| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
TheHarderStyle Production, DJ.

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 05-10-2011, 00:17 Po ch*jowym releasie... czas na kolejny | #1
|
| Witam. Przesyłam wam do oceny jeden z moich skończonych kawałków. Track 192kbps, częściowo wybrakowany.
http://www.speedyshare.co...isisthedemo.mp3
Zapraszam do krytyki i proszÄ™ o nie rozsyÅ‚anie linku poza to forum, Elo. | | Ostatnio zmieniony przez TheHarderStyle 05-10-2011, 00:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 05-10-2011, 00:43 | #2
|
| Dla mnie to jest nudne. Kolejna średniawka w świecie hs'u. Soundy na buildzie ala RAW, lipna melodia, standardowe one shoty i o to kolejny track który nigdy nie zostanie zapamiętany.
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Wrz 2011 Wiek: 31 Posty: 687 (0,13/dzieñ) Piwa: 246 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 05-10-2011, 08:14 | #3
|
| PoczÄ…tek mi siÄ™ podoba, ale jak już dochodzi do melodii, zaczyna siÄ™ Å›rednio. Ogólnie nie jest źle, ale tak jak ADEN powiedziaÅ‚: | ADEN napisa³/a: | | i o to kolejny track który nigdy nie zostanie zapamiÄ™tany. | Chociaż jest naprawdÄ™ nieźle moim zdaniem | _________________ https://www.facebook.com/firsteffectdj | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 05-10-2011, 14:32 | #4
|
| | The Firsteffect napisa³/a: | PoczÄ…tek mi siÄ™ podoba, ale jak już dochodzi do melodii, zaczyna siÄ™ Å›rednio. Ogólnie nie jest źle, ale tak jak ADEN powiedziaÅ‚: | ADEN napisa³/a: | | i o to kolejny track który nigdy nie zostanie zapamiÄ™tany. | Chociaż jest naprawdÄ™ nieźle moim zdaniem |
Hehe, bardziej zalezy mi na waszej opinii co do mixu i dzwiekow, bo reszta moich kawałków (których zapewne tu nie udostępnię przed wydaniem) ma podobny mix. I jeśli komuś nie podoba, to proszę oprócz wyrażenia swojej opinii, wyszczególnić dokładnie co jest nie tak abym wiedział co poprawić. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 30 Wrz 2010 Wiek: 36 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 115 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 06-10-2011, 17:03 | #5
|
| | TheHarderStyle napisa³/a: | | The Firsteffect napisa³/a: | PoczÄ…tek mi siÄ™ podoba, ale jak już dochodzi do melodii, zaczyna siÄ™ Å›rednio. Ogólnie nie jest źle, ale tak jak ADEN powiedziaÅ‚: | ADEN napisa³/a: | | i o to kolejny track który nigdy nie zostanie zapamiÄ™tany. | Chociaż jest naprawdÄ™ nieźle moim zdaniem |
Hehe, bardziej zalezy mi na waszej opinii co do mixu i dzwiekow, bo reszta moich kawałków (których zapewne tu nie udostępnię przed wydaniem) ma podobny mix. I jeśli komuś nie podoba, to proszę oprócz wyrażenia swojej opinii, wyszczególnić dokładnie co jest nie tak abym wiedział co poprawić. |
Nie mozesz sie sugerowac tym co pisza ludzie bo kazdy ma inny gust jednemu nie pasuje kick drugiemu melo a trzeciemu screche wiec nie dogodzisz wszystkim Ja sciagne, przeslucham i postaram sie napisac co i jak ale to pozniej | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 06-10-2011, 20:37 | #6
|
| | Termal napisa³/a: | | TheHarderStyle napisa³/a: | | The Firsteffect napisa³/a: | PoczÄ…tek mi siÄ™ podoba, ale jak już dochodzi do melodii, zaczyna siÄ™ Å›rednio. Ogólnie nie jest źle, ale tak jak ADEN powiedziaÅ‚: | ADEN napisa³/a: | | i o to kolejny track który nigdy nie zostanie zapamiÄ™tany. | Chociaż jest naprawdÄ™ nieźle moim zdaniem |
Hehe, bardziej zalezy mi na waszej opinii co do mixu i dzwiekow, bo reszta moich kawałków (których zapewne tu nie udostępnię przed wydaniem) ma podobny mix. I jeśli komuś nie podoba, to proszę oprócz wyrażenia swojej opinii, wyszczególnić dokładnie co jest nie tak abym wiedział co poprawić. |
Nie mozesz sie sugerowac tym co pisza ludzie bo kazdy ma inny gust jednemu nie pasuje kick drugiemu melo a trzeciemu screche wiec nie dogodzisz wszystkim Ja sciagne, przeslucham i postaram sie napisac co i jak ale to pozniej |
No dokładnie. Choć ja znam sporo kawałków, które podobają mi się w całości Ale dla wybrednych skomponowałem nową melodię. Teraz będzie roboty, żeby to wszystko scalić, bo się klimat i klucz trochę zmienił;P | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Lut 2011 Wiek: 36 Posty: 2179 (0,38/dzieñ) Piwa: 144 Sk±d: siemianowice ?l?skie  | Wys³any: 06-10-2011, 23:13 | #7
|
| a mi siÄ™ podoba nawet nawet | _________________ The darkest side of hardstyle is rawstyle! | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 07-10-2011, 23:42 | #8
|
| | Tylko tyle osób wypowiada się na tym forum? | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 08-10-2011, 00:39 | #9
|
| masz fart że w ogóle ktoś odpisał więc to nie jest takie "tylko" jak piszesz | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 34 Posty: 64 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 08-10-2011, 01:00 | #10
|
| | ADEN napisa³/a: | masz fart że w ogóle ktoÅ› odpisaÅ‚ wiÄ™c to nie jest takie "tylko" jak piszesz |
No niesamowity fart, aż 4 osoby. Btw skomponowałem nową melodię, w sumie ładniejszą, ale kawałek już nie jest taki dark jak wcześniej... Wrzucę tu jak ją ładnie wtopię w resztę projektu. | _________________
 | |
| |
 | |
| |