Przesuniêty przez: ROoZi 03-05-2009, 22:15 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 16-06-2010, 21:06 | #901
|
| | ROoZi napisa³/a: | no nie ma takiej opcji wyszukiwania za jakie posty, moze to poprawia | wlasnie o to mialam pytac jak dla mnie piwa to bylo wystarczajace i szlo sprawdzic od kogo sie dostalo i za co a z tymi Å‚apkami to kupa jak dodadzÄ… tÄ… opcjÄ™, ze mozna sprawdzac kto dal i za co to Rooozzziii... | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 16-06-2010, 21:10 | #902
|
| ale piwka to jest podziękowanie za COS a tutaj chodzi o ocene posta "+" lub "-" zgadasz sie z nim lub tez nie powinno to tez wykluczyc posty typu "+1" | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 16-06-2010, 21:31 | #903
|
| | ROoZi napisa³/a: | ale piwka to jest podziÄ™kowanie za COS a tutaj chodzi o ocene posta "+" lub "-" zgadasz sie z nim lub tez nie powinno to tez wykluczyc posty typu "+1" |
+1 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 16-06-2010, 21:45 | #904
|
| | ROoZi napisa³/a: | ale piwka to jest podziÄ™kowanie za COS a tutaj chodzi o ocene posta "+" lub "-" zgadasz sie z nim lub tez nie powinno to tez wykluczyc posty typu "+1" | aaaaaaaaaaa oko | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 17-06-2010, 17:48 | #905
|
| | Pushupek, a gdzie jeszcze nie włączyłem ? bo mogłem coś przeoczyć a jesli chodzi Ci o wszystkie jakie otrzymałeś +/- to wystarczy ze wejdziesz w swoj profil | _________________
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 17-06-2010, 23:53 | #906
|
| NA jednym forum na ktorymjestem sa takie cos jak "REPUTKI" od Reputacji. DAje sie sie podobnie jak tu teraz z tymi raczkami za wypowiedzi usera. I potem user zdobywa REPUTACJE dzieki swoim konkretnym, uwazanych za sensowne i wnoszace cos wypowiedziom i podnosi sie jego reputacja. Takie cus moglo by byc. Bo te lapki chyba sie nie zliczaja nie ?
AA i jeszcze cos. Wsumie wazniejsze @Rafir ladnie napisal w temacie i homo end Relydżyn....
"Kolejne posty dosadnie obrażające wyznania religijne lub gejów będą nagradzane banami. Przypominam, iż temat powstał by wymienić swoje poglądy POPARTE ARGUMENTAMI, więc wypowiedzi nie mają polegać na wzajemnych ciśnieniach. Rozumie, ze każdy ma swoje zdanie i czasami zbyt wybuchowo reaguje na inne słowa ale teksty typu ''Boga nie ma" lub " geje to piiiiiii" nie będą tolerowane."
Mysle ze mozna by bylo zrobic z tego punkt regulaminu i zeby Modzi bardzo go przestrzegali. BO wlasnie chyba z poczatku dyskusja przebiegala ok. Mimo ze dwa obozy za i przeciw swoje przedstawialy i wydawalo sie goraco to dyskusja trzymala poziom i nikomu sie zlego nic nie dzialo mysle. I nikt w nikogo mimo roznicy zdan blotem nie rzucal. Dopiero jak zaczely sie wulgaryzmy i obrzucaniu kogos gnojem to zaczelo sie robic nie fajnie. I tak wlasnie kazda dyskusja potem jest blokowana bo pojawiaja sie gnojowate wypowiedzi.. Wiec moze dodac punkt typu.
PRZYPOMINAMY IZ TEMATY NA FORUM POWSTAJA BY WYMIENIAC SWOJE POGLADY POPARTE ARGUMENTAMI LUB WNOSZACE COS DO DYSKUSJI (pomijajac tematy i dzial z rozrywka gdzie nie argumentujemy ale ciagniemy tematy z loozna gadka w wesolym i rozrywkowym tonie). WYPOWIEDZI NIE MAJA POLEGAC NA WZAJEMNYCH CISNIENIACH, RZUCANIU OBELG LUB OBRAZANIU SIE Z POWODU TEGO ZE MA SIE ODMIENE ZDANIE NIZ INNY USER. KAZDE POSTY ZAWIERAJACE TEGO TYPU WYPOWIEDZI BEDA KASOWANE A PRZY UPARTYM DAZENIU DOCELU PRZEZ DELIKWENTA NAGRADZANE OSTRZEZENIAMI A W DALSZEJ MIERZE BANEM.
MOzecie to doszlifowac i niech kazdy dostanie MSG o zmianie w regulaminie na ktora trzeba zdecydowanie zwracac uwage... | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 18-06-2010, 00:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: sandomierz/kraków  | Wys³any: 18-06-2010, 16:10 | #907
|
| | Frog napisa³/a: | "Kolejne posty dosadnie obrażajÄ…ce wyznania religijne lub gejów bÄ™dÄ… nagradzane banami. Przypominam, iż temat powstaÅ‚ by wymienić swoje poglÄ…dy POPARTE ARGUMENTAMI, wiÄ™c wypowiedzi nie majÄ… polegać na wzajemnych ciÅ›nieniach. Rozumie, ze każdy ma swoje zdanie i czasami zbyt wybuchowo reaguje na inne sÅ‚owa ale teksty typu ''Boga nie ma" lub " geje to piiiiiii" nie bÄ™dÄ… tolerowane."
Mysle ze mozna by bylo zrobic z tego punkt regulaminu i zeby Modzi bardzo go przestrzegali. BO wlasnie chyba z poczatku dyskusja przebiegala ok. Mimo ze dwa obozy za i przeciw swoje przedstawialy i wydawalo sie goraco to dyskusja trzymala poziom i nikomu sie zlego nic nie dzialo mysle. I nikt w nikogo mimo roznicy zdan blotem nie rzucal. Dopiero jak zaczely sie wulgaryzmy i obrzucaniu kogos gnojem to zaczelo sie robic nie fajnie. I tak wlasnie kazda dyskusja potem jest blokowana bo pojawiaja sie gnojowate wypowiedzi.. Wiec moze dodac punkt typu. |
popieram to w zupelnosci, zeby bylo jasno i klarownie napisane | _________________ nie każdy rozumie, że myśli; wielu myśli, że rozumie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 18-06-2010, 16:43 | #908
|
| Frog, | ROoZi napisa³/a: | | a jesli chodzi Ci o wszystkie jakie otrzymaÅ‚eÅ› +/- to wystarczy ze wejdziesz w swoj profil |
| _________________
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Kwi 2010 Wiek: 43 Posty: 183 (0,03/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Ujazd ÅšlÄ…ski  | Wys³any: 18-06-2010, 20:07 | #909
|
| | Nie wiem czy w dobrym temacie piszę ale jak nie to prosze o wyrożumiałość... ; Tak ogólnie co mają dawać te "+" i "-" ?? Mam też pytanie dotyczące profila bo te plusiki i minusiki odjemują "HP" ( ja mam 3- ) - może mi Ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym "HP" bo chyba ma to też wpływ na awans na kolejny poziom ale mogę się mylić bo poprostu się na tym nie znam... ; Trochę to głupie bo wystarczy się komuś narazić itp i w każdym poscie będzie Ci dawał "-" ... | _________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life............... | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 18-06-2010, 20:13 | #910
|
| | djxxx napisa³/a: | | Tak ogólnie co majÄ… dawać te "+" i "-" ?? |
ocenianie danego posta
| djxxx napisa³/a: | | Mam też pytanie dotyczÄ…ce profila bo te plusiki i minusiki odjemujÄ… "HP" ( ja mam 3- ) - może mi KtoÅ› wytÅ‚umaczyć o co chodzi z tym "HP" bo chyba ma to też wpÅ‚yw na awans na kolejny poziom ale mogÄ™ siÄ™ mylić bo poprostu siÄ™ na tym nie znam... ; |
jakie HP ? tam masz napisane "Punktów za komentarze:" czyli to jest statystyka Twoich postów ocenianych przez innych użytkowników | _________________
| |
 | |
| |