1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
co do reaktywacji Parady to szczerze wątpie. odwołanie najwiekszego jej przeciwnika-Kropiwnickiego mysle ze nie na duzo sie zda. szczegolnie teraz po wybudowaniu Atlas Areny, mysle ze promotorzy skupia sie na organizowaniu imprez wlasnie tam. jeszcze mamy nierozstrzygniętą sprawę centrum Camerimage, wiec nikt chyba narazie na powaznie nie mysli o reaktywacji takich open-airów w Łodzi. to samo sie stało z Boat City Festival i mysle ze narazie nic sie w tej szarej Łodzi nie ruszy...
OBYM SIĘ MYLIŁ!!!
_________________ “One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
co do reaktywacji Parady to szczerze wątpie. odwołanie najwiekszego jej przeciwnika-Kropiwnickiego mysle ze nie na duzo sie zda. szczegolnie teraz po wybudowaniu Atlas Areny, mysle ze promotorzy skupia sie na organizowaniu imprez wlasnie tam. jeszcze mamy nierozstrzygniętą sprawę centrum Camerimage, wiec nikt chyba narazie na powaznie nie mysli o reaktywacji takich open-airów w Łodzi. to samo sie stało z Boat City Festival i mysle ze narazie nic sie w tej szarej Łodzi nie ruszy...
Dopiero teraz oglądnęłam dokładnie te filmiki ach pięknie mieliście w tych latach... ja wtedy ''14 latek'' miałam Fajna sprawa ta Parada Wolności. Fajnie byłoby gdyby wróciła.. no ale na nic się nie można nastawiać w tym naszym ograniczonym kraju. Rafciu ładnie wymiata z Damianem hehe, młode wasze lata aż miło popatrzeć jak się wtedy bawiliście:) Haa Pan w Ruffneck'u też zauważony został przeze mnie Fajnie fajnie
Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 09-02-2010, 11:01, w caoci zmieniany 1 raz