| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 09-03-2012, 15:03 | #11
|
| | BD.Lukash napisa³/a: | a u CB jakoÅ› tak rzucajÄ…cej sie w oczy roznicy nie widze |
U mnie?
Co do traczków to kicki na serio prawie niczym siÄ™ nie różniÄ… bo porównaÅ‚em sobie teraz haha | | Ostatnio zmieniony przez Regain 09-03-2012, 15:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 19 Sty 2012 Wiek: 40 Posty: 23 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Bydgoszcz  | Wys³any: 09-03-2012, 17:35 | #12
|
| | Regain napisa³/a: | | Toki napisa³/a: | Kto Å›ledzi FB Atmozfears i Code Black, ten widziaÅ‚ niedawnÄ… aferÄ™, która rozkrÄ™ciÅ‚a się przy okazji tego kawaÅ‚ka. Rip The KIckdrum, czyli kick kurewsko podobny do tego z Dead Of The Night. Prawda czy nie, gratulacje dla chÅ‚opaków za deal ze Scantraxxem. |
Taa pewnie. Z tego co wiem to traczek Atmosfears powstał pierwszy a Cołd Blek zrobił tylko niepotrzebną aferę |
true that, homie, ale pierwotna wersja miała podobno inny kick, z czasem uległ zmianie | _________________ http://www.facebook.com/Hardstyle.Bydgoszcz | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 09-03-2012, 17:48 | #13
|
| | Regain napisa³/a: | | U mnie? | kurwa u Code Black mÅ‚otku | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 09-03-2012, 17:50 | #14
|
| | Toki napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | | Toki napisa³/a: | Kto Å›ledzi FB Atmozfears i Code Black, ten widziaÅ‚ niedawnÄ… aferÄ™, która rozkrÄ™ciÅ‚a się przy okazji tego kawaÅ‚ka. Rip The KIckdrum, czyli kick kurewsko podobny do tego z Dead Of The Night. Prawda czy nie, gratulacje dla chÅ‚opaków za deal ze Scantraxxem. |
Taa pewnie. Z tego co wiem to traczek Atmosfears powstał pierwszy a Cołd Blek zrobił tylko niepotrzebną aferę |
true that, homie, ale pierwotna wersja miała podobno inny kick, z czasem uległ zmianie |
W sumie ciśnie mnie to po cyckach ale gdybym był na miejscu Code Blacka to przed napisaniem takich rzeczy musiałbym mieć na prawdę mocne podstawy do oskarżania kogokolwiek. On chyba nie miał prócz tego, że "ktoś mu zripował"... W dupie to mam, track i tak jest mocny.
O właśnie, jeszcze jedna kwestia. Jeśli kick został na prawdę zripowany to pozdrawiam Scantraxx
| BD.Lukash napisa³/a: | | Regain napisa³/a: | | U mnie? | kurwa u Code Black mÅ‚otku |
Sam jesteÅ› mÅ‚otkiem bo nie ogarnÄ…Å‚eÅ› mojego jakże mocnego żartu | | Ostatnio zmieniony przez Regain 09-03-2012, 17:51, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
| |