Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: it, limit, push, regain, the, to

Regain - Push It To The Limit
Autor Wiadomo¶æ
Chaotic Spirit 
Unleash your spirit!

Informacje
Do³±czy³: 11 Sie 2011
Piwa: 135
Sk±d: GdaÅ„sk

Wys³any: 21-04-2015, 17:33    #81

DoctorTaz napisa³/a:
Boże 7 stron, czasami jakies posty nie maja wogle odwiedzin a polaczek tyko to kurwa hype. Ja pierdole

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi!!!

Podziêkowali:AntramxDJ, Antr0, BEBE, Daron37, lamborghini17, Firsteffect, CiachO, Artiks, netya
AntramxDJ 

Informacje
Do³±czy³: 27 Kwi 2013
Piwa: 39
Sk±d: BiaÅ‚ystok

Wys³any: 21-04-2015, 17:47    #82

Chaotic Spirit napisa³/a:
DoctorTaz napisa³/a:
Boże 7 stron, czasami jakies posty nie maja wogle odwiedzin a polaczek tyko to kurwa hype. Ja pierdole

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi!!!

Padłem :lol-above:

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 21-04-2015, 17:54    #83

Artix na Regainie świat sie nie kończy ;) Ja pisałem ogólnikowo o podejściu polak do polaka, znam kilka przykładów w śród moich znajomych gdzie polaczki objechali drugiego i nawymyślali przeróżnych historyjek ... bla bla bla mógł bym tu się rozpisać ale na uja to nie miejsce na takie pierdolenie.

Podziêkowali:Regain
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-04-2015, 10:39    #84

spoxxxx napisa³/a:
Daron37 napisa³/a:
Ale o co zazdrosny ma być? Wyraził swoje zdanie tylko :)

a gdyby to był track który Ci się podoba to sam byś się pluł że zazdrosny cebulak z niego :lol: a że chyba jako jedyny zgodził się z Tobą w dyskusji to trzeba się z nim solidaryzować , no nie ? :D

Niuńciu maleńki, wskaż mi moze temat gdzie postępuje w taki sposób (w sensie: mi się podoba track, komuś nie podoba się, to ja go obsmarowuję błotem).
Osobiście nie pamiętam bym się z kimkolwiek "solidaryzował" w opinii pozytywnej jak i negatywnej :) .

Po za tym wyraziłem się jedynie w kwestii "zazdrości", a Ty Sherlocku już szukasz teorii spiskowych.

A wracając do rozmowy z umiejącymi czytać ze zrozumieniem:

Regain napisa³/a:
Jak Ty również w tak wulgarny sposób "wyrażasz swoje zdanie" to polecam poduczyć się trochę kultury.
Mam najzwyczajniej gdzieś czy komuś się podoba to co robię czy nie, ale nie życzę sobie by ktoś w tak wulgarny sposób się do mnie odnosił. Mam do tego prawo bo mnie wychowano

No to czemu nie zareagowałeś w poprzednich przypadkach gdy wulgarnie zwracano się do Ciebie. Także w tym temacie.
Ano tak, w końcu to były pozytywne opinie ;DD

DoctorTaz 

Informacje
Do³±czy³: 11 Wrz 2010
Piwa: 35
Sk±d: Pasłęk

Wys³any: 22-04-2015, 16:23    #85

Daron37 napisa³/a:
spoxxxx napisa³/a:
Daron37 napisa³/a:
Ale o co zazdrosny ma być? Wyraził swoje zdanie tylko :)

a gdyby to był track który Ci się podoba to sam byś się pluł że zazdrosny cebulak z niego :lol: a że chyba jako jedyny zgodził się z Tobą w dyskusji to trzeba się z nim solidaryzować , no nie ? :D

Niuńciu maleńki, wskaż mi moze temat gdzie postępuje w taki sposób (w sensie: mi się podoba track, komuś nie podoba się, to ja go obsmarowuję błotem).
Osobiście nie pamiętam bym się z kimkolwiek "solidaryzował" w opinii pozytywnej jak i negatywnej :) .

Po za tym wyraziłem się jedynie w kwestii "zazdrości", a Ty Sherlocku już szukasz teorii spiskowych.

A wracając do rozmowy z umiejącymi czytać ze zrozumieniem:

Regain napisa³/a:
Jak Ty również w tak wulgarny sposób "wyrażasz swoje zdanie" to polecam poduczyć się trochę kultury.
Mam najzwyczajniej gdzieś czy komuś się podoba to co robię czy nie, ale nie życzę sobie by ktoś w tak wulgarny sposób się do mnie odnosił. Mam do tego prawo bo mnie wychowano

No to czemu nie zareagowałeś w poprzednich przypadkach gdy wulgarnie zwracano się do Ciebie. Także w tym temacie.

"No to czemu nie zareagowałeś w poprzednich przypadkach" o to właśnie chodzi na tym zjebanym forum , wystarczy że napiszesz dosadną opinię i od razu otrzymujesz odpowiedź na tym samym poziomie lub idiotyczny tekst skopiowany z internetu , (wójcik). Ale gdy tylko coś polubisz lub napiszesz pozytywną opinie to twórca cię uwielbia. Z tych właśnie postów gdzie najczęściej jest polska produkcja mam pizdę ze aż śmiać mi się chce gdy ktoś bierze mnie na poważnie. Dochodzi do tego to że tutaj wystarczy utwór gdzie jest typowy mocny kick i skricze jak w każdym innym raw i od razu wam szczeny opadają ale gdy jest jakieś NU to "hejtujecie" bo to pedalskie, no tak najlepiej przecież powtarzać ten sam nudny zjebany motwy. Dawno temu już chciałem to napisać ale wcześniej zależało mi na tym forum teraz to niestety wstyd się tutaj pokazywać. Pozdrawiam "Polish Raw Showcase" gratuluję sukcesu i życzę powodzenia (p.s trzymajcie wójcika żeby seta znów nie zjebał) :)

P.S Gdybyście się zastanawiali czemu na FB do was nie piszę i wy nie możecie do mnie to mam prostą zasadę "Nie dyskutuję z debilami" choć jeśli doczytaliście do tego momentu to trochę zaprzeczam temu mottu, no ale wyjątek potwierdza regułę. Przepraszam za długą wypowiedź i pozdrawiam. - Tomek :lol-above:
Ostatnio zmieniony przez DoctorTaz 22-04-2015, 16:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Ricken 

Informacje
Do³±czy³: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-04-2015, 16:43    #86

Debilu skoro tak juz sie odnosisz do wszystkich.Skoro Ci sie nie podoba tworczosc Regaina i masz z tym publiczny problem to idz do terapeuty a tu po prostu zakmnij jadaczke.Jakos nie zauwazylem postow zeby ktos hejtowal NU w ten sam sposob co Ty ;) jak ktos komentuje to napisze ze nie siada slabe to i tym podobne.A Ty sraczki malo dostac nie masz.Widac uszanowanko to Ty masz na poziomie.A idac Twoim tokiem rozumowania wez tak szefowi w pracy powiedz jak Ci sie nie spodoba polecenie ktore Ci np da.Ciekawe kto komu od debili pocisnie ;)
Ostatnio zmieniony przez Ricken 22-04-2015, 16:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Sk±d: WrocÅ‚aw

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-04-2015, 18:24    #87

Daron37 napisa³/a:
Regain napisa³/a:

Ano tak, odpowiedziałeś sobie na pytanie.
Ale nie chodzi o opinie pozytywne tylko o to, że mogę mieć prawo czuć się źle z tym, gdy ktoś pisze w taki sposób. Można rzecz ująć inaczej ale najpierw trzeba mieć w sobie chociaż krztę kultury. A Ty zgadzając się z "jego opinią" sam określasz siebie ;)

o to właśnie chodzi na tym zjebanym forum , wystarczy że napiszesz dosadną opinię i od razu otrzymujesz odpowiedź na tym samym poziomie

Po pierwsze nie przypominam sobie bym odpowiedział Ci na tym samym niskim poziomie, po drugie chyba nie wiesz co znaczy dosadna opinia.

mam pizdÄ™

Przykro mi.

aż śmiać mi się chce gdy ktoś bierze mnie na poważnie.

Każdego biorę na poważnie póki nie pokaże, że nie jest tego wart.

Dawno temu już chciałem to napisać ale wcześniej zależało mi na tym forum

Słodkie.

Pozdrawiam "Polish Raw Showcase" gratuluję sukcesu i życzę powodzenia

Dziękujemy serdecznie.

(p.s trzymajcie wójcika żeby seta znów nie zjebał)

One spot left. Wpadasz? Pokażesz swój skill ;)

P.S Gdybyście się zastanawiali czemu na FB do was nie piszę i wy nie możecie do mnie to mam prostą zasadę "Nie dyskutuję z debilami"

Po co miałbym do Ciebie pisać? Nigdy nie odczuwałem takiej potrzeby w przeciwieństwie do Ciebie. Czemu? Bo mam prostą zasadę "Nie dyskutuję z fałszywymi ludźmi" jeśli wiesz do czego zmierzam.

Podziêkowali:Chaotic Spirit, DJ Mike
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 22-04-2015, 19:14    #88

Regain napisa³/a:
A Ty zgadzając się z "jego opinią" sam określasz siebie

Ale gdzie ja się zgadzam z jego opinią? Zadałem pytanie i stwierdziłem, że wyraził zdanie. Nawet nie oceniłem czy mi się to jego zdanie podoba czy nie ;DD

Ostatnio zmieniony przez Daron37 22-04-2015, 19:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 22-04-2015, 19:25    #89

Dajecie dalej, popcorn już gotowy :D

Podziêkowali:SchizeQ, Koksu, Chaotic Spirit
Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Sk±d: WrocÅ‚aw

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 22-04-2015, 19:33    #90

Daron37 napisa³/a:
Regain napisa³/a:
A Ty zgadzając się z "jego opinią" sam określasz siebie

Ale gdzie ja się zgadzam z jego opinią? Zadałem pytanie i stwierdziłem, że wyraził zdanie. Nawet nie oceniłem czy mi się to jego zdanie podoba czy nie ;DD

Popierasz chamstwo, do tego zmierzam :P
Pomijam fakt, że jesteś tutaj modem.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 5158
Odpowiedzi: 95
Odwiedzin z google: 432
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: