Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2008, qlimax

Przesunięty przez: Troi
22-11-2008, 23:31
Qlimax 2008
Autor Wiadomość
lukasz 

Informacje
Piwa: 25

Wysłany: 26-11-2008, 16:10    #331

foty z pociagu miazdza :D co tam sie dzialo hahahaha xDDD

NaDzIeJ 
FUCK THE SYSTEM

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 26-11-2008, 17:32    #332

eYo napisał/a:
DropsNH napisał/a:
Ja dalej nie rozumiem po jaka cholere maluja Dj ?? po co? robi sie mały bal przebierańców = vixa

pierd*** jak potrzaskany

na innych eventach to by nie mialo takiego efektu ale przy klikacie Q kostiumy i "malowanie"
Dj daje zajebisty efekt na zywo a pozniej na dvd!!

pod scena bylo dobrze widac kostium etc Dj a najepiej wygladali P1 z opaskami na oczach
:-> zaje**sie na nich patrzylo

+10 dla eya
DropsNH byles choc na 1Qlimax-e pewnie nie wiec nie wypowiadaj sie na temat vixa a qlimax

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 26-11-2008, 18:36    #333

nie zebym ocenial nie bedac na imprezie ... ale z filmow ino - wyglada ze scena 2004 bila pod kazdym wzgledem 2007 oraz 2008:

http://pl.youtube.com/watch?v=DSnsTZw80iU

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

HcAgi 
<3 FReNCHCorE

Informacje
Piwa: 6

Wysłany: 26-11-2008, 20:45    #334

Baziu napisał/a:
HSagi napisał/a:
Ja się nie będę rozpisywać tak jak reszta

Chyba Ci troche nie wyszlo hehe :P

ale naprawdę się starałam ;D

lukasz napisał/a:
foty z pociagu miazdza :D co tam sie dzialo hahahaha xDDD

nooo fest masakra ;D od razu widać że fajna faza była ;D haha
ja chce jeszcze raz, ja chce jeszcze raz xD

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 26-11-2008, 21:47    #335

Oki moze i stary wyjadacz sie wypowie ;)

PODROZ w TE strone odrazu zaczela sie milo gdy po pierwszej godzince poszlismy z Malutka,Amina i jeszcze dwoma ziomami (zapomniaielem ksywke) przypalic male conieco ;) (SMOKE i SPICE DIAMOND z dopalaczy;) No i juz podroz nabrala pieknych barw i wesolosci ;D Do tego jeszcze puscili jakas komedie to juz w ogole nas zabilo ;) Takze podroz do Amsterdamu OK.
W A-damie spotkanie z bratem @Yoskiem i runda po miescie w celu zakupu (SUWENIROW jak to facet z autokaru powiedzial;D no i odwiedzenia ulubionych COFFIKOW w celu zakupienia BLUEBERRY oraz BUBBLEGUM ;> Wszystko odbylo sie zgodnie z planem, zakupy porobione wiec moglismy udac sie pociagiem do Arnhem. Po godzince juz bylismy w Arnhem. Yoshko i reszta ekipy odczepila sie na miasto a ja z MALUSIA poszlismy do naszego hoteliku. Hotelik bardzo fajny, blisko dworca. Takze polecam Old Dutch hotel. Przespalismy sie, potem prysznic i juz pod hotelem pojawila sie poprzednia ekipa oraz dojechal DAMIAN85 ze znajomymi;) Z dworca podjechalismy pod Q busem i pozstalo czekanie na wejscie. TO na zajebisty MINUS bo pogoda byla straszna ! tyle dobrze ze mielismy wejscie VIP i udalo sie bokiem wkrecic prawie na sam przod, tak jak rok temu ;)
Zajebiscie bylo zobaczyc znow ten efekt z korony stadionu patrzac na dol na cala te miejsce i te mase ludzi. PIKNE ! szybko zeszlismy na dol i do sklepiku kupic SUWENIRY ;D
Tutaj kolejny mega tlum zeby sie dostac ale jakos sie udalo i zdazylismy przed pierwszym DJem HS...
Podeszlimy prawie pod sama scene... konczyl jeszcze MARK SHERY ktory dla mnie co bylo do przewidzenia zagral Z DUPY :P No ale akurat za ten czas kupilismy SUWENIRY ;D i pochodzilismy po Gelerdomie takze moze byc taki jeden DJ ;P
Teraz kolejni DJe... Tutaj chyba wiekszosc bym wpakowal do jednego worka.... Jak wiadomo line up byl w wiekszosci NU i tak wlasnie grali dlatego ich razem ogolnie opisze:
SHOWTEK,HEADHUNTERZ,PROJECT ONE, DIBLOKI I STEFANY - wszyscy wedlug mnie zagrali bardzo podobnie czyli NUUowo... Fajnie bylo, duzo nowych nut lub starsze nuty w nieslyszanych zajebistych wersjach takze naprawde fajnie jak ktos lubi melodyjnie...
Technoboy - chyba dla mnie najlepiej zagral. Wiadomo Anthem no i w ogole zajebiste nuty no ale TEchnochlopiec to mi sie zawsze podobal i teraz nie zawiodl !
Generalnie po tych DJach czekalem z niecierpliwoscia na TATANKE bo juz mialem dosyc tego NU. A jak wiecie jestem fanem NU, no ale tyle godzin podobnej do siebie muzy to nie zaspecjalnie dobrze... Chcialem cos konkretniejszetego i ostrego.... Liczylem na TATANKE ale sie zawiodlem. Nie wiem czy to bylo spowodowane ze to juz powoli koncowa imprezy sie zblizala i czlowieka ogarniala nie moc ale mialem wrazenie ze gral niby to HS, nie NUowy ale sjakis taki nijaki. I wiekszosc jego seta prawie sie nie bawilem. Zostala nadzieja w ZANY I VINCE. Niestety tez zaczeli taka PADAKE ze wogole nie nioslo mnie do tanca.... Odrodzilem sie jak zaczeli grac HC ! Tu zrobili PIEKNOSC !!! Byl to najlepszy HC ze wszystkich 3 Qlimaxow na ktorych bylem ! Piekna sieczka ktora nosila po parkiecie na maxa ! Warto bylo czekac do ostatnich chwil na TO ! Generalnie gdyby jednego z nustylowych DJi zamienic na kogos konrketnego HSowca i dodac jeszcze jedna godzine HC to mysle ze by bylo idealnie muzycznie.... A tak to musze powiedziec ze BLACK 2k8 wypadl znacznie lepiej od Q2k8.
Co do efektow specjalnie sie nie bede wypowiadal bo stalem baaaaardzo blisko sceny a wtedy wiecie to calkiem inaczej wyglada niz z daleka czy DVD. Teraz jak ogladam flmiki na YT to naprawde prawie jak na innej imprezie bym byl ;) Ale odnioslem wrazenie ze efekty byly najslabsze z 3 ostatnich edycji. Praktycznie zadnych ruchomych konstrukcji czy cus.Scena byla w ogole chyba najmniejsza. Bo pewnie ja zmniejszyli zeby wiecej ludzi moglo sie bawic....
Co nie zmienia faktu, ze nie bylo zajefajnie ! Uwazam ze na Qlimax WARTO jechac bo i tak zadna impreza nie ma takich efektow jak ta chyba. Muzycznie wiadomo, jeden set przypasi drugi nie. To juz kazdy wie jakich lubi wykonawcow i jakich chcialby uslyszec i tak sobie dobiera impreze na ktora chce jechac. Ja generalnie jade na Qlimax bo mnie sie tam zaaaaaajebiscie podoba caly OGOL ! wiadomo HS, wiadomo efekty ale nie tylko. Tam czuc taki EKSCYTUJACY KLIMAT ! Ze jest sie wsrod prawie samych maniakow HARDU ! Wszyscy w okolo podnieceni, szaleja.. widac ze rozumieja to tak samo wszystko jak JA (HARD MANIAQ) i to mi sie bardzo podoba, ze czlowiek czuje sie jak przy "SWOICH" hardziomalach z calego swiata. I dla tego klimatu mnie tam najbardziej ciagnie !
Trzeba tu tez rozroznic ze to jest juz ktorys moj DUZY EVENT i ktorys QLIMAX z rzedu i zadna impreza po QLIMAXIE 2006 (pierwszym) nie robi juz na mnie WOW.... Ani Black ani inne Qlimaxy.....Podoba sie owszem, ale juz to powszednieje i dla mnie taki Qlimax to taki wiekszy MOH..... I tutaj wlasnie relacje roznia sie bardzo np moja a np takiej Agi czy Celci. Dla nich to byl 1 NL BIG EVENT i mozna bylo przewidziec ze tak jak napisaly bawily sie SUPER ZAJEBIASZCZO. Ja tez bawilem sie SUPER, ale one mialy te WOWWWWWW na wszystko i o tym napisaly. Ja tez mialem na wszystko w okolo WOW jak bylem na 1 BIG EVENCIE....A teraz to juz naprawde cos konkretnego musi byc zebym stanal wrytyk jak krecik i powiedzial JOOOO ! Jak za 1 razem ;) Teraz sie poprostu ciesze ze jestem na takiej duzej super zajebiaszczej imprezie HARD. Mialem juz nie jechac na Q ale poraz kolejny ten KLIMAT... ten tlumne spiewanie RIDE WIT UZ czy NOBODY SAID IT WAS EASY i inne nutki spiewane razem przez TYSIACE HARD MANIAKOW...... no mnie rozwalil ! i ciezko mi bedzie ominac chyba przyszloroczna edycje ;> Zobaczymy :>
Po imprezie powrocik szybki do hoteliku i spanko. Potem niestety z powodu odwolania jednego pociagu niezdazylismy na busa i musielismy jechac nastepnym o 21ej...
No ale niezasmucilismy sie tym na dluzsza chwile tylko odrazu uderzylismy do Amsterdamu na COFFIKI i ojjjjjejjjj co BANKA byla to se nie wyobrazacie ;D :D:D:D W ogole w kazdym coffiku bardzo mila atmosfera z tych co odwiedzilismy. W OLD AMSTERDAMIE sprzedawca sam za free poczestowal nas bibulkami zebysmy przypadkiem nie zostali na lodzie z sama zakupiona MADZUNGA (Blueberry;) W nastepnym GREEN HOUSie sprzedawca dokladnie opisal dzialanie kupowanego (Bubblegum;) i zyczyl udanej zabawy. W ostatnim OLD CHURCH bardzo mila i roztanczona barmanka podala LOLeczka (DISEL;) oraz pozniej (ICE SKUNKA;) do tego goraca czekoladka ze smietanka oraz (ciacha;) i mozna bylo sie LOOZowac na pieterku coffika;) Takze naprawde QLIMATYZACJA 1 KLASA ! ;D Juz sie nie moge doczekac kolejnej wizyty za miesiac w A-damie i sprawdzenia kolejnych odmian MADZUNGI ! ;>
NA granicy tylko male problemy z trzepaniem celnikow ale udalo sie przekitrac troszku NL smakolykow takze nie byl to PUSTY PRZEBIEG hehe ;>
A to kilka SUWENIROW z tego wypadu ktore udalo sie zdobyc hehe ;>

Chyba nawet bede mial cos na sprzedaz ;> Ale to napisze w odpowiednim temacie ;> Plecaczek HARDCORE ten po lewej ;>
Wiecej fotek nie mam na kompie bo mam rozlozonego. Jak zloge go spowrotem to wrzuce fotki i filmiki by FROG..Ale troche minie ;P

P.S. Moglby ktos ladnie zrobic paczuszke walkow HC ktore byly grane na Q. Najlepiej cale vinylki albo chociaz wersje z vinyli. No chyba ze cosik nie wyszlo to ripki jakies. bylbym dzwieczny ;)
Tracklista :
* Ophidian - Butterfly - JUZ MAM
* Evil Activities - Nobody said it was easy - JUZ MAM
* Evil Activities - no place to hide - JUZ MAM
* Tha Playah - Fuck the titties (Tommyknocker & Viper Remix) JUZ MAM
* Mad Dog - Nasty - JUZ MAM
* The Viper & Neophyte - 98 to your mind - JUZ MAM
* Denekamps Gespuis - Gas Met Die Zooi (Tha Playah Remix) MAM TO JAKO ANGERFIST
* Noize Supressor - Fingerz
* DJ Neophyte vs. Tha Playah - Still Nr. 1 - JUZ MAM
* Shadowlands Terrorist - Shadowlands Anthem - JUZ MAM
* J.D.A. - Voel Je Die Bass (Hitmen Remix). - JUZ MAM
Ostatnio zmieniony przez Frog 27-11-2008, 16:09, w całości zmieniany 1 raz  

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 26-11-2008, 22:10    #336

frog ... kajdanki xD ? tego sie po was nie spodziewalem :P

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 26-11-2008, 22:50    #337

Frog napisał/a:
frog ... kajdanki xD ? tego sie po was nie spodziewalem :P

@racid jak HARDCORE to HARDCORE nie ;P ;D

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 26-11-2008, 23:30    #338

ta bluzka i majtki fajne:D:D

a kajdanki to mnie zabily lol hahaha xD no ale niemaja napisu z hc a szkoda xD :P

takie relacje konkretne lubie no i ty miales porownawcza skale :d wiec git bo mozna bylo se pokminic.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

zOOczek 
zboczek

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 27-11-2008, 10:31    #339

bielizna i kajdanki....w hoteliku musiało sie dziac hehe ;) miło czyta się Wasze realcje ;) tylko pozazdrościć

This is what I love and can't stop loving!

eni 

Informacje
Piwa: 8

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 27-11-2008, 15:10    #340

Frog, rzeczywiscie Twoja recenzja rozni sie od dziewczyn i dobrze to uzasadniles:)) mi, pomimo ze nie bylam na Q tez wydaje sie ze nie ma juz takiej mocy jak 2-3 lata temu:) mnie zachwycil q03 i do niego zawsze sie odwoluje:) zreszta niestety niezbyt przypadaja mi do gustu nowe produkcje hs wiec moj wyjazd (w najblizszej przyszlosci) na Q bede stawiac pod ? :) ) no chyba ze gore wezmie caly klimat i to ze obiecalam sobie ten wyjazd ;) ) ale to sie okaze...

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)