| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 18-05-2008, 22:29 | #31
|
| | SchizeQ napisał/a: | Jak mam byc szczery to nie wiem co wy wszyscy widzicie w Q pod wzgledem muzycznym Q-Base jest o niebo lepszy, roznorodnosc artystow i styli duzo wieksza, pare scen, kilkadziesiat setĂłw.. |
+1000000 ale kto co lubi | _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 18-05-2008, 22:32 | #32
|
| | SchizeQ napisał/a: | Jak mam byc szczery to nie wiem co wy wszyscy widzicie w Q pod wzgledem muzycznym Q-Base jest o niebo lepszy, roznorodnosc artystow i styli duzo wieksza, pare scen, kilkadziesiat setĂłw.. |
Ja widze to ze na Q jest HS I HC no i z poczatku tez trochu zachacza sie o HT i JUMP. I nic mi wiecej muzycznego nie potrzeba. A dodatkowo Q jest najbardziej Efektowny, najwiekszy SHOW (KLIMAT) i to tez mi sie podoba. SYSKO W TEMACIE... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 18-05-2008, 22:42 | #33
|
| | DefQon.1 napisał/a: | SchizeQ napisaĹ/a: Jak mam byc szczery to nie wiem co wy wszyscy widzicie w Q pod wzgledem muzycznym Q-Base jest o niebo lepszy, roznorodnosc artystow i styli duzo wieksza, pare scen, kilkadziesiat setĂłw..
+1000000 |
+1000000)) dokladnie tak :d temu moim celem juz sam Qlimax niejest tylko wlasnie inne bibeczki jak juz mam na cos kiedykolwiek jechac ;d
Frog, owszem racja :) ale tutaj tez kwestia szczescia jest bo jak line-up niepodpasuje , czy efekty i pomysl caly i wtedy kapa . a tak to jest na takim Q-Base tyle scen ze no niema sily zeby sobie niewybrac czegos:D i tato,Qrime Time sie pisze:P
ale wszystko kwestia gustu ofc.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 18-05-2008, 23:19 | #34
|
| | Frog napisał/a: | i CRIMETIME |
hehe no to chyba znowu bedzie wspolny wyjazd na event :-D ja rowniez planuje QT, po Q-Base to jest moj numer 2 na ten rok ;-) (na 3 miejscu Qlimax)
[ Dodano: 2008-05-18, 23:24 ]
| SchizeQ napisał/a: | Jak mam byc szczery to nie wiem co wy wszyscy widzicie w Q pod wzgledem muzycznym Q-Base jest o niebo lepszy, roznorodnosc artystow i styli duzo wieksza, pare scen, kilkadziesiat setĂłw.. |
hehs.. bo to nie jest zwykla impreza, gdzie co godzine-dwie zmieniaja sie DJe i tyle, tylko cale 'misterium' z wlasnym, co rok innym, oryginalnym scenariuszem i przede wszystkim: OD TEGO SIE WSZYSTKO ZACZELO | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 19-05-2008, 00:57 | #35
|
-1. GĹupie gadanie. RĂłwnie dobrze moĹźna tak gadaÄ o wiejskiej potaĹcĂłwce.
Qlimax jest Qlimaxem, Q-Base jest Q-Basem, a wiejska potaĹcĂłwQa jest wiejskÄ
potaĹcĂłwQÄ
. KaĹźda impreza ma swĂłj ODRÄBNY klimat, styl organizacji i swoisty rozmach caĹoĹci. I nie ma co gadaÄ Ĺźe Q-Base jest lepszy od Qlimaxa bo to jest gĂłwno prawda tak samo jak Qlimax jest lepszy od Q-Base'a. To sÄ
dwie RĂĹťNE imprezy. A jedynie co je Ĺaczy to organizator i HS.
Mi osobiĹcie iloĹÄ scen i dĹugoĹÄ imprezy by nie pasowaĹa bo zwyczajnie nie potrafiĹbym sie zdecydowaÄ na co iĹÄ (na Sensation White we WrocĹawiu miaĹem ten problem i mnie ch*j strzelaĹ Ĺźe kogoĹ w danym momencie przegapiaĹem).
Inaczej mĂłwiÄ
c kaĹźda impreza jest dostosowywana do kaĹźdego czĹowieka. Jedni lubiÄ
pÄ
czki inni droşdşówki. Proste. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 19-05-2008, 16:02 | #36
|
| | Daron37 napisał/a: | | Mi osobiĹcie iloĹÄ scen i dĹugoĹÄ imprezy by nie pasowaĹa bo zwyczajnie nie potrafiĹbym sie zdecydowaÄ na co iĹÄ (na Sensation White we WrocĹawiu miaĹem ten problem i mnie ch*j strzelaĹ Ĺźe kogoĹ w danym momencie przegapiaĹem). |
no tu sie w 100% zgodze! tez jesli na cos takiego pojade to bedzie problem z decyzja i bede miec powazna kmine hahah bo niezdecydowana jestem ale tak czy siak no zalezy co kto lubi itp:d i wszystko ma 2 strony
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 20-05-2008, 15:40 | #37
|
| a ja wiem na 8h na HS i na 8h na HC oczywiĹcie na koĹcu niewiezne kto bedzie graÄ kogo przegapie :P ;);) Qwa ej bez kitu nie! nawet z poĹamanymi koĹczynami.. :D normalnie OOgieĹĹ z dupy na sama myĹl.. bbrrrrrr zimno | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 20-05-2008, 17:50 | #38
|
| a ja powiem tak - ofc nie da sie porownac "klimatow" imprez ... ale jak mam do wyboru jedna impreze z jedna scena gdzie np. 3h na poczatek leci jumpstyle i mam sie nudzic - to wole IQ lub qbase gdzie moge isc i zawsze uslysze cos co mnie zaciekawi. tak wiec wole miec dylemat na kogo isc niz chodzic w kolo stadionu bo nic fajnego nie leci
wracajac do tematu - na 90% planuje Qbase w tym roku wiec raczej po opuszczonej edycji 07 na rzecz Qlimaxa - 08 zalicze ... | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 20-05-2008, 18:07 | #39
|
| | abmup napisał/a: | ofc nie da sie porownac "klimatow" imprez ... ale jak mam do wyboru jedna impreze z jedna scena gdzie np. 3h na poczatek leci jumpstyle i mam sie nudzic - to wole IQ lub qbase gdzie moge isc i zawsze uslysze cos co mnie zaciekawi. tak wiec wole miec dylemat na kogo isc niz chodzic w kolo stadionu bo nic fajnego nie leci |
no i tu masz dokladnie takie samo myslenie jak ja oto wlasnie mi chodzilo he:D
| abmup napisał/a: | | 08 zalicze ... |
a mnie wsadzasz do plecaka !
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 25-05-2008, 21:46 | #40
|
| | bilety beda do kupienia od 31 maja od 10:00 w cenie 43,50 euro + prowizja | _________________
| |
| |
 | |
| |