Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 02, 08, 2008, hardforum, party, pierwsze, siemianowicach

Przesunięty przez: Troi
08-02-2008, 21:43
PIERWSZE HARDFORUM PARTY W SIEMIANOWICACH - 08.02.2008
Autor Wiadomość
lew 
Hardstyle 4ever:]

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 08-02-2008, 22:58    #471

mnie nie bedzie ale pewnie i tak bedzie dobrze :D jeszcze nie raz do zobaczenia za niedługo ludzie :-D

Sireell 
\../(-.-)\../

Informacje

Wysłany: 09-02-2008, 06:58    #472

Heh jetem 1 :)
Więc tak : Impreza była naprawde zaj....ta nic tylko czekać na następna taką:D:D
Co do Dj którzy grali to naprawde chłopaki sie spisali na medal:] Ludzie jacy tam byli to poprostu rewelka poza 2 wyjątkami których rozdzielałem nawet ich nie znając....(ale naszczęście słuchali sie mnie chłopcy) A co do samego klubu to naprawde rewelka aż sam sie zdziwiłem:POgólnie wszystko na + :D
Pozdro dla całej ekipy HF która zawitała na tej imprezce oraz dla Przemka, Malca i reszty Dj.

Ps. fotki made in me będa na forum jak ROozi zakończy misje ratownia świata :-P :-P

yoshko 
Infectious

Informacje
Piwa: 48

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 09-02-2008, 07:19    #473

no to ja 2 :D

Tak jak przedmówca napisał... impreza dopisała... zaczynałem ją bez humoru i zdrowia a zakończyłem z uśmiechem i w 100% sprawny... teraz tylko sie szykuje na GuG party! :)

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 09-02-2008, 08:42    #474

Yo!impreza zajebista bo muza byla zajebista oraz zajebista zabawa z os z hardforum :mrgreen: pare osob mi brakowalo z ktorymi tez sie bawie ale coz i tak bylo zaje fajnie!!!pozdrawiam wszystkich!!!

Dodano: 2008-02-09, 08:45
Sireell o kogo ci chodzilo??

Over Freak 
OverFreak

Informacje

Wysłany: 09-02-2008, 10:45    #475

A Moander zasnął w 3 autobusach:) Ale ja miałem Banie:D Pomyslec ze ja tak grałem:)
Hahahahaha!!

5 godzin zajeła mi podroz z szarotki do Domu:) Rekord;D

Ale było bardzo fajnie. Czegos takeigo jeszcze nie było:D Pół imprezy mielismy Versus:D Enigmato Feat Moander & Eres:D po kawałku na Djce;D

maniaczka 

Informacje
Piwa: 160

Wysłany: 09-02-2008, 12:00    #476

to ja 4 :D
dla mnie też wszystko na 5+ wybawiłam sie ze łooo a tera boli mnie baniak!!
nagłośnienie do dupy było jak byk, ale to i tak nikomu nie przeszkadzało :-D każdy huulaj dusza hulaj :P dziś poprawka u GuGensa tzn u snejka xD niewiem jak dam rade

pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

Wysłany: 09-02-2008, 12:05    #477

ja tez cos od siebie napisze hehe bylo fajnie imprezka super czekam na 2 edycje heheh :P P pobawialem sie troche :lol: tylko szkoda ze tak malo ludzi z hf byo
RoOzi i Racid co was tak wczesnie na spanie wzielo :P po 00,00 juz spaliscie na lozy :P

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 09-02-2008, 13:32    #478

A więc teraz ja :D

Najpierw to mi się zasiedziało w barze na osiedlu w oczekiwaniu na kumpla z potwierdzeniem że jedziemy :D tak się zasiedzieliśmy że o 22:45 dopiero z baru wyszliśmy :D hehehe potem szybkie przebranie by zdąrzyć na 23;38 na bane do Szarotki :D

I tu są jakieś schodzy bo ktoś mówił że to blisko od bany :) Happy wysiadamy na ostatnim przystanku jakieś odludzie stacja BP są jakieś laski to pytamy się gdzie jest 1-ego maja i szarotka :D a one nam ulicą tłumaczą co my ulic nie znamy a na koniec najlpeszy tekst "ale to jest i tak w H*J daleko" :D no ale nas pocieszły :P wiec idziemy dalej doszlismy za wiaduktem do rozwidlenia pytamy sie 2 raz kolesi i okazało sie ze dobrze idziemy cud :D a potem miły patrol policji nas zatrzymał i spisał ;d hehe zeby nie było to była tam babka też :D i grzecznie pani policjant gdy zapytalismy o szarotce się zaśmiała i wskazała dokładną drogę nie wiem co w tym śmiesznego było :D

Jak już weszliśmy to zastanawialiśmy się czy tam jest wogóle jakaś sala :D

Ale potem zaskoczenie ;:D i Zaba iod 0:30 do 4 nad razem :P

Klub totalna melina pod zwględem ludzi ogólnie na takie imprezy sie nadaje nagłośnienie kupa basu nie słychać ale ceny w barze bardzo miłe

2 zl cola 200 ml i 4,50 zł Lany 0,5 Leszek

Aaaaa no i ochrona pierwszy raz taką widziałem strasznie mila jak ktoś siedział na klatce to zaraz podeszła i tekst "ej zejdź z tego" a nie jak w innych klubach "ej wypier,.. z tąd"

Do tego byłem świadka jak ochrona kolesiowi klepała ale widzialem też powód koleś albo dostał albo ion kogos zlal nie chciał przestać ochrona mu kulturalnie że jak chce robić syf to na zewnątrz a nie w lokalu a że on dalej się stawiał to słusznie zrobiłia uderzajac go uspokoiła go i zaraz sie spokojny zrobił.

Co do gry wszystkich dj-ów się nie wypowiadam :P jedna wielka bomba!!!

Więcej info wkrótce z mojej strony bo już splywam do pracy :)

Narazie!!

kamcia 
EHs&NuHs&RaW

Informacje
Piwa: 129

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 09-02-2008, 14:47    #479

No to kolej na mnie;]
Impreza na bardzo duzy + ;]
Klub bardzo fajny no i wiadomo ekipa 4um więc impreza musiła być udana;)Mam nadzieje że HARDFORUM PARTY w Szarotce będzie cylkicznie odbywane;) i że na nastepnej tego typu imprezce będzie więcej ludzi z forum;)
Pozdro dla tych co byli;*

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 09-02-2008, 15:59    #480

impreza max udana! naglosnienie faktycznie z dupy ale raczej nie przeszkadzalo to nikomu xD spanie mnie wzielo bo zmeczony robota bylem, ale troche pokimalem i zdobylem sile do walki a roozi dluzej spal odemnie ja sie juz ocknolem to nie umialem go dobodzic mimo ze mu plaskacze ladowalem :P
DJe spisali sie na medal :) jak uslyszalem jak moj waleczek smiga na 158 bpm to mialem zonka :-P widok absolutnie "trzezwych" DJow - bezcenne :-D
3 paczki fajek poszly z luftem haha, pani M cos wie o tym :-P

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)