| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Chaotic Spirit Unleash your spirit!

Informacje Do³±czy³: 11 Sie 2011 Wiek: 31 Posty: 277 (0,05/dzieñ) Piwa: 135 Sk±d: GdaÅ„sk  | Wys³any: 21-04-2015, 17:33 | #81
|
| | DoctorTaz napisa³/a: | | Boże 7 stron, czasami jakies posty nie maja wogle odwiedzin a polaczek tyko to kurwa hype. Ja pierdole |
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi!!! | _________________ http://djchaoticspirit.com/ For bookings and info: contact@djchaoticspirit.com | |
| |
Podziêkowali: | AntramxDJ, Antr0, BEBE, Daron37, lamborghini17, Firsteffect, CiachO, Artiks, netya |
|
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2013 Posty: 225 (0,05/dzieñ) Piwa: 39 Sk±d: BiaÅ‚ystok  | Wys³any: 21-04-2015, 17:47 | #82
|
| | Chaotic Spirit napisa³/a: | | DoctorTaz napisa³/a: | | Boże 7 stron, czasami jakies posty nie maja wogle odwiedzin a polaczek tyko to kurwa hype. Ja pierdole |
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi!!! |
Padłem | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 21-04-2015, 17:54 | #83
|
| Artix na Regainie świat sie nie kończy Ja pisałem ogólnikowo o podejściu polak do polaka, znam kilka przykładów w śród moich znajomych gdzie polaczki objechali drugiego i nawymyślali przeróżnych historyjek ... bla bla bla mógł bym tu się rozpisać ale na uja to nie miejsce na takie pierdolenie. | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Podziêkowali: | Regain |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 22-04-2015, 10:39 | #84
|
| | spoxxxx napisa³/a: | | Daron37 napisa³/a: | Ale o co zazdrosny ma być? WyraziÅ‚ swoje zdanie tylko |
a gdyby to był track który Ci się podoba to sam byś się pluł że zazdrosny cebulak z niego a że chyba jako jedyny zgodził się z Tobą w dyskusji to trzeba się z nim solidaryzować , no nie ? |
Niuńciu maleńki, wskaż mi moze temat gdzie postępuje w taki sposób (w sensie: mi się podoba track, komuś nie podoba się, to ja go obsmarowuję błotem). Osobiście nie pamiętam bym się z kimkolwiek "solidaryzował" w opinii pozytywnej jak i negatywnej .
Po za tym wyraziłem się jedynie w kwestii "zazdrości", a Ty Sherlocku już szukasz teorii spiskowych.
A wracając do rozmowy z umiejącymi czytać ze zrozumieniem:
| Regain napisa³/a: | Jak Ty również w tak wulgarny sposób "wyrażasz swoje zdanie" to polecam poduczyć siÄ™ trochÄ™ kultury. Mam najzwyczajniej gdzieÅ› czy komuÅ› siÄ™ podoba to co robiÄ™ czy nie, ale nie życzÄ™ sobie by ktoÅ› w tak wulgarny sposób siÄ™ do mnie odnosiÅ‚. Mam do tego prawo bo mnie wychowano |
No to czemu nie zareagowałeś w poprzednich przypadkach gdy wulgarnie zwracano się do Ciebie. Także w tym temacie. Ano tak, w końcu to były pozytywne opinie | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Wrz 2010 Wiek: 33 Posty: 367 (0,06/dzieñ) Piwa: 35 Sk±d: Pasłęk  | Wys³any: 22-04-2015, 16:23 | #85
|
| | Daron37 napisa³/a: | | spoxxxx napisa³/a: | | Daron37 napisa³/a: | Ale o co zazdrosny ma być? WyraziÅ‚ swoje zdanie tylko |
a gdyby to był track który Ci się podoba to sam byś się pluł że zazdrosny cebulak z niego a że chyba jako jedyny zgodził się z Tobą w dyskusji to trzeba się z nim solidaryzować , no nie ? |
Niuńciu maleńki, wskaż mi moze temat gdzie postępuje w taki sposób (w sensie: mi się podoba track, komuś nie podoba się, to ja go obsmarowuję błotem). Osobiście nie pamiętam bym się z kimkolwiek "solidaryzował" w opinii pozytywnej jak i negatywnej .
Po za tym wyraziłem się jedynie w kwestii "zazdrości", a Ty Sherlocku już szukasz teorii spiskowych.
A wracając do rozmowy z umiejącymi czytać ze zrozumieniem:
| Regain napisa³/a: | Jak Ty również w tak wulgarny sposób "wyrażasz swoje zdanie" to polecam poduczyć siÄ™ trochÄ™ kultury. Mam najzwyczajniej gdzieÅ› czy komuÅ› siÄ™ podoba to co robiÄ™ czy nie, ale nie życzÄ™ sobie by ktoÅ› w tak wulgarny sposób siÄ™ do mnie odnosiÅ‚. Mam do tego prawo bo mnie wychowano |
No to czemu nie zareagowałeś w poprzednich przypadkach gdy wulgarnie zwracano się do Ciebie. Także w tym temacie. Ano tak, w końcu to były pozytywne opinie |
"No to czemu nie zareagowałeś w poprzednich przypadkach" o to właśnie chodzi na tym zjebanym forum , wystarczy że napiszesz dosadną opinię i od razu otrzymujesz odpowiedź na tym samym poziomie lub idiotyczny tekst skopiowany z internetu , (wójcik). Ale gdy tylko coś polubisz lub napiszesz pozytywną opinie to twórca cię uwielbia. Z tych właśnie postów gdzie najczęściej jest polska produkcja mam pizdę ze aż śmiać mi się chce gdy ktoś bierze mnie na poważnie. Dochodzi do tego to że tutaj wystarczy utwór gdzie jest typowy mocny kick i skricze jak w każdym innym raw i od razu wam szczeny opadają ale gdy jest jakieś NU to "hejtujecie" bo to pedalskie, no tak najlepiej przecież powtarzać ten sam nudny zjebany motwy. Dawno temu już chciałem to napisać ale wcześniej zależało mi na tym forum teraz to niestety wstyd się tutaj pokazywać. Pozdrawiam "Polish Raw Showcase" gratuluję sukcesu i życzę powodzenia (p.s trzymajcie wójcika żeby seta znów nie zjebał)
P.S GdybyÅ›cie siÄ™ zastanawiali czemu na FB do was nie piszÄ™ i wy nie możecie do mnie to mam prostÄ… zasadÄ™ "Nie dyskutujÄ™ z debilami" choć jeÅ›li doczytaliÅ›cie do tego momentu to trochÄ™ zaprzeczam temu mottu, no ale wyjÄ…tek potwierdza regułę. Przepraszam za dÅ‚ugÄ… wypowiedź i pozdrawiam. - Tomek | | Ostatnio zmieniony przez DoctorTaz 22-04-2015, 16:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzieñ) Piwa: 741 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 22-04-2015, 16:43 | #86
|
| Debilu skoro tak juz sie odnosisz do wszystkich.Skoro Ci sie nie podoba tworczosc Regaina i masz z tym publiczny problem to idz do terapeuty a tu po prostu zakmnij jadaczke.Jakos nie zauwazylem postow zeby ktos hejtowal NU w ten sam sposob co Ty jak ktos komentuje to napisze ze nie siada slabe to i tym podobne.A Ty sraczki malo dostac nie masz.Widac uszanowanko to Ty masz na poziomie.A idac Twoim tokiem rozumowania wez tak szefowi w pracy powiedz jak Ci sie nie spodoba polecenie ktore Ci np da.Ciekawe kto komu od debili pocisnie | | Ostatnio zmieniony przez Ricken 22-04-2015, 16:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 22-04-2015, 18:24 | #87
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | Jak Ty również w tak wulgarny sposób "wyrażasz swoje zdanie" to polecam poduczyć siÄ™ trochÄ™ kultury. Mam najzwyczajniej gdzieÅ› czy komuÅ› siÄ™ podoba to co robiÄ™ czy nie, ale nie życzÄ™ sobie by ktoÅ› w tak wulgarny sposób siÄ™ do mnie odnosiÅ‚. Mam do tego prawo bo mnie wychowano |
No to czemu nie zareagowałeś w poprzednich przypadkach gdy wulgarnie zwracano się do Ciebie. Także w tym temacie. Ano tak, w końcu to były pozytywne opinie |
Ano tak, odpowiedziałeś sobie na pytanie. Ale nie chodzi o opinie pozytywne tylko o to, że mogę mieć prawo czuć się źle z tym, gdy ktoś pisze w taki sposób. Można rzecz ująć inaczej ale najpierw trzeba mieć w sobie chociaż krztę kultury. A Ty zgadzając się z "jego opinią" sam określasz siebie
| | o to właśnie chodzi na tym zjebanym forum , wystarczy że napiszesz dosadną opinię i od razu otrzymujesz odpowiedź na tym samym poziomie |
Po pierwsze nie przypominam sobie bym odpowiedział Ci na tym samym niskim poziomie, po drugie chyba nie wiesz co znaczy dosadna opinia.
Przykro mi.
| | aż śmiać mi się chce gdy ktoś bierze mnie na poważnie. |
Każdego biorę na poważnie póki nie pokaże, że nie jest tego wart.
| | Dawno temu już chciałem to napisać ale wcześniej zależało mi na tym forum |
Słodkie.
| | Pozdrawiam "Polish Raw Showcase" gratuluję sukcesu i życzę powodzenia |
Dziękujemy serdecznie.
| | (p.s trzymajcie wójcika żeby seta znów nie zjebał) |
One spot left. Wpadasz? Pokażesz swój skill
| | P.S Gdybyście się zastanawiali czemu na FB do was nie piszę i wy nie możecie do mnie to mam prostą zasadę "Nie dyskutuję z debilami" |
Po co miałbym do Ciebie pisać? Nigdy nie odczuwałem takiej potrzeby w przeciwieństwie do Ciebie. Czemu? Bo mam prostą zasadę "Nie dyskutuję z fałszywymi ludźmi" jeśli wiesz do czego zmierzam. | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
Podziêkowali: | Chaotic Spirit, DJ Mike |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 22-04-2015, 19:14 | #88
|
| | Regain napisa³/a: | | A Ty zgadzajÄ…c siÄ™ z "jego opiniÄ…" sam okreÅ›lasz siebie |
Ale gdzie ja się zgadzam z jego opinią? Zadałem pytanie i stwierdziłem, że wyraził zdanie. Nawet nie oceniłem czy mi się to jego zdanie podoba czy nie | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 22-04-2015, 19:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, Koksu, Chaotic Spirit |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 22-04-2015, 19:33 | #90
|
| | Daron37 napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | | A Ty zgadzajÄ…c siÄ™ z "jego opiniÄ…" sam okreÅ›lasz siebie |
Ale gdzie ja się zgadzam z jego opinią? Zadałem pytanie i stwierdziłem, że wyraził zdanie. Nawet nie oceniłem czy mi się to jego zdanie podoba czy nie |
Popierasz chamstwo, do tego zmierzam Pomijam fakt, że jesteś tutaj modem. | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |
| |