Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2008, qbase

Q-BASE 2008
Autor Wiadomość
Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 18-05-2008, 22:29    #31

SchizeQ napisał/a:
Jak mam byc szczery to nie wiem co wy wszyscy widzicie w Q :) pod wzgledem muzycznym Q-Base jest o niebo lepszy, roznorodnosc artystow i styli duzo wieksza, pare scen, kilkadziesiat setĂłw..

+1000000
ale kto co lubi :)

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 18-05-2008, 22:32    #32

SchizeQ napisał/a:
Jak mam byc szczery to nie wiem co wy wszyscy widzicie w Q :) pod wzgledem muzycznym Q-Base jest o niebo lepszy, roznorodnosc artystow i styli duzo wieksza, pare scen, kilkadziesiat setĂłw..

Ja widze to ze na Q jest HS I HC no i z poczatku tez trochu zachacza sie o HT i JUMP. I nic mi wiecej muzycznego nie potrzeba. A dodatkowo Q jest najbardziej Efektowny, najwiekszy SHOW (KLIMAT) i to tez mi sie podoba. SYSKO W TEMACIE...

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 18-05-2008, 22:42    #33

DefQon.1 napisał/a:
SchizeQ napisał/a:

+1000000

+1000000)) :D dokladnie tak :d temu moim celem juz sam Qlimax niejest tylko wlasnie inne bibeczki jak juz mam na cos kiedykolwiek jechac ;d

Frog, owszem racja :) :) ale tutaj tez kwestia szczescia jest bo jak line-up niepodpasuje , czy efekty i pomysl caly i wtedy kapa . a tak to jest na takim Q-Base tyle scen ze no niema sily zeby sobie niewybrac czegos:D
i tato,Qrime Time sie pisze:P

ale wszystko kwestia gustu ofc.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Piwa: 31

Wysłany: 18-05-2008, 23:19    #34

Frog napisał/a:
i CRIMETIME :>

hehe no to chyba znowu bedzie wspolny wyjazd na event :-D ja rowniez planuje QT, po Q-Base to jest moj numer 2 na ten rok ;-) (na 3 miejscu Qlimax)

[ Dodano: 2008-05-18, 23:24 ]
SchizeQ napisał/a:

hehs.. bo to nie jest zwykla impreza, gdzie co godzine-dwie zmieniaja sie DJe i tyle, tylko cale 'misterium' z wlasnym, co rok innym, oryginalnym scenariuszem i przede wszystkim:
OD TEGO SIE WSZYSTKO ZACZELO

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 19-05-2008, 00:57    #35

SchizeQ napisał/a:

-1. Głupie gadanie. Równie dobrze można tak gadać o wiejskiej potańcówce.

Qlimax jest Qlimaxem, Q-Base jest Q-Basem, a wiejska potańcówQa jest wiejską potańcówQą. Każda impreza ma swój ODRĘBNY klimat, styl organizacji i swoisty rozmach całości. I nie ma co gadać że Q-Base jest lepszy od Qlimaxa bo to jest gówno prawda tak samo jak Qlimax jest lepszy od Q-Base'a. To są dwie RÓŻNE imprezy. A jedynie co je łaczy to organizator i HS.

Mi osobiście ilość scen i długość imprezy by nie pasowała bo zwyczajnie nie potrafiłbym sie zdecydować na co iść (na Sensation White we Wrocławiu miałem ten problem i mnie ch*j strzelał że kogoś w danym momencie przegapiałem).

Inaczej mówiąc każda impreza jest dostosowywana do każdego człowieka. Jedni lubią pączki inni drożdżówki. Proste.

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje

Wysłany: 19-05-2008, 16:02    #36

Daron37 napisał/a:
Mi osobiście ilość scen i długość imprezy by nie pasowała bo zwyczajnie nie potrafiłbym sie zdecydować na co iść (na Sensation White we Wrocławiu miałem ten problem i mnie ch*j strzelał że kogoś w danym momencie przegapiałem).

no tu sie w 100% zgodze! tez jesli na cos takiego pojade to bedzie problem z decyzja i bede miec powazna kmine hahah bo niezdecydowana jestem xD
ale tak czy siak no zalezy co kto lubi itp:d i wszystko ma 2 strony :D

;DD ;DD ;DD

maniaczka 

Informacje
Piwa: 160

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 20-05-2008, 15:40    #37

a ja wiem na 8h na HS i na 8h na HC oczywiście na końcu xD niewiezne kto bedzie grać kogo przegapie :P :P ;) ;);) Qwa ej bez kitu nie! nawet z połamanymi kończynami.. :D :D
normalnie OOgieńń z dupy na sama myśl.. bbrrrrrr :D zimno

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 20-05-2008, 17:50    #38

a ja powiem tak - ofc nie da sie porownac "klimatow" imprez ... ale jak mam do wyboru jedna impreze z jedna scena gdzie np. 3h na poczatek leci jumpstyle i mam sie nudzic - to wole IQ lub qbase gdzie moge isc i zawsze uslysze cos co mnie zaciekawi. tak wiec wole miec dylemat na kogo isc niz chodzic w kolo stadionu bo nic fajnego nie leci :/

wracajac do tematu - na 90% planuje Qbase w tym roku wiec raczej po opuszczonej edycji 07 na rzecz Qlimaxa - 08 zalicze ...
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje

Wysłany: 20-05-2008, 18:07    #39

abmup napisał/a:
ofc nie da sie porownac "klimatow" imprez ... ale jak mam do wyboru jedna impreze z jedna scena gdzie np. 3h na poczatek leci jumpstyle i mam sie nudzic - to wole IQ lub qbase gdzie moge isc i zawsze uslysze cos co mnie zaciekawi. tak wiec wole miec dylemat na kogo isc niz chodzic w kolo stadionu bo nic fajnego nie leci :/

no i tu masz dokladnie takie samo myslenie jak ja :D :* oto wlasnie mi chodzilo he:D

abmup napisał/a:
08 zalicze ...

a mnie wsadzasz do plecaka !

;DD ;DD ;DD

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 25-05-2008, 21:46    #40

bilety beda do kupienia od 31 maja od 10:00 w cenie 43,50 euro + prowizja
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)