Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: do, forum, propozycje

Przesuniêty przez: ROoZi
03-05-2009, 22:15
Propozycje do forum
Autor Wiadomo¶æ
asik 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 254
Sk±d: SR

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 16-06-2010, 21:06    #901

ROoZi napisa³/a:
no nie ma takiej opcji wyszukiwania za jakie posty, moze to poprawia :D
wlasnie o to mialam pytac :D jak dla mnie piwa to bylo wystarczajace i szlo sprawdzic od kogo sie dostalo i za co a z tymi łapkami to kupa :D jak dodadzą tą opcję, ze mozna sprawdzac kto dal i za co to Rooozzziii... :puppyeyes:

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 16-06-2010, 21:10    #902

ale piwka to jest podziękowanie za COS :D a tutaj chodzi o ocene posta "+" lub "-" zgadasz sie z nim lub tez nie :D powinno to tez wykluczyc posty typu "+1" xD

[ Movies From Parties ]

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 16-06-2010, 21:31    #903

ROoZi napisa³/a:
ale piwka to jest podziękowanie za COS :D a tutaj chodzi o ocene posta "+" lub "-" zgadasz sie z nim lub tez nie :D powinno to tez wykluczyc posty typu "+1" xD

+1

asik 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 254
Sk±d: SR

Wys³any: 16-06-2010, 21:45    #904

ROoZi napisa³/a:
aaaaaaaaaaa oko :D

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wys³any: 17-06-2010, 17:48    #905

Pushupek, a gdzie jeszcze nie włączyłem ? bo mogłem coś przeoczyć a jesli chodzi Ci o wszystkie jakie otrzymałeś +/- to wystarczy ze wejdziesz w swoj profil

[ Movies From Parties ]

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 17-06-2010, 23:53    #906

NA jednym forum na ktorymjestem sa takie cos jak "REPUTKI" od Reputacji. DAje sie sie podobnie jak tu teraz z tymi raczkami za wypowiedzi usera. I potem user zdobywa REPUTACJE dzieki swoim konkretnym, uwazanych za sensowne i wnoszace cos wypowiedziom i podnosi sie jego reputacja. Takie cus moglo by byc. Bo te lapki chyba sie nie zliczaja nie ?

AA i jeszcze cos. Wsumie wazniejsze ;) @Rafir ladnie napisal w temacie i homo end Relydżyn....

"Kolejne posty dosadnie obrażające wyznania religijne lub gejów będą nagradzane banami. Przypominam, iż temat powstał by wymienić swoje poglądy POPARTE ARGUMENTAMI, więc wypowiedzi nie mają polegać na wzajemnych ciśnieniach. Rozumie, ze każdy ma swoje zdanie i czasami zbyt wybuchowo reaguje na inne słowa ale teksty typu ''Boga nie ma" lub " geje to piiiiiii" nie będą tolerowane."

Mysle ze mozna by bylo zrobic z tego punkt regulaminu i zeby Modzi bardzo go przestrzegali. BO wlasnie chyba z poczatku dyskusja przebiegala ok. Mimo ze dwa obozy za i przeciw swoje przedstawialy i wydawalo sie goraco to dyskusja trzymala poziom i nikomu sie zlego nic nie dzialo mysle. I nikt w nikogo mimo roznicy zdan blotem nie rzucal. Dopiero jak zaczely sie wulgaryzmy i obrzucaniu kogos gnojem to zaczelo sie robic nie fajnie. I tak wlasnie kazda dyskusja potem jest blokowana bo pojawiaja sie gnojowate wypowiedzi.. Wiec moze dodac punkt typu.

PRZYPOMINAMY IZ TEMATY NA FORUM POWSTAJA BY WYMIENIAC SWOJE POGLADY POPARTE ARGUMENTAMI LUB WNOSZACE COS DO DYSKUSJI (pomijajac tematy i dzial z rozrywka gdzie nie argumentujemy ale ciagniemy tematy z loozna gadka w wesolym i rozrywkowym tonie). WYPOWIEDZI NIE MAJA POLEGAC NA WZAJEMNYCH CISNIENIACH, RZUCANIU OBELG LUB OBRAZANIU SIE Z POWODU TEGO ZE MA SIE ODMIENE ZDANIE NIZ INNY USER. KAZDE POSTY ZAWIERAJACE TEGO TYPU WYPOWIEDZI BEDA KASOWANE A PRZY UPARTYM DAZENIU DOCELU PRZEZ DELIKWENTA NAGRADZANE OSTRZEZENIAMI A W DALSZEJ MIERZE BANEM.

MOzecie to doszlifowac i niech kazdy dostanie MSG o zmianie w regulaminie na ktora trzeba zdecydowanie zwracac uwage...
Ostatnio zmieniony przez Frog 18-06-2010, 00:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

eni 

Informacje
Do³±czy³a: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Sk±d: sandomierz/kraków

Wys³any: 18-06-2010, 16:10    #907

Frog napisa³/a:

"Kolejne posty dosadnie obrażające wyznania religijne lub gejów będą nagradzane banami. Przypominam, iż temat powstał by wymienić swoje poglądy POPARTE ARGUMENTAMI, więc wypowiedzi nie mają polegać na wzajemnych ciśnieniach. Rozumie, ze każdy ma swoje zdanie i czasami zbyt wybuchowo reaguje na inne słowa ale teksty typu ''Boga nie ma" lub " geje to piiiiiii" nie będą tolerowane."

Mysle ze mozna by bylo zrobic z tego punkt regulaminu i zeby Modzi bardzo go przestrzegali. BO wlasnie chyba z poczatku dyskusja przebiegala ok. Mimo ze dwa obozy za i przeciw swoje przedstawialy i wydawalo sie goraco to dyskusja trzymala poziom i nikomu sie zlego nic nie dzialo mysle. I nikt w nikogo mimo roznicy zdan blotem nie rzucal. Dopiero jak zaczely sie wulgaryzmy i obrzucaniu kogos gnojem to zaczelo sie robic nie fajnie. I tak wlasnie kazda dyskusja potem jest blokowana bo pojawiaja sie gnojowate wypowiedzi.. Wiec moze dodac punkt typu.

popieram to w zupelnosci, zeby bylo jasno i klarownie napisane ;D

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wys³any: 18-06-2010, 16:43    #908

Frog,
ROoZi napisa³/a:
a jesli chodzi Ci o wszystkie jakie otrzymałeś +/- to wystarczy ze wejdziesz w swoj profil

[ Movies From Parties ]

djxxx 
*HT*HS*HC*

Informacje
Do³±czy³: 12 Kwi 2010
Piwa: 13
Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-06-2010, 20:07    #909

Nie wiem czy w dobrym temacie piszę ale jak nie to prosze o wyrożumiałość... ; Tak ogólnie co mają dawać te "+" i "-" ?? Mam też pytanie dotyczące profila bo te plusiki i minusiki odjemują "HP" ( ja mam 3- ) - może mi Ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym "HP" bo chyba ma to też wpływ na awans na kolejny poziom ale mogę się mylić bo poprostu się na tym nie znam... ; Trochę to głupie bo wystarczy się komuś narazić itp i w każdym poscie będzie Ci dawał "-" ...

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje

Wys³any: 18-06-2010, 20:13    #910

djxxx napisa³/a:
Tak ogólnie co mają dawać te "+" i "-" ??

ocenianie danego posta

djxxx napisa³/a:
Mam też pytanie dotyczące profila bo te plusiki i minusiki odjemują "HP" ( ja mam 3- ) - może mi Ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym "HP" bo chyba ma to też wpływ na awans na kolejny poziom ale mogę się mylić bo poprostu się na tym nie znam... ;

jakie HP ? tam masz napisane "Punktów za komentarze:" czyli to jest statystyka Twoich postów ocenianych przez innych użytkowników

[ Movies From Parties ]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 62005
Odpowiedzi: 1461
Odwiedzin z google: 16052
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: