Przesunięty przez: Troi 22-11-2008, 23:31 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzień) Piwa: 8 Skąd: sandomierz/krakĂłw  | Wysłany: 25-11-2008, 10:43 | #311
|
| | no no z tego co widze to wszystkim sie Headhunterz podobal;) mam nadzieje ze i u nas da czadu;D | _________________ nie kaĹźdy rozumie, Ĺźe myĹli; wielu myĹli, Ĺźe rozumie | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 25-11-2008, 10:45 | #312
|
| | eni91 napisał/a: | | mam nadzieje ze i u nas da czadu;D |
swoim mega Nustylowym setem? Mam nadzieje ze LU sie zmieni i go nie bÄdzie na rzecz dobrego hardcorowca :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzień) Piwa: 8 Skąd: sandomierz/krakĂłw  | Wysłany: 25-11-2008, 10:46 | #313
|
| | Rafir napisał/a: |
swoim mega Nustylowym setem? Mam nadzieje ze LU sie zmieni i go nie bÄdzie na rzecz dobrego hardcorowca :mrgreen: |
jak kto woli;))) jak dla mnie zamiast niego tez moglby jakis dj hc zagrac;))) | _________________ nie kaĹźdy rozumie, Ĺźe myĹli; wielu myĹli, Ĺźe rozumie | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzień) Piwa: 6 Skąd: R-Ĺl / Schiedam  | Wysłany: 25-11-2008, 16:11 | #314
|
| Ja siÄ nie bÄdÄ rozpisywaÄ tak jak reszta, bo nie potrafiÄ tego wszystkiego ujÄ
c w sĹowa, bo one i tak nie odzwierciedlÄ
tego tak jak bym chciaĹa
podróş do NL - Ĺwietna bania, wiÄc chyba dobrze byĹo wejĹcie, no zdecydowanie na plus posiadanie biletu vip, bo zdecydowanie nie uĹmiechaĹo by mi sie czekaÄ i marznÄ
Ä w takiej kolejce jak byĹa dla standardu na sam poczÄ
tek oczywiĹcie sie potraciliĹmy, przy sklepiku staliĹmy dosyÄ dĹugo.. praktycznie wiÄkszoĹÄ seta Mark Sherry ,aczkolwiek juĹź w tej kolejce sie na boki huĹtaĹam bo fajnie siÄ szĹo w klimacik wkrÄciÄ Showtek trochÄ siÄ na prawdÄ zdziwiĹam, jak zagrali, podobaĹo Mi siÄ, aczkolwiek później siÄ zastanawiaĹam czy oni aby na pewno grali, bo caĹkiem inaczej zagrali :mrgreen: Headhunterz <3 zagraĹ Najpiekniej.. same wejĹcie byĹo mega wypasione a co dopiero secik-zajebisty to maĹo teraz z utÄsknieniem czekam na styczeĹ jak zawita do PL Project 1 tez Ĺadnie zagrali, ale jakoĹ krĂłtko, albo tylko tak mi siÄ wydawaĹo hehe D-Block & S-te-fan | lukasz napisał/a: | ich set jakos specjalnie sie nie wyroznial ale jak juz ktos wczesniej wspomnial Ride with uz zrobil taki kisiel w glowie ze ciezko to opisac,najbardziej utkwilo mi w pamieci krzyk ponad 20 tys tlumu HARDSTYLE BABY!!!!! :yeah: do tego calosc okraszaly pokazy laserow i piekna gra swiatel |
przytaczajÄ
c sĹowa lukasza postÄ
pie najlepiej hehe bo to zapamiÄtalam najbardziej z tego seta Technoboy & Tatanka oby dwaj panowie pokazali klase ;] Zany&Vince na tÄ
ich koĹcĂłwke to czekaĹam najbardziej, bo do koĹca nie byĹam pewna czego moĹźna sie byĹo po nich spodziewaÄ i z poczÄ
tku jak zaczli graÄ HS to byĹam zĹa, bo liczyĹam na porzÄ
dne HardCorowe zakoĹczenie... nie minÄĹo (plusminus) 15 minut i jak zapodali HC to muĹlaĹam, Ĺźe buty gdzieĹ strace hehe a sprytnie sobie wziÄĹam na zmiane buciki specjalnie na HC :-D :mrgreen: a jeszcze gdy zagrali Nobody Said It Was Easy to sie aĹź popĹakaĹam, niesamowity efekt i wraĹźenie, ktĂłrych opisaÄ nie moĹźna, to trzeba poczuÄ, zobaczyÄ i doĹwiadczyÄ hehe
Droga powrotna caĹkiem ok, w busiku byĹo Fajnie ale potem w pociÄ
gu juĹź z niewyspania troche zaczÄĹam marudziÄ, mimo to podróş powrotna minÄĹa szybko ;]
I wielkie DziÄki ekipie busikowej za ĹwietnÄ
, wspĂłlnÄ
zabawÄ, za podróş, za kaĹźdÄ
banie, za karmienie, za wszystko inne teĹź :-P :-D
PS, a Ciebie Krzysia to udusze za te fotki ! wiÄc lepiej bĂłj siÄ bĂłj, bo nie wiesz w jakim momencie Cie dopadne
przy okazji kilka fotek odemnie: http://www.4shared.com/fi...108_QLIMAX.html
to by byĹo na tyle..
NajwaĹźniejsze, Ĺźe SpeĹniĹam Swoje Marzenie, ktĂłre zaĹoĹźyĹam sobie dokĹadnie rok temu... i mimo, Ĺźe stwierdziĹam, wczeĹniej, Ĺźe za rok nie bÄdÄ jechaÄ, to juĹź na chwile obecnÄ
z tej decyzji siÄ wycofujÄ... JadÄ na BANK ! (...bo nie ma takiej siĹy by siÄ bawiÄ zabronili...)
Qlimax 2008 uwaĹźam za udany...
Qlimax 2009... juĹź za rok :mrgreen: | _________________ SÄ
bohaterowie, sÄ
superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 25-11-2008, 16:54 | #315
|
| zapomnialem dodac ze mottem i glownym haslem tego wyjazdu byl tekst:
Wyjeb sie na placy i kwicz jak biedronka
kto byl ten wie ocb xDDDDDDDDDDD | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzień) Piwa: 20 Skąd: HardstyleLand  | Wysłany: 25-11-2008, 17:29 | #316
|
| | .hg | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez Bogiel 25-11-2008, 19:25, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzień) Piwa: 521 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 25-11-2008, 17:30 | #317
|
| | LuL..MĂłwili, Ĺźe LU taki i owaki a impreza przeszĹa ich samych siebie :-D | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 02 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 616 (0,09/dzień) Piwa: 6 Skąd: R-Ĺl / Schiedam  | Wysłany: 25-11-2008, 18:11 | #318
|
| | Gife napisał/a: | | MĂłwili, Ĺźe LU taki i owaki a impreza przeszĹa ich samych siebie :-D |
ja na LU nie narzekaĹam teraz moge tylko powiedziec tym co nie byli, Ĺźe jest czego ĹźaĹowaÄ | _________________ SÄ
bohaterowie, sÄ
superbohaterowie.. i jest AGI
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 42 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 1 Skąd: braÄ tĹuste pojary ?  | Wysłany: 25-11-2008, 21:12 | #319
|
| | Ja dalej nie rozumiem po jaka cholere maluja Dj ?? po co? robi sie maĹy bal przebieraĹcĂłw = vixa | _________________ Listen to slow music turns U into a Fuckin' idiot
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 107 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Katowice  | Wysłany: 25-11-2008, 21:24 | #320
|
| | HSagi napisał/a: | | Ja siÄ nie bÄdÄ rozpisywaÄ tak jak reszta |
Chyba Ci troche nie wyszlo hehe Kurde az sie lezka w oku kreci jak sie czyta te wszystkie Wasze recenzje i opinie Za rok musze tam byc aaaa Pozdro ! | _________________ "Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi ĹwiateĹko w tunelu, realista widzi pociÄ
g, a maszynista widzi trzech debili na torach" | |
| |
 | |
| |