1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ooo...jade z tymi nowymi pierwszy wypas! Az mi sie wlosy jeĹźÄ Wiec z reszta bedzie podobnie mysĹe Lubie taki klimat jak w tych waĹkach... Zajebista nuta...
Ostatnio zmieniony przez mufa88 17-12-2010, 15:25, w całości zmieniany 2 razy
KatujÄ ten track do tej pory i o dziwo nadal mi siÄ nie znudziĹ! IlustracyjnoĹÄ breakdown'Ăłw, kobiecy vocal + te suche, syntetyczne soundy na rozwiniÄciach sÄ niesamowite. U mnie znajduje siÄ tuĹź za: Lenny Dee - Forgotten Moments (Ophidian Remix)
Szczerze? CzujÄ siÄ naprawdÄ rozczarowany. Nie Ophidian'em, ale Lenny'mm Dee. Bo o original mix myĹlaĹem sobie " no lipa, ale przynajmniej melodie dobrÄ wymyĹliĹ, takĹźe tym siÄ broni". Strasznie mnie to irytuje, gdy plagiatuje siÄ melodiÄ (sorry, wykorzystuje ) i nie wspomina siÄ o tym w tytule. I w sumie Ophidian nadal stoi u mnie na piedestale, bo bez jego remixu nie zwrĂłciĹbym uwagi ani na oryginaĹ Trance'owy, ani na "oryginaĹ" HC. On jÄ ubraĹ w instrumenty, dodaĹ jej dodatkowych nut i stworzyĹ z niÄ dzieĹo.
No tak ale w oryginale nie ma tej drugiej melodii z "Androids", bo ona chyba inna od tych pluckĂłw ale to tylko taka ciekawostka, bo to nie umniejsza temu kawaĹkowi
[edit] A w sumie jest... no to ktoĹ od kogoĹ poĹźyczyĹ na pewno
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)