Przesuniêty przez: ROoZi 03-05-2009, 22:15 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 26-11-2013, 14:48 | #1431
|
| | niestety od ponad roku forum zamiera a powodem jest FB, teraz to się wrzuca wszystko w jakiś grupach na FB, trolle hejtują i myślą że są fajni i fejm leci | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
|
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzieñ) Piwa: 416 Sk±d: Radom  | Wys³any: 26-11-2013, 16:29 | #1432
|
| ja tam wrzucam bo zawsze mam nadzieje, że znajdzie się chociaż jeden dobry forumowicz i mi jakieś zdanie strugnie | _________________

mój saundklaud | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 26-11-2013, 22:05 | #1433
|
| Smutna prawda. Generalnie powoli forum zamiera i brakuje nowych userów. Może warto by podjąć jakąś inicjatywe? Jakieś promo? | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 26-11-2013, 22:18 | #1434
|
| | promowałem na FB w różnych gimbasowskich grupach hard ale się zarejestrują i nic nie piszą | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 27-11-2013, 01:31 | #1435
|
| | ROoZi napisa³/a: | | ale siÄ™ zarejestrujÄ… i nic nie piszÄ… |
Sporo tu jest takich ludzi na tym forum. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 02 Sty 2011 Wiek: 37 Posty: 592 (0,1/dzieñ) Piwa: 268 Sk±d: Tarnowskie Góry  | Wys³any: 27-11-2013, 05:27 | #1436
|
| | ROoZi napisa³/a: | | promowaÅ‚em na FB w różnych gimbasowskich grupach hard ale siÄ™ zarejestrujÄ… i nic nie piszÄ… |
Ale też po części jest tam nasza wina , przyjdzie ktoś nowy napisze coś dla "wyjadaczy" głupiego i się po takiej osobie jedzie lecą hejty..nowy się wkurza napuskuje, cos napisze i go banują ...
Sorrki , ale sama to przeszłam i nie raz chcialam prosic Rooziego by zlikwidował moje konto.
Doskonale pamietam jak mnie Hayer, Schizeq i Lukash hejtowali za wszystko , ok byłam nowa i nie znałam nikogo , mnie też nie znali to się mogli wykazać jacy to hejterzy ...
Z drugiej strony ci którzy kiedyś pisali więcej teraz nie piszą nic albo sporadycznie | _________________ Są kobiety piękne i wkurwiające, Ja piękna nie jestem więc wkurwiam podwójnie ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 27-11-2013, 08:29 | #1437
|
| | RokuÅ› napisa³/a: | | Ale też po części jest tam nasza wina , przyjdzie ktoÅ› nowy napisze coÅ› dla "wyjadaczy" gÅ‚upiego i siÄ™ po takiej osobie jedzie lecÄ… hejty..nowy siÄ™ wkurza napuskuje, cos napisze i go banujÄ… ... |
Hmmm.. kiedyś bym się z tobą zgodził, bo faktycznie bany i warny leciały w bardzo dużej ilości, ale teraz jest taka posucha, że sam nawet warna daje w ostateczności, jeśli ktoś już naprawdę leci z tematem. Same hejty też sie zmniejszyły i jedynie kiedy ostatnio był (i to po kilku miesiącach) rajd hejterski to w którymś temacie, gdzie koleś wyskoczył, że najlepsze jest Wasted Pigwiny i nie zna jakiejś tam formacji raw poczym wielcy rawowcy sie oburzyli . Ale przyszedł -M- i wszystko zepsuł ;/ .
Generalnie hejty były swego czasu codziennością, ale były jednak oparte na jakimś zaufaniu i śmieszności . To na swój sposób też napędzało forum, bo jedni dołączali do jednej strony, drudzy do drugiej i przeciętne tematy się kręciły jak szalone. Oczywiście miało to też drugą stronę - nie każdy to odbierał pozytywnie, a wręcz bardzo osobiście (do dzisiaj pamiętam groźby wysyłane mi na Naszej-Klasie ). W dodatku z hejtem niektórzy potrafili popłynąć aż za bardzo (sam niejednokrotnie mnie zbyt ponosiło), przez co z przyjacielskiego hejtu rodził się seryjny konflikt :d.
Hejterstwo na tym forum istniało do czasu aż część osób nie zaczęła z tym walczyć pseudointeligentnymi postami wnosząc elokwencje, szacunek i miłość na forum. To oczywiście było na plus, o czym świadczy fakt, że z 2-3 osob przeszło to na całe forum, a to oznacza, że wszyscy tego potrzebowali.
Doszliśmy do poziomu, gdzie to wszystko (mam na myśli forum jako ogół) trzeba ostro nakręcić, tylko pytanie jak? Może trzeba wprowadzić jakieś zmiany na forum? ROoZi, wspominasz o tym, że promowałeś na fejsie wszystko i że wszyscy pouciekali na FB. A nie dałoby się wprowadzić u nas "logowanie przez facebook"? Nie wiem czy to jest możliwe, ale wydaje mi się, że sam fakt braku potrzeby wklepywania haseł i uzupełniania profilu, avatara itd itp sprowadził by troche osób tutaj.
Może trzeba jakieś działy zmienić? Przebudować to troche? Coś usunąć zmienić? | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 27-11-2013, 13:20 | #1438
|
| | RokuÅ› napisa³/a: | | Doskonale pamietam jak mnie Hayer, Schizeq i Lukash hejtowali za wszystko |
| Daron37 napisa³/a: | | kiedyÅ› bym siÄ™ z tobÄ… zgodziÅ‚, bo faktycznie bany i warny leciaÅ‚y w bardzo dużej iloÅ›ci, ale teraz jest taka posucha, że sam nawet warna daje w ostatecznoÅ›ci, jeÅ›li ktoÅ› już naprawdÄ™ leci z tematem. |
ja mialem bana na HF jakies 5 razy i ze 20 warnów ostatniego warna zgarnalem moze rok temu
Siedząc nie tylko tutaj, zauważyłem ze na forach siedzą raczej ludzie związani z cięższymi odmianami hardów. Jedynym wyjątkiem są warezy gdzie jest odwrotnie, ale tam ludzie nie sa dla informacji a dla empetrójek. W Polsce ludziom wystarcza zalajkowanie headhunterza i profilu energy, wtedy maja wszystko co im do szczescia potrzebne. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 02 Sty 2011 Wiek: 37 Posty: 592 (0,1/dzieñ) Piwa: 268 Sk±d: Tarnowskie Góry  | Wys³any: 27-11-2013, 16:39 | #1439
|
| Pytanie z innej beczki, Schizeq robi tą impreze w oku, nie można by było na niej powiesić tego baneru co był zrobiony na SIL ?? zawsze to jakaś dodatkowa promocja forum, a może i przybedzie osób ,które by sie tu udzielały | _________________ Są kobiety piękne i wkurwiające, Ja piękna nie jestem więc wkurwiam podwójnie ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 27-11-2013, 16:41 | #1440
|
| Dla sprostowania, nie organizuję jej tylko zostałem zaproszony przez organizatora ale myslę ze bez problemu da się to zrobic | |
| |
 | |
| |