1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
wiedzialam ze zaraz tu przylecisz " dlatego napisalam zeby dawac daty bo bedzie predzej wiadomo czy cos jest early czy nu (na 80%) kwestia okreslenia czegos mianem early/nu jest dosc subiektywna- stÄ d moja propozycja powyzej, zeby jedna ogarnieta w temacie osoba sie tym zajmowala, albo niech chociaz bedÄ daty wydania przy trackach co troche ulatwi ogarniecie
rozumiem, ze mozesz sie nie zgadzac z tym, zeby jedna osoba obeznana w temacie decydowala o tym czy cos jest early czy nie, ale w czym problem jezeli chodzi o dodawanie dat przed trackiem?
nie bedzie uprzedzenia do trackow po samej dacie, przeciez wiemy ze sa osoby dla ktorych nowe=gowno nawet bez przesluchania
no na przyklad ja tyle, ze: 1: (i tu zaczynam smucenie ) u mnie mi szkoda transferu 4GB na miesiac w orange free na odsluchiwanie Nu 2: chcialabym sie zapoznac, ze starszymi trackami ktorych jeszcze nie znam a poznac bym chciala wiec daty by to ulatwily (tak jak nie znalam tego kawalka sex machine ktory podobno jest znany wszem i wobec )
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)