1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
01 Andy the Core & F.Noize – Sentenced 02 Noize Suppressor & Stereotype – Kick it! 03 Pzyco beat project – Psy & Co 04 Triax – Mash up one 05 Dj Acesone – Tina (Paul refix) 06 Marshall Masters – Don’t touch that stereo (Mental Theo refix) 07 Elite Forces – Little Death 08 3 steps ahead – Drop it (Paul refix) 09 PCP – Hardcore MF (Tieum mash up) 10 Darkcontroller vs Non Asylum – What the fuck (HMV remix) 11 Stormtrooper – Beautiful music 12 Turbulence – Six million ways to die (F. Noize rmx) 13 Para Italia – Ragga trip 14 Partyraiser – Like an Animal 15 Without a doubt – Only a dream (Paul refix) 16 Paul Elstak & RTC – Skull Dominion (Destructive Tendencies rmx) 17 Partyraiser & Paul – Back from the dead 18 Partyraiser & Darkcontroller – Our power 19 Al Twisted & Sleepercell – The Devil 20 Tharoza – Rock to the rhythm 21 Al Twisted & Sleepercell – Bodies 22 Dave Dope – Deadly Sins 23 Brain Neurotic – Chaos Attack 24 Drokz & Partyraiser – Hardcore,Bitches,40’s and Blunts! 25 KRTM - Smokin’ boobs cafe 26 Thunder vs X-Mind – Miss Honey 27 The Stunned guys – Being love is really sucks (Nosferatu refix) 28 A-Kriv & Emergency Fuckerz – Fuck Katy 29 SRB – Deep Rolling 30 Dr. Peacock – Bollyhoed (Special Partyraiser Edit) 31 OGM909 - 666
Spoooro unrealeasĂłw. Czekamy
Secik mistrz. Kto poszedĹ ma Main Stage ten paĹa
co tu duzo mĂłwic ten gosciu rozpierdala system kazdym swoim setem nie mozna powiedziec ze jest dobry on jest w ujjjj ujjjj zajeb*sty i najlepiej wykonuje swoja prace tyle na temat
PrzesĹuchaĹem wczoraj na wieczĂłr i naprawde ten chĹop wykonuje mega robote... To co zrobiĹ mi z gĹowÄ a co dopiero ludziÄ na Defqonie przeszĹo moje najĹmielsze oczekiwania... Naprawde wielki szacun dla Partyraisera ale dla mnie i tak pĂłki co nr 1 w HC jest Mad Dog
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)