Przesunity przez: Troi 22-11-2008, 23:31 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzie) Piwa: 547 Skd: Strefa Zieleni  | Wysany: 19-10-2008, 18:02 | #231
|
| | dla mnie to tak wygląda: jadę pierwszy raz w życiu na zagraniczny, duży event i jestem pewny, że wrócę stamtąd z takimi wrażeniami jakich nigdy nie zapomnę ;-) a LU jakto LU, wszystkim nie dogodzi choćby nie wiem co... sam bym chciał, żeby wyglądał trochę inaczej... ale tylko trochę ;-) | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 09 Pa 2007 Wiek: 42 Posty: 436 (0,06/dzie) Piwa: 8 Skd: NL/ P-ń  | Wysany: 19-10-2008, 18:22 | #232
|
| Trailer - Super Hymn - do DEEEEEE - to ma byc mroczny klimat Q??? hehe -> żal :-? w sumie wystarczyloby zamiast tego dziwnego "wokalu" dac jakies diabelskie glosy i juz by bylo lepiej no ale nic sie juz nie poradzi Mark Sherry nie gra HT tylko jak juxz to HD, na InQontrolu fajnie zagral, jego sety z eventow sa konkretne i akurat jesli chodzi o pierwszego dja to trafili w 10 Co do reszty to.. P1, Tatanka, D&S ok. Pozostali - Q-Dance sie nie popisalo :-| A gdzie rasowy HC?????? vs Zany..? jakos tego nie widze :-/ zamiast dolozyc HC to oni go oslabili raczej.. no ale poki co, to jest znak zapytania. Ogolnie bez rewelki. Wiec pozostaje liczyc na dobra oprawe i towarzystwo pozdro | _________________ Wyjazdy na eventy i nie tylko -> www.4hard.pl.tl | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 19-10-2008, 18:30 | #233
|
| jak dla mnie lol. mimo ze niebylam to moge z czystym serduszkiem powiedziec ze niezaluje w zadnym wypadku ze niejade na Q w tym roku.i patrzac co sie dzieje niewybiore sie tam nigdy
dawac 1000zl za impreze gdzie potancze moze z 2 godziny max czekajac cala czas na ostatnie wystepy? nie , dziekuje ;] h*** z oprawa nawet jakby byla niewiem jaka , ale jednak muzyka jest dla mnie bardzo wazna a widze po line-up`ie ze jednak bym sie prawie niepobawila ,wiec co mi z calej oprawy. a niejade na taka bibe i wydaje duzo kasy po to by popatrzec na laserki i ozdoby hahah
przewidywalne bylo ze bedzie duzo nu i jest. zaskoczenie z tym M.Sherry`m ale moze byc to ciekawy set. Dblocki, HHz, Project One - blehhhhh Showtek- norma ale ich lubie wiec ok. Technoboy - moze byc ok.ale po zeszlym roku skrajnie rozne opinie sa. i cos malo tego hc wydaje mi sie ze bedzie i wogole jakos tak mimo ze ciekawy ten vs to jednak nie jest to czego sie wszyscy spodziewali ani ja jakos niewiaze duzej nadziei z tym.sie okaze. Tatanka - no on napewno niezawiedzie.
brak Propheta jednak..no coz.. tyle nu juz jest ze moze i lepiej ze go niema (biorac pod uwage jego sety terazniejsze)
i prosze na mnie niekrzyczec itp itd - wyrazam swoja opinie tylko .
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 19-10-2008, 18:37, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 19-10-2008, 18:36 | #234
|
| | miniol napisa/a: | | | bardziej chodzi mi o wypowiedzi miniol'a ale on to jest maruda razy pincset xP | xD
ja tylko oceniam impreze wedlog tego co jest wiadome ;] Lineup jest porazka. A to przeciez lu ma najwiekszy wplyw na imprezez ;] |
ja pie**ole Tobie line-up niepodchodzi, komu innemu tak, wiec nie ma co pisac ze l-u to porazka.. jakby na to nie patrzyc w wiekszosci graja DJe ktorzy w tym roku najwiecej osiagneli, bo i duzo ich produkcji bylo granycn na eventach i sami goscili na tych najwiekszych.. wiec juz nie przesadzajmy.. ze wiekszosci nielubi nu-style'u to nie znaczy zeby pisac ze l-u jest zjebany, bo dla kogos lubiacego nu jest pewnie szczytem marzen.. co do anthemu to kompletnie nie przypadl mi do gustu... a co do mrocznego klimatu.. nie ma co marzyc o tym bo hardstyle stracil swoj mroczny klimat, wiec ciezko zeby sceneria taka byla =] teraz kroluja przyspiewki i cukierkowe melodie wiec raczej trzeba liczyc na rozowe laserki i zolte/czerwone mrugajace swiatelka =] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 09 Pa 2007 Wiek: 42 Posty: 436 (0,06/dzie) Piwa: 8 Skd: NL/ P-ń  | Wysany: 19-10-2008, 18:49 | #235
|
| | krakoff napisa/a: | | a co do mrocznego klimatu.. nie ma co marzyc o tym bo hardstyle stracil swoj mroczny klimat |
to nie dobrze, bo taki mnie urzekl wlasnie tym bardziej ze to Qlimax.. od zawsze kojarzony z piekielkiem i tymi sprawami
| krakoff napisa/a: | | trzeba liczyc na rozowe laserki i zolte/czerwone mrugajace swiatelka =] |
nawet nie strasz nie po to uciekamy od polskich kolorowych imprezek zeby serwowali takie cos na Q | _________________ Wyjazdy na eventy i nie tylko -> www.4hard.pl.tl | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Doczy: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzie) Piwa: 288 Skd: Siemianowice Śl.  | Wysany: 19-10-2008, 19:28 | #236
|
| | krakoff, przecież to oczywiste ze mowie w swoim imieniu, a nie mowie za wszystkich, wiec nie wiem o co ci chodzi. Lineup jest porażką jeśli chodzi o mój gust a nie o gust wszystkich ludzi :roll: | _________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 19-10-2008, 20:29 | #237
|
| | Showtek, Technoboy, HHZ, Zany - mogli by sobi ich darowac bo juz dosc byli razy na Q, wkoncu ktos "nowy" czyli Diblock, ogolenie to Lineup zaczyna sie prawie wogole nie zmieniac tylko 2/3 dj reszta ta sama ... | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 19-10-2008, 21:45 | #238
|
| | pod wzgledem muzycznym to 2003 chyba był najlepszy ! do dzis slucham miażdzącego seta od Pavo ! zobaczymy jak bedzie ale czuje cos ze ściagne sobie film w tym roku tylko ze wzgledu na oprawe , a co do setow to sie obawiam !!! moze dj sie nawroca i zaczna grac prawdziwy HS anie ten jeb...y NU co nie powinien byc przypisywane do nazwy HS | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 09 Pa 2007 Wiek: 42 Posty: 436 (0,06/dzie) Piwa: 8 Skd: NL/ P-ń  | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzie) Piwa: 55 Skd: Mysłowice  | Wysany: 19-10-2008, 22:34 | #240
|
| Prawdą jest że Line Up prawie identyczny jak rok temu ale i tak żaluję fess że mnie tam nie będzie.. ( Sentyment chyba ( | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
| |