyciety? |
wycięty, ale są tam FX'y ode mnie żeby się to całości trzymało | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ |
Arhetium fka Artie [hs.pl]

Informacje Do³±czy³: 10 Kwi 2011 Wiek: 32 Posty: 68 (0,01/dzieñ) Piwa: 36 Sk±d: Szczecin  | Wys³any: 11-01-2012, 12:39 | #13
|
| No no ADEN! Kurna aż jestem dumny że to ja Ci pokazałem Frenchcore jeszcze na hardstyle.pl Uwierz, ja mam od jakiegoś czasu bardzo sceptyczne podejście do frenchcore, i nie potrafie sie juz bawic do niego na imprezach u mnie w miescie, jak slysze czwartą z rzędu godzine sickest squadu i podobnych to mi sie odechciewa bawić. Poprostu na scenie frenchowej kolokwialnie mówiąc wieje chujem, poza tym jest straszny shitstorm frenchcore'u na imprezach o tematyce gabber/breakcore/terror/speedcore w szczecinie, ale nie tylko u mnie w szczecinie, ale takze na duzych imprezach za granicą czy nawet składankach typu this is terror - poprostu scena jest zalewana ponad norme samym frenchcorem już nie mówiąc o tym, że frenchcorem jednostajnym i monotonnym brzmieniowo (od razu mowie, monotonia i jednostajnosc niektorym gatunkom robi dobrze, ale moim zdaniem nie frenchowi) Do czego dąże - twoje prodsy zdecydowanie brzmią świeżo i do takich mógłbym się bawić troche wprawy w mixie ścieżek i widzę twoje produkcje w przyszłości gdzieś wysoko. Pobieram cały release na dysk i postaram sie wrócić z jakimś editem po przesluchaniu na głośniczkach. Podsumowując to co usłyszałem, cały release rozpierdala, najmniej spodobał mi się To The Gates Of Hell. Już dawno nie słyszałem tak ciekawych kompozycji we frenchu, bez pucki. Pozdrawiam ADEN i napierdalaj frenchami ile wlezie | _________________
 http://www.facebook.com/Arhetium http://soundcloud.com/arhetium | |
| |
Podziêkowali: | ADEN, Grzybek, noisyboy |
Informacje Do³±czy³: 16 Sty 2012 Posty: 120 (0,02/dzieñ) Piwa: 35 Sk±d: Z internetu  | Wys³any: 18-01-2012, 13:29 | #14
|
| Adrenaliz - 8 Days To mi się nieszczególnie podoba, jest dobre, ale nie ma tego hmm 'pokręcenia' które dodałoby pierdolnięcia.
Adrenaliz - More Fucking Bass To lepsze, bardziej posrane ale ciÄ…gle nie to.
Adrenaliz - To The Gates Of Hell To już całkiem mi się nie podoba, przynudza mnie
Adrenaliz - You Dont Mess With A Girl Chłodne gówno brachu Posrane dźwięki, dosko pocięte, wg. mnie najlepszy track
I mam jedno maÅ‚e zastrzeżenie do wszystkich utworów. SZYBCIEEEEEEEJ! | | Ostatnio zmieniony przez Coon 18-01-2012, 13:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | ADEN |
| |